Şimdi Ara

Bosch Çamaşır Makinesi Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler. yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdik. bi kaç markaya bakınca aklıma bosch markası yattı. aslında bimekte şu anda bi kampanya var.
    ürün 1: Bosch WAQ2036XTR fiyatı 1299 tl fiyatı da bayagı uygun ancak sadece antalya bursa ve konya mağazalarında var ve sadece bu illere gönderebiliyorlarmış. Ayrıca ürünün bosch sayfasındaki linki : Bosch'un kendi sayfası WAQ2036XTR biraz araştırınca bu makine ile benzer bi makine buldum.
    ürün 2: Bosch WAQ2048XTR tek farkı SIST diye bi özelliği yok o da ne demek hiç bulamadım
    arkadaşlar ürün2'yi yani WAQ2048XTR'yi 1405 TL'ye önerir misiniz? ve ayrıca 1500 liralık ne makine alabilirim yorumlarsanız da sevinirim. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler. işiniz rast gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkara

herkese iyi günler. yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdik. bi kaç markaya bakınca aklıma bosch markası yattı. aslında bimekte şu anda bi kampanya var.
    ürün 1: Bosch WAQ2036XTR fiyatı 1299 tl fiyatı da bayagı uygun ancak sadece antalya bursa ve konya mağazalarında var ve sadece bu illere gönderebiliyorlarmış. Ayrıca ürünün bosch sayfasındaki linki : Bosch'un kendi sayfası WAQ2036XTR biraz araştırınca bu makine ile benzer bi makine buldum.
    ürün 2: Bosch WAQ2048XTR tek farkı SIST diye bi özelliği yok o da ne demek hiç bulamadım
    arkadaşlar ürün2'yi yani WAQ2048XTR'yi 1405 TL'ye önerir misiniz? ve ayrıca 1500 liralık ne makine alabilirim yorumlarsanız da sevinirim. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler. işiniz rast gelsin.

Baktığınız seriler fırçalı eski tip sesli motora sahiptir. Bu paraya eco-silence motorlu modellere bakınız. (Logix ve Home Prof serisi) (sessiz ve dayanıklı motora sahiptir)
    Bosch WAS24322TR modelinden başlar.

Siemenste aynı üründür. (IQDrive motorlu olanlara bakacaksınız)
    Siemens WM12S322TR

• eteksen kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi WAS serilerine baktım. made in germany ve motorlarına 10 yıl garanti vermeleri seçmemdeki önemli bi sebep oldu. şimdi de şu üç modeli incelemenize sunuyorum.

KARŞILAŞTIRMA LİSTESİ

bu modellerden;

WAS24332 1650 TL/10 TAKSİT
    WAS24763 1750 TL/10 TAKSİT
    WAS24765 1850 TL/10 TAKSİT şeklinde fiyat aldım.

WAS24332 (9 kg) makinesinin diğerlerine göre eksileri;
    - Lekeye göre özel program yok. (bayideki eleman gereksiz bi özellik dedi.) - Deterjan gözünü temizleme fonksiyonu yok. - Otomatik kirlilik belirleme yok. - Yük tanımlama yok. - Soğuk su le yıkama yok. - Su tüketimi çok fazla.
    WAS24763 (ilki) ile de WAS24765 (ikincisi) arasındaki fark ise; ilki 8 kg, ikincisi 9 kg. Bide enerji tüketiminde ilki A, ikincisi A+++ ancak enerji tüketimlerine baktığımızda ilki daha verimli bu arada ilki geçen sezonun ürünü, ikincisi bu sezonun. Evet arkadaşlar durum bu şekilde. Sizce seçimim ne olmalı? Bu arada 8kg yada 9 kg olmasına bakmayın hepsinin tambur hacmi 65 tl.

• quote:

dediğiniz gibi WAS serilerine baktım. made in germany ve motorlarına 10 yıl garanti vermeleri seçmemdeki önemli bi sebep oldu. şimdi de şu üç modeli incelemenize sunuyorum.

