< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bosch cr50 sıcaklık ölçüm sorunu
-
-
Başka bir termometre ile deneyin bu termometreler yapıştırılarak yapılıyor yanlış yere yapıştırılmadığı ne malum, ayrıca her dijital cihaz kalibre edilebilir, bu termostadın da mutlaka kalibrasyon ayarı vardır ama muhtemelen servis menüsünden ayarlanıyordur. -
Cr50 den menü - sağ ileri bilgi - Isıtma - sağ ileri oda sıcaklığı kısmına girin orda küsuratlı şekilde yazıyor sıcaklığı ana ekrandaki değer yanıltır,sonra civalı termometrenin doğruluğundan eminseniz Ayarlar-sağa ilerleyin Format-Sensör kalibrasyon kısmında - yada + olarak ayarlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 4 Aralık 2019; 12:8:22 > -
teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim bunuquote:
Orijinalden alıntı: El Profesor
Cr50 den menü - sağ ileri bilgi - Isıtma - sağ ileri oda sıcaklığı kısmına girin orda küsuratlı şekilde yazıyor sıcaklığı ana ekrandaki değer yanıltır,sonra civalı termometrenin doğruluğundan eminseniz Ayarlar-sağa ilerleyin Format-Sensör kalibrasyon kısmında - yada + olarak ayarlayabilirsiniz. -
Çözüm tam olarak buymuş, çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: El Profesor
Cr50 den menü - sağ ileri bilgi - Isıtma - sağ ileri oda sıcaklığı kısmına girin orda küsuratlı şekilde yazıyor sıcaklığı ana ekrandaki değer yanıltır,sonra civalı termometrenin doğruluğundan eminseniz Ayarlar-sağa ilerleyin Format-Sensör kalibrasyon kısmında - yada + olarak ayarlayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hayırlı olsun. -
Hocam bende de ayni termostattan var . Evin sicakkigini 22 ye ayarliyorum ama termostatta 21 gösteriyor gün icinde tekrar düzeliyor . Sizinde başınıza böyle bir şey geldimi acaba ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam bu cr50 hassasiyet 0.5 mi?
ekran ışığı sürekli açık ayarı varmı birde?
memnun musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 16 Şubat 2020; 0:12:0 >
Bende condanse 2000w var. CR50 taktim.
1.CR50 nin arka plan ışığı yanmiyor. Oda termostati doğru çalışmasına rağmen isigin yanmamasi bir uyum sorununu aklima getirdi. Aç kapa calisan trz125 oda termostatinın uçlarına CR50 yi bagladim. Bu tarz bir sorun basina gelen var mi?
2.CR50 nin yaninda eski trz 125 serisi oda thermostatı ve bir dijital termometre var. CR50 ile diğer ikisi arasinda bazen bariz derece farkları olurken, bazende dereceler esitleniyorlar. Bu neden olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamendy -- 14 Mart 2021; 15:6:3 > -
Merhabalar. Cr50 de ekran ışığı yanmiyor. Menüde bir aç kapa var midir? Yoksa bu bir arzamidir?
Cr50 üzerindeki herhangi bir tuşa basınca yanması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yuvarlak tuşa basılı tutunca yanar ekran ışığı
-
Cevap için teşekkürler. Geç gördüm. Bunu da denedim. (Farklı sürelerle basılı tutarak) yapısal bir sorun var sanırım. Ekran ışığını yakmayı başaramadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamendy -- 28 Şubat 2022; 10:52:25 > -
Hocam aynı sıkıntıyı 1 haftadır bende yaşıyorum. yorumun üzerinden epey zaman geçmiş ancak kalibrasyonu kaç yapmak gerekli hatırlıyor musunuz? Ben kalibrasyonu 0.5 yaptım ancak ilk anda 22den 23 e çıktı sonrasında tekrar düştü.
-
Farklı bir termometre koyup karşılaştırmanız lazım termostat doğru olabilir - veya + da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba , 2020 yılında aldığım Bosch cr50 model termostatın ekranı aşağıdaki gibi oldu. Ekran ışığı var ama yazılar vs yok.
Cihazın elektriğini kesip yeniden verdim ama herhangi bir değişiklik olmadı.
Sorunla ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Benzer içerikler
- en iyi kombi regülatörü hangisi
- mutfakta doğalgaz borusu ocak mesafesi
- modülasyonlu oda termostatı ne demek
- yoğuşmalı kombi vapur sesi
- bosch tr 24 rf kablosuz oda termostatı ayarı
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- en iyi kombi markası
- en iyi elektrikli şofben hangisi
- ısı pompası nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X