Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.136
Cevap
54
Favori
248.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlginize teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkürler

• uzun süredir kullandığmız condens 2500 arızalandı yetkili servis ve özel servis baktı kazan ve gaz valfi deişecek 10 bin masraf cıkarttılar. bizde yenisini almaya karar verdik malum kombide yaşlandı. şimdi 2500 erp li olanı mı alsak yoksa 2200iw olanı mı alsak birde uyumluluk falan yaptırmayı düşünmüyorum garantisiz baglatıracagım düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz olurmu.

• cermen_555 C kullanıcısına yanıt

2200iw güzel kombidir.

• 2200İW Sipariş edildi hadi hayırlısı

• Beyler kombi 55 dereceye ayarlı fakat cok hızlı cıkıp beklemeden kapatıyor neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 19 Ekim 2024; 13:43:16 >
  • AMC kullanıcısına yanıt

havalar çok soğumadı 45c ve 50c'de dene. dönüş suyu daha soğuk dönsün

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hocam gene aynı 45 e aldım 45e geldiği an petekler ısınmadan kapatıyor ev soğuk olmasına rağmen oda termostatı var o yak diyor onuda dinlemiyor gene kesiyor

Hocam gene aynı 45 e aldım 45e geldiği an petekler ısınmadan kapatıyor ev soğuk olmasına rağmen oda termostatı var o yak diyor onuda dinlemiyor gene kesiyor 70 Dereceye çıkarttım gene 3-4 dk olmadan hızlıca cıkıp durdu dönüş borusu gram ısınmıyor

• Dün condens 2500w ile 6. kış sezonunu resmen açtım 60c modülasyonlu oda kumandamız 23c ayarlı startı verdik bu kışıda bakalım sorunsuz atlatacakmıyız.

İStanbudla kombiyi hakkıyla bakım yapacak birini bulamadığım için hiç bakım yapılmadı sadece filtreleri kendim senede 1 temizliyorum.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Hocam ben 55 te kullanıyorum 60 mı daha ideal birde servis menüsü ayarlarını elledinizmi

Ben modülasyonlu oda kumandası kullandığım için 60'da kullanıyorum kendisi su sıcaklığını oda isisina gore ayarlıyor hocam. Ayrıca ben konfor olarak da 60'da rahat ediyorum petek daha hızlı ısınıp istediğim ısıya getiriyor evi sonrasında düşük yanıyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocalar oda termostatı ne alalım kablolu kablosuz

• Herkese merhabalar,

Condens 2500w kullanıcısıyım ve toplamda 7 petek + havlupan = 9,6 metre petek uzunluğu mevcut.. ilk sorum; cihazı 2 yıl önce kullanmaya başladım kış sezonu öncesi bakım yaptırmama gerek var mı ? Eğer bu bakım benim yapabileceğim bir şeyse yardımcı olur musunuz. İkinci sorum ise; bu düzen için oda termostatı ve termostatik vana almak istiyorum ( Her ikisi içinde marka-model önerisinde bulunmaz harika olur. ). Bazı kaynaklarda iki ürünün aynı anda kullanımı önerilmiyor anladığım kadarıyla. Veya bir kaç farklı uygulama ile öneriliyor. Bütün bu okuduklarımdan sonra, yeteri kadar da bilgiye sahip olmadığım için sizlere sormak istedim.

Servis menüsünden pompaya ayar çektinizmi

Hayır hocam, tam tersi. Her sene kombiyi resetleyip öyle kullanıyorum. Önceden çok uğraşıyordum. Pompa hızı, sıcak suyun bekleme süresi filan ayarlıyordum. Fakat 3-4 senedir bıraktım valla. Gözle görülür bir fark hissedememiştim.

Ya benim kombi durup dururken dönüş suyu ısınmamaya başladı ve hemen kesiyor servis çağırdım filtreyi temizledi 5 dk normal calıştı gene ısınmadı şimdi usta gittikten sonra aynı şekle döndü resetledim gene aynı anlamadım bu işten :S

Valla hiç fikrim yok hocam üzgünüm. Geçmiş olsun.

• 3 yollu değişti

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları

Sorun çözüldümü bari hocam kaça patladı :)

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.