|
*BOSCH CONDENS 2200* Kullanıcıları (2. sayfa)
-
-
Merhaba Hocam,
Net 85 m2'lik bir evim var ve kombimi değiştireceğim, size ufak bir sorum olacaktı ;
Aşağıdaki linkteki ürün yeterli olur mu evim için?www.hepsiburada.comBosch Condens 2200İ W 20/25 Kw Yoğuşmalı Kombi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/bosch-condens-2200i-w-20-25-kw-yogusmali-kombi-p-HBV00000VJ3N3?magaza=KOMB%C4%B0%20MERKEZ
Birde biraz daha pahalı olanı var aralarında ne fark var? değer mi aşağıdakini almaya?www.hepsiburada.comBosch Condense 2200 İW 24 kw Yoğuşmalı Kombi (Baca Dahil) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/bosch-condense-2200-iw-24-kw-yogusmali-kombi-baca-dahil-p-hbv00000klpz1
Çok teşekkür ederim şimdiden.
-
merhaba ikiside aynı kombi
kapasite farkı var ilki 20kw ikincisi 24kw
85m2 ev için 20kW ideal
20kw 20/25 olarak
24kw 24/25 olarak geçer. ilk rakam kalorifer ikinci rakam musluk sıcak su gücünü temsil eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
atron yoğuşmasız kombi piyasadan kaldırıldı. acaba atron condense olmasın o kombi? eğer atron condense ise önermem 3 eşanjörlü yarı yoğ bir kombi. eski teknoloji ve demirdöküm kombiler 3 yıl değil 2 yıl garantili
diğer fiyatlar uygun ama kombiyi sorun araştırın -
demir döküme bende ısınamadım zate. bosch 2200i modeli aklıma yatıyor. yorumlara baktım olumsuz bir yazı göremedim. en azından bosch 2200i için yorumunuz nedir hocam son olarak. mesajlarınız için çok teşekkür ederim -
bosch condens 2200 önerdiğim bir kombi dd kombilere göre daha donanımlı. küçük sessiz. modülasyon aralığı geniş. bosch'un modülasyonlu oda termostatları ile uyumlu -
Çok teşekkür ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
merhaba ikiside aynı kombi
kapasite farkı var ilki 20kw ikincisi 24kw
85m2 ev için 20kW ideal
20kw 20/25 olarak
24kw 24/25 olarak geçer. ilk rakam kalorifer ikinci rakam musluk sıcak su gücünü temsil eder -
rica ederim iyi forumlar -
Hocam son bir sorum olacak ;quote:
rica ederim iyi forumlar
Buderus Logamax plus GB012 ile BOSCH CONDENS 2200İ W kıyaslarsak ne dersiniz? 3.890 TL'ye buldum
Teşekkür ederim. -
gb12 yarı yoğ , eski teknoloji ve plakalı eşanjör yok
kullanım suyu ana eşanjörde hazırlanıyor ileriye dönük arıza verir bu modeli kesinlikle önermem
tamamdır hocam, çok teşekkür ederim eksik olmayın.quote:
gb12 yarı yoğ , eski teknoloji ve plakalı eşanjör yok
kullanım suyu ana eşanjörde hazırlanıyor ileriye dönük arıza verir bu modeli kesinlikle önermem -
rica ederim
Merhabalar,
Ablamın evi için doğalgaz firması ile 2200i için anlaştım. Kendi evimizde Daikin NDJ Premix var, ilgili yere bağladığım 1 liralık 1k NTC sensör ile dış hava sıcaklığını kombiye ölçtürüp, sanal oda sıcaklığı ile termostat varmış gibi kullanmaktayım. Bosch 2200i'de NTC sensör ile benzer bir uygulama yapılabilecek bağlantı yeri ve sistemi olup olmadığını merak ediyorum?
Bir diğer sorum, Doğu akdeniz'de Ilıman ve mevsim geçişlerine sıcaklık farkları yüksek olabilen bir coğrafyadayız, CR100 yerine, dış hava sensörü de bulunan CW100 takmak daha akıllıca mı olur? Yoksa büyük bir fark yaratmaz mı?
Son olarak da, CR50 veya CR100 Modülasyonlu oda termostatlarında Akıllı Öğrenme modu yok. Bu mod sadece on/off oda termostatlarında mı işlevsel? Tercih edilecek ise, Akıllı öğrenmeli bir oda termostatı mı? yoksa Modülasyonlu oda termostatı mı tercih edilmeli?
...gibi aklıma takılanlar var. Bilgisi dahilinde cevaplayacak olursa sevinirim.
Teşekkürler.
-
dış hava sensörü kullanıp faydasını gördüyseniz cw100 modelini kullanabilirsiniz sonuçta dış hava koşullarına bağlı olarak kombiniz oda sıcaklığına göre modülasyon yapacak
tasarruf olarak büyük fark olmaz ama konforunuz artar
ayrıca yatak odaları ve mutfağa danfoss termostatik vanalar taktırmanızı öneririm
öğrenme modu kısmını bilmiyorum bu önemliyse bosch marka kablosuz o.t tr36 veya tr24 alıp yine dediğim gibi birkaç peteğe TRV taktırabilirsiniz
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 24 Kasım 2020; 16:19:7 >
Modulasyonlu termostad lar kombi ile sürekli bilgi alışverişinde bulunur.öğrenme moduna gerek yok o yüzden. Anlık kontrol eder ya alevi kısar yada kapatır.
On off öğrenme modu ile peteklerin fazla ısınmasinin önüne geçer ve ortam isisini sabit tutmaya çalışır.
Şimdi efendim... Az önce teknik servis de geldi, cihazı gördü: "Cihazın 'otomatik hava alma işlemi' yapması normal" dedi. Cihaz başlatıldığı gibi hemen hazır olmazmış. "Fişten kapa aç 20-30sn otomatik hava işlemi yapar, ben hep görüyorum, biliyorum bunu" dedi. "Bâzen de yapar" dedi. Manometre ibresi hafif kıpırdayarak... Ben de, "Bir arkadaş var, aynı kombiden var, ona da sorayım" dedim. Size de sormak istiyorum:
Ne diyorsunuz, doğru mu söylüyor, sizin kombide de aynısı oluyor mu?
Problem: Kombi özellikle ilk açışta -bilinmeyen bir neden ile- 20-30snlik otomatik hava alma işlemi deniyor. Klik-klik-fışş sesi işitiliyor. (BOSCH CONDENS 2200iW)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 24 Kasım 2020; 16:27:35 > -
2 Adet aldın 2020 nin 3. ayında ikiside aynı yani sigortadan açtığımızda 20-30 saniye sanki pompa çalışıp duruyormuş gibi yapıyor kalibrasyon ayarlayan motorlar gibi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şimdi onlara kesintisiz güç kaynağı bağlayacağım
-
Merhaba ben de bu kombiden alarak aranıza katıldım. Sıcak su için kaça ayarlıyorsunuz. Yakın mutfakta sıkıntı yokken uzaktaki banyoya su ısıtması geç oluyor. Bir de ECO mod açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz. Nedir bu eco mod? Servis bile tam hakim değil buna sadece kışın kapatın dediler bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X