Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.145
Cevap
54
Favori
250.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tesekkur ederim ben soyle yapmaya karar verdim gittigi yere kadar kullanacagim birkac videoda izledigim kadariyla da anakart uzerindeki role den de olabiliyormus onu havalar biraz isininca deistirecegim ya yapacagim ya yenisini alip tamir masrafini ilk taksite sayacagim. yaparsam da buradan detaylica anlatacagim ki basit 200 tl lik parca deisimi icin 2-3-4 bin tl gibi masrafa kimse girmesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky41 S kullanıcısına yanıt

sizin fan hiç çalışmıyormuydu yoksa arası sıra özellikle sıcak suyu açınca olan c6 arızasımı. arasıra olan ve özellikle sıcak su açınca olan c6 arızası farklı.

• evet ara sira suyu acinca c6 ya dusuyor bi sure sonra kendiliginden toparlaniyor calismaya devam ediyor sadece petekler calisirken hic c6 ya dusmuyor taki biri sicak suyu acincaya kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermen_555 -- 25 Şubat 2025; 21:8:31 >
  • cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    Kombiniz condense 2500 ise premix fan vardır. Kartda ki röle ile besleme olmaz. Fan kartı yada elektronik kart arızası.
    Ayrıca bizim mesleğimiz bu. Bu tür arızalarda müşteriden fahiş fiyat talep etmiyorum, memurluk yada fabrikada çalışıp ek iş olarak yapmıyorum. Yaptırmayın kelimesi pek hoş bir kelime olmamış malesef.
    Ben burda yine yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hermetik kombilerde ise bazen sadece o röle değişimi kurtarmayabiliyor. Çok rastladık müdahale edenlere. 2000 liralık arıza kart değişimine kadar gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayamantr K kullanıcısına yanıt
    her ustanin meslegine saygimiz sonsuz lakin ustalarimiz artik oyle fiyat politikasi izlemeye basladiki srtik sozum meclisten disari herkez artik kendi usta olmaya kalkiyor. benden c6 icin 4 bin tl istediler bende bu fiyati asla vermem dedim bozulana kadar kullanirim veya kendim bi sekilde ogrenip kendim ugrasirim ya yaparim ya bozarim dedim. bozukursa da 4 bin i yenisinin ilk taksidine sayarim malesef istenen mebladan dolayi sartlar bizi buraya getirdi bu arada konum samsun burada boyle isteniyor

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.