Şimdi Ara

Bosch cr50 sıcaklık ölçüm sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam bosch condens 2500 kombime cr50 termostat taktırdım bosch servisine. Arkadaş montajı yaptı çalıştığından emin oldu kullanımını anlattı gitti. Ancak termostat odanın sıcaklığını 2.5 derece kadar yüksek gösteriyor. İnternette böyle bir sıkıntı yaşayan başkasını görmedim sanırım ya ben yanlış bir ayar yaptım. Evdeki termometre ile beraber çekilmiş fotoğraflarını atıyorum neden böyle olduğu hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir termometre ile deneyin bu termometreler yapıştırılarak yapılıyor yanlış yere yapıştırılmadığı ne malum, ayrıca her dijital cihaz kalibre edilebilir, bu termostadın da mutlaka kalibrasyon ayarı vardır ama muhtemelen servis menüsünden ayarlanıyordur.
  • Cr50 den menü - sağ ileri bilgi - Isıtma - sağ ileri oda sıcaklığı kısmına girin orda küsuratlı şekilde yazıyor sıcaklığı ana ekrandaki değer yanıltır,sonra civalı termometrenin doğruluğundan eminseniz Ayarlar-sağa ilerleyin Format-Sensör kalibrasyon kısmında - yada + olarak ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 4 Aralık 2019; 12:8:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Cr50 den menü - sağ ileri bilgi - Isıtma - sağ ileri oda sıcaklığı kısmına girin orda küsuratlı şekilde yazıyor sıcaklığı ana ekrandaki değer yanıltır,sonra civalı termometrenin doğruluğundan eminseniz Ayarlar-sağa ilerleyin Format-Sensör kalibrasyon kısmında - yada + olarak ayarlayabilirsiniz.
    teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Cr50 den menü - sağ ileri bilgi - Isıtma - sağ ileri oda sıcaklığı kısmına girin orda küsuratlı şekilde yazıyor sıcaklığı ana ekrandaki değer yanıltır,sonra civalı termometrenin doğruluğundan eminseniz Ayarlar-sağa ilerleyin Format-Sensör kalibrasyon kısmında - yada + olarak ayarlayabilirsiniz.
    Çözüm tam olarak buymuş, çok teşekkür ederim

• 0nursah 0 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayırlı olsun.
  • 0nursah 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de ayni termostattan var . Evin sicakkigini 22 ye ayarliyorum ama termostatta 21 gösteriyor gün icinde tekrar düzeliyor . Sizinde başınıza böyle bir şey geldimi acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu cr50 hassasiyet 0.5 mi?

ekran ışığı sürekli açık ayarı varmı birde?

memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 16 Şubat 2020; 0:12:0 >
  • Bende condanse 2000w var. CR50 taktim.

1.CR50 nin arka plan ışığı yanmiyor. Oda termostati doğru çalışmasına rağmen isigin yanmamasi bir uyum sorununu aklima getirdi. Aç kapa calisan trz125 oda termostatinın uçlarına CR50 yi bagladim. Bu tarz bir sorun basina gelen var mi?

2.CR50 nin yaninda eski trz 125 serisi oda thermostatı ve bir dijital termometre var. CR50 ile diğer ikisi arasinda bazen bariz derece farkları olurken, bazende dereceler esitleniyorlar. Bu neden olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamendy -- 14 Mart 2021; 15:6:3 >
  • Merhabalar. Cr50 de ekran ışığı yanmiyor. Menüde bir aç kapa var midir? Yoksa bu bir arzamidir?

• ressamendy R kullanıcısına yanıt
    Cr50 üzerindeki herhangi bir tuşa basınca yanması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuvarlak tuşa basılı tutunca yanar ekran ışığı

• Cevap için teşekkürler. Geç gördüm. Bunu da denedim. (Farklı sürelerle basılı tutarak) yapısal bir sorun var sanırım. Ekran ışığını yakmayı başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamendy -- 28 Şubat 2022; 10:52:25 >
  • Hocam aynı sıkıntıyı 1 haftadır bende yaşıyorum. yorumun üzerinden epey zaman geçmiş ancak kalibrasyonu kaç yapmak gerekli hatırlıