Şimdi Ara

**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
20
Favori
175.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3955 tl havale ile kombiveklima.com dan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kombi üzerinden kabloyu termostatik nereye bağlanacagi ile ile ilgili bir resim paylasirsaniz cooook sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben oda termostatı henüz almadım. Forumda öğrenme modu olandan alınmasını tavsiye ediyorlar. Modülasyonlu ve öğrenme modlu bakacağım.
    Forumda condense 2500 in termostat takılışı gözüme çarpmıştı,2300iw ye olur mu bilmiyorum hasanemmi paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

• meço dayı M kullanıcısına yanıt
    Bende normalde cr50 alacaktım ama bu termostatik 100 TL ye aldım sıfır. Bu yüzden ekonomige kaçtım biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oda termostatı ilk kurulum esnasında servis ücretsiz takıyormuş. Sonradan takılırsa 50 ile 80 arası isterlermiş. Müşteri Hizmetleri söyledi.

• ozzdere O kullanıcısına yanıt
    oda termostatını kablolu alacaksanız duvarda kabloları hazırlayacaksınız. servis garantiyi onaylamak için geldiğinde aldığınız bosch marka oda termostatını ücretsiz takıp işletmeye alır
  • Buderus gb062 , Bosch Condence 2500 ve Bosch Condence 2300 arasında forumdaki basta @disintegration beyin ve sonra yorum yapan arkadaşların vesilesi ile 2300i modeline karar verdim.

Antalya merkezde 4 katli bir binada son katta oturuyorum.Evde çatı yok normal teras var.K-D-G cepheli evim.İzolasyon da bulunmuyor.Yaklaşık 110m2 küçük bir 3+1 dairem var.
    7metre demirdöküm plus petek+ 5x110 havlupan, vanalar normal vana ve evde koridora CR 10 kablolu modülasyonlu oda termostat karar verdim.

Sizce nasıl düşüncem?
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum
  • ebulmadi E kullanıcısına yanıt
    koridorda petek varsa cr10 buraya monte edin eğer petek yoksa kışın yaşam alanı olarak nereyi kullanıyorsanız o odaya cr10 takın ayrıca evinizde ısı kayıpları fazla mutlaka diğer peteklerde ve mutfağa danfoss termostatik vanalar taktırın
  • Mutfak da yer olmadığı için petek koyulmuyor Koridorda petek var.koridora koymayı planladım zaten cr10 u.Ayrıca koridor ve havlupan hariç hepsine termostatik vana mi yapmalıyım?
    hayırlı olsun ama kombiyi mi yamuk monte etmişler yoksa resimdeki mi eğri çıkmış anlayamadım
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Kombi batarya dan sıcak su alındığı zaman o sırada alev modundaysa kesiyor normal mi bunun bir ayarı var mı ?

• **BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları

1-Oda termostatını sol taraf kapı pervazı yanı duğmelerden bir karış yukarısı (1.5 metre yükseklik oluyor)

2-Kapının arkası sağ taraf.

3-koridorda olabilir. Koridorda 60 cm petek var.

1 numaralı seçenekte Tv ile 80 cm uzaklık var. tv ısısı oda termostatını etkiler mi.
    (hanım kablolu olduğu için kablo kirliliği istemiyor kapı pervazına kabloları saklayacağım) :)))
    Ne dersiniz hocalarım.

• Tesekkur ederim yorumlariniz icin.Kombiyi alınca deneyimlerimi sizlere aktaracağım.
  • Şuan kullanıyorum. İlk izlenimim şu
    Kombi petekleri yoğuşmasız eski kombime göre geç ısıtıyor. 10 15 dakika sürüyor.
    Eski kombimin 40 derecesi ile bu kombinin 40 derecesi peteklerin ısısı arasında fark var gibi geldi. Yeni kombimde 40 derece ile petekler daha az sıcak gibi. Tabi bunu el yordamıyla ile hissederek yapıyorum.

• alev modu derken kalorifer modunu mu kastediyorsunuz?
    kapının sol tarafında tv var. tv oda termostatını etkiler. kapının sağ tarafında ise kapı o yöne doğru açılıyor
    koridor daha uygun
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Evet oda termostatında alev simgesi çıkıyor ya devredeyken o zaman sıcak su açılırsa kalorifer beklemeye geçiyor sıcak su kapatılınca tekrar devreye giriyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.