Bildirim
Bosch Çamaşır Makinasından Anlayan Bakabilirmi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: WiZeNTe
Merhaba arkadaşlar evde bosch bosch logixx 8 varioperfect çamaşır makinası var ne yaptıysam ne ettiysem çocuk kilidini aktif ettim kullanma klavuzunuda bulamadım nasıl açılır yardım edebilirmisiniz?
Cihaz çalışmaya başlayınca Başlat tuşuna basılı tutun kilit işareti çıkacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 14 Nisan 2012; 9:31:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eteksen
quote:
Orijinalden alıntı: WiZeNTe
Merhaba arkadaşlar evde bosch bosch logixx 8 varioperfect çamaşır makinası var ne yaptıysam ne ettiysem çocuk kilidini aktif ettim kullanma klavuzunuda bulamadım nasıl açılır yardım edebilirmisiniz?
Cihaz çalışmaya başlayınca Başlat tuşuna basılı tutun kilit işareti çıkacaktır.
denedim yine kilit açılmıyor ne kadar basmam lazım kilidi açmak için? -
Makineniz yazılı ekrana sahip modelse(762-763TR) ekranın solundaki < tuşuna, rakamlı ekrana sahip modelse(460-461TR) başlatma tuşuna 5sn kadar basılı tutarak kilidi açıp kapatabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Makineniz yazılı ekrana sahip modelse(762-763TR) ekranın solundaki < tuşuna, rakamlı ekrana sahip modelse(460-461TR) başlatma tuşuna 5sn kadar basılı tutarak kilidi açıp kapatabilirsiniz.
çok teşekkür ediyorum < tuşu işe yaradı -
eyvallak kardeş,2 sene sonra işime yaradı -
Benimde:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kalsın servisi çağıracaktım... Çok tesekkur ederim ... Sorun çözüldü 😀 @eteksen
Çamaşır makinası almak istiyorum
Bosch WAT24480TR modeli nimi yoksa Simens WM12T480TR modeli nimi alsam
Yoksa önerebileceğiniz bu fiyat aralığında başka ürün varmı? yardımcı olursanız sevinirim. -
İkisi de ayni makina hangisi daha ucuz hangisinin tipi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın
Bu soruyu sorandan da cevaplayandan da Allah razı olsun
Ne yaptıysam kilidi kaldıramamıştım. Allah razı olsun.
Bende teşekkür etmeliyim sanırım ;)
quote:
Orijinalden alıntı: leon81
İkisi de ayni makina hangisi daha ucuz hangisinin tipi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın
Ikisininde ayni makina oldugu tanisina.nasil vardiniz?
Bu işleri azda olsa takip eden herkes bilirki bosch siemens ve profilo ayni fabrikada üretilen bhs gurubuna ait markalardır ve o günkü sorulan bosch wat24480 ve siemens 12t480 ön görünümü yani kumanda paneli haric bir birinin muadili bire bir aynı ürünlerdir profilo da biraz daha alt seviye olsada bosch ve siemens ürünlerinin hemen hemen hepsinde bir birinin muadili ürünleri bula bilirsiniz
quote:
Bu işleri azda olsa takip eden herkes bilirki bosch siemens ve profilo ayni fabrikada üretilen bhs gurubuna ait markalardır ve o günkü sorulan bosch wat24480 ve siemens 12t480 ön görünümü yani kumanda paneli haric bir birinin muadili bire bir aynı ürünlerdir profilo da biraz daha alt seviye olsada bosch ve siemens ürünlerinin hemen hemen hepsinde bir birinin muadili ürünleri bula bilirsiniz
1.'si BHS Grubu değil BSH Grubu ait markalar. Bahsi Geçen BOSCH WAT24480 ve SİEMENS12T480 müadil ürünler evet.
Lakin herşeyin kumanda paneli dediğiniz (ANAKART'TIR) tan ibareti değil Bu, böyle bilinmesin.
En basit açıklaması Siemens'in Devirdaim Motoru Malezya'da üretilirken Bosch'ta ise aynı parça Almanya üretimidir. SAYGILAR
-
İşin özü şöyle bir durum var teknik bilgim yada üretim yerleri hakkında fazla bilgim yoktur ama mesela ben bosch low frost buzdolabı aldım kısa süre sonra bir yakınıma aynı marka ve modelden 1 tane daha aldık ikisinin de motor markası farklı yani benim anladığım siemens yada bosch un aynı modellerinde sürekli aynı ürünler kullanılmıyor alan kişinin şansına kalmış nere üretimi oldugu birde grup ismi zerre zerre umrumda olmaz sadece aynı fabrika üretimi olduğunu belirtmek istemiştim yinede yanlışımı
düzelttiğiniz için teşekkür ederim saygılar bizden
quote:
İşin özü şöyle bir durum var teknik bilgim yada üretim yerleri hakkında fazla bilgim yoktur ama mesela ben bosch low frost buzdolabı aldım kısa süre sonra bir yakınıma aynı marka ve modelden 1 tane daha aldık ikisinin de motor markası farklı yani benim anladığım siemens yada bosch un aynı modellerinde sürekli aynı ürünler kullanılmıyor alan kişinin şansına kalmış nere üretimi oldugu birde grup ismi zerre zerre umrumda olmaz sadece aynı fabrika üretimi olduğunu belirtmek istemiştim yinede yanlışımı
düzelttiğiniz için teşekkür ederim saygılar bizden
Sanirim Üretim dönemlerinden olsa gerek yoksa parcadan calma tabiri ile maliyet dusurme politikasi oldugunu sanmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çocuk kilidini devreden çıkarmak için en son hangi programda (sentetikler, yünlüler veya süper kısa gibi...) devreye soktuysanız o programa tekrar getirerek ( < ) tuşuna 5 sn kadar basmanız gerek. Dün baya kaşınmış ama bulamamıştım. Çağrı merkezi çözdü sorunu. -
çocuk kilidini nasıl açabiliriz acaba?
Benzer içerikler
- grundig beyaz eşya yorumları
- vestel çamaşır makinesi alınır mı
- arçelik kurutma makinesi alttan su akıtıyor
- farklı marka çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu
- kurutma makinesinde kazaklar hangi programda kurutulur
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi beyaz eşya markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X