Şimdi Ara

**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.298
Cevap
20
Favori
173.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cr10 da uyumlu diye biliyorum @disintegration doğru dimi hocam ? Cünkü bende cr10 la arasında kalmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epivep

CR10, uyumlu modülasyonlu termostatların içinde görünmüyor. Bosch uyumlu olduğu konusunda emin misiniz? sipariş vermeden sormak istedim.
    cr10 uyumlu

https://www.bosch-thermotechnology.com/tr/tr/ocs/residential/condens-2300i-w-854029-p/

**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Termostat düşürme 20.5'e ayarlı ısıtma 22 derece.Ortam sıcaklığının 20.5 den 22'ye ulaşması 1-1,5 saat arası sürüyor,kombi 55 dereceye ayarlı.

Kombi 55 derece iken 1-1,5 saatte istenilen oda sıcaklığına ulaşması mı yoksa 50 derece iken 2-2,5 saatte mi ulaşması daha tasarruflu olur ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 25 Aralık 2018; 15:40:25 >
  • 55c kazan sıcaklığı ile 1-1.5saatte daha tasarruflu olur
  • teknik özelliklere buradan bakabilirsiniz
    Kombi üzerindeki su basıncı göstergesinin 1,5 dan 1'e düşmesi ortalama ne kadar bir süre için normal oluyor ?

• kışın 1 ay ve yukarısında normal
  • Kombi kılavuzunda ki değerlere göre en yüksek verim 36/30 derece aralığında oluyor.Yüksek yoğuşma verimi için üst sıcaklık değeri 50 derece olarak belirtilmiş bu değerin üstünde verim azalmaya başlıyor.
    **BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları
  • yoğ kombiler düşük kazan sıcaklığında daha verimli çalışır örneğin 35,40c

• Arkadaşlar kombiyi dün devreye aldık.ic Anadolu ve hava soğuk yerden ısıtma sistemi olan ev ısınması kaç gün sürer

• Murathoca68 M kullanıcısına yanıt
    havanın durumuna göre 1 ile 3 gün arası bazen 1 hafta

• Teşekkürler.Peki kombiyi 45 ayarladım derece artirmam gerekiyor mu

• Murathoca68 M kullanıcısına yanıt
    evinizdeki ısı kayıplarına bağlı.bu her evde değişken

• İyi günler ben evin ısınması dan çok memnun değilim.Simdi ben kollektorden olacak şekilde yakın iki odaya petek attirsam ve banyo yatak odasının yanında havlupandan ek boru ile petek koydursam verim alabilir miyim

• Sa. Arkadaşlar. 2300 aldım. Kombiden pek anlamam kullananlar acaba önerebileceğiniz bir püf noktası varmı ekonomiklik açısından. İkinci olarak trz125 termostatim var. Bu kombide kablo baglanti nokyasi nerede acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ndr1982 kullanıcısına yanıt
    trz125 on-off oda termostatıdır.kombinin kazan sıcaklığını artı veya eksi olarak değiştirmez bu yüzden kombinin kazan sıcaklığı kış boyunca maximum 55c ve aşağısında tutun. 60-65c gibi sıcaklıklarda az yoğuşma yapar. en ideal 40-45c soğuk günlerde 50c, çok soğuk günlerde 55c
    Mesajima cevap yazdiginiz icin teşekkur ederim. Trz125 bosch un sitesinde artik goremiyorum. Ben uyumlu diye biliyorum ama. Acaba uretimi olmadigi icinmi bilgisi yok acaba 2300 e uyumlu termostatlar arasinda ismi yok.
    İkinci olarak bu kombiye baglantibyeri neresinde acaba bir gorsel paylasabilirmisiniz. Tesekkur ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ndr1982 kullanıcısına yanıt
    bosch trz125 piyasadan kaldırıldı bende görsel yok.kombinin kullanım kılavuzunda oda termostatı bağlantı yeri yazması gerekir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.