116 yıllık bir kombi değişim sürecine girmiştir son petekler kombinin pompasından dolayı mı yoksa tesisatta tıkanıklık mı var. buna dikkat edin eğer pompadan ise herhangi bir kombinin pompası ile son petekler sirküle olur ama tesisat tıkalıysa yeni kombi taktırsanız da birşey değişmez |
*BOSCH CONDENS 2200* Kullanıcıları (5. sayfa)
-
-
İyi Günler 90m2 ev için yeni kombi alacağız. Bosch Condens 2200i 24kwH , E.C.A Proteus Premix 24kwH, DemirDöküm Nitromix 24kwH modelleri arasında kaldım. Bosch ile ilgili iyi yorumlar olduğu kadar kötü deneyimlerde mevcut. Kombi model önerilerinizi alırım. Yeni kombinin uzun süre arıza çıkartmaması ve verimli olması önemli. Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
-
Komponent kalitesi olarak eca proteus premix daha iyi
2200:alüminyum alaşımlı eşanjör, plastik hidroblok grubu
Nitromix: paslanmaz çelik eşanjör, plastik hidroblok grubu
Eca proteus premix: paslanmaz çelik eşanjör ,pirinç hidroblok grubu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öneriniz için çok teşekkürler E.C.A ya karar kıldım gibi şuanlık. Servis durumunu araştıracağım servis durumu sıkıntılı ise yazdığım modeller haricinde de öneri isteyebilirim sizden tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar.
-
@disintegration hocam mrb bosch condens 2200 kombiye bosch tc100 oda termostatı aldık ancak termostat istenilen sıcaklığın üzerine çıkıyor kombiyi devreden çıkarmıyor sürekli 40derece döndürüyor suyu bir tavsiyeniz varmı yada böyle sorun yaşayan oldumu şimdiye kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gökdeniz TOPRAKyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=V9ZqlHz6mm8
-
Merhaba ben de Bosch 2200 kombi aldım geçen hafta. Genel olarak kombi çok sessiz çalışmakla birlikte ateşleme devreye girdiğinde 5 Saniye kadar inleme sesi geliyor.
Özellikle sıcak su açıp kapattığımızda ateşleme tekrar devreye girdiğinde bu ses oluyor.
Kalorifer ateşi Kendi kendine yanıp söndüğünde çok daha fazla duyulmuyor ancak sıcak su açılıp kapandığında baya rahatsız edici bir ses çıkıyor. Bu durum normal mi. Bir problem mi var acaba? Sorun var ise sirun nedir. Bu sesin kaynağı nedir acaba?
Yardımcı olup beni aydinlatabilecek olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıcak su kullanim anında ya da normal kalorifer yanma anında kesinle bir ses yok hatta neredeyse 0 ses. Ancak ne oluyorsa sıcak suyu açıp kapattığımızda ilk petek ateşleme anında oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara Kombi PazarıyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=JGYZv7dgSHw
-
Ankara Kombi PazarıyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=8hF4cR30pD0
-
@disintegration hocam 4 yıldır bu kombiyi CR10 termostat ile birlikte kullanıyorum uyum ve performanstan yana memnunum. Bildiğiniz üzere termostat kablolu; bizde hem tüm vaktimizin geçtiği yaşam alanı olmasından hem de kablonun çok uzamaması gibi sebeplerle salona bağlatmıştık termostatı ilk kurulumda. Şöyle bir sorun var ki evin en sıcak yeri salon. Dolayısıyla termostatı örn. 23 dereceye ayarladığımda sırasıyla çocuk odası 21-22, yatak odası 20-21 aralığında kalıyor, 3 dereceye varan farklar oluşabiliyor evin en soğuk ve en sıcak bölgesi arasında. Bende bu kış çocuk olacağından dolayı sistemi değiştirip ev ısısını dengelemek istiyorum. Aslen sormak istediğim şey şu;
Herhangi bir kablosuz+wifi özellikli termostat alsam ve evin en soğuk bölgesine (yatak odasına) koysam, yatak odası harici diğer tüm peteklere termostatik vana taktırsam, yatak odasını 23 dereceye ayarladığımda diğer odaların 23 dereceden daha fazla ısınmasını engelleyebilir miyim ?
Bir de "Herhangi bir kablosuz+wifi özellikli termostat" dedim fakat sizin önerinizi duymak isterim hocam, zamanında sizin önerilerinizle kombi-termostat-hatta DD+ petek aldım hepsinden de memnun kaldım. Şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X