KARŞILAŞTIRMA LİSTESİ

bu modellerden;

WAS24332 1650 TL/10 TAKSİT
    WAS24763 1750 TL/10 TAKSİT
    WAS24765 1850 TL/10 TAKSİT şeklinde fiyat aldım.

WAS24332 (9 kg) makinesinin diğerlerine göre eksileri;
    - Lekeye göre özel program yok. (bayideki eleman gereksiz bi özellik dedi.) - Deterjan gözünü temizleme fonksiyonu yok. - Otomatik kirlilik belirleme yok. - Yük tanımlama yok. - Soğuk su le yıkama yok. - Su tüketimi çok fazla.
    WAS24763 (ilki) ile de WAS24765 (ikincisi) arasındaki fark ise; ilki 8 kg, ikincisi 9 kg. Bide enerji tüketiminde ilki A, ikincisi A+++ ancak enerji tüketimlerine baktığımızda ilki daha verimli bu arada ilki geçen sezonun ürünü, ikincisi bu sezonun. Evet arkadaşlar durum bu şekilde. Sizce seçimim ne olmalı? Bu arada 8kg yada 9 kg olmasına bakmayın hepsinin tambur hacmi 65 tl.

Öncelikle Boschta bence kiloya aldanmayın tamburlar aynı sonuçta.

Makinede standart birkaç program kullanılacaksa üst modellere gerek yok.

Seçtiğiniz makinenin aynısı Siemens'te de var. Birebir aynı ürünlerdir. Siemens'i daha ucuza bulabilirsiniz.

Hatta daha da ucuz isterseniz aynı makine Profilo'da CM1201DTR kodu ile geçer.

Yani Siemens WM12S322TR = Bosch WAS24322TR = Profilo'da CM1201DTR

Türkiye'deki bilinirlik düzeyine göre aynı ürüne farklı fiyatlar bulabilirsiniz.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    aslında profilonun dediğiniz modelini alacaktık da annem istemedi :) yarın bişey olursa dilinden kurtulamayız tam WAS24763TR alacakken bi tanıdığımız bizi siemense götürdü ordan WM12S765TR modelini 1750/10 taksite aldık inşallah uygun almışızdır. sanırsam bosch'ta WAS24765TR ye denk geliyo yanlışta biliyo olabilirim. yardımların için teşekkürü borç bilirim. çok teşekkürler.
  • quote:

aslında profilonun dediğiniz modelini alacaktık da annem istemedi :) yarın bişey olursa dilinden kurtulamayız tam WAS24763TR alacakken bi tanıdığımız bizi siemense götürdü ordan WM12S765TR modelini 1750/10 taksite aldık inşallah uygun almışızdır. sanırsam bosch'ta WAS24765TR ye denk geliyo yanlışta biliyo olabilirim. yardımların için teşekkürü borç bilirim. çok teşekkürler.

Hayırlı olsun güzel model. Fiyat zaten kassanız 50-100 tl belki ucuz bulursunuz.
  • Bosch WAS24765TR ve Bosch WAY24560TR arasında bende kararsız kaldım sırf BOSCH ismi olduğundan,bazı konularda was24765 in eski kasa olduğundan bahsedilmiş ama net bir karar veremedim açıkçası bende,
    bu 2 üründen kullanan varsa ve yorumlarını eklerse seviniriz
    teşekkürler
  • BOSCH iyidir.

Ben 10+ yildir kullaniyorum hatta rutubetli evde bile sorun cikartmadi simdiye dek.

Tavsiye ederim.
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    way homeprofessional, was ise logixx serisi oluyor. ikiside iyi makinedir ikiside made in germanydir. bende bosch was24756TR modeli ile aynı olan siemens wm12S765tr aldım. yarın kurulacak. isterseniz bi de siemens bayisine gidin bi araştırma yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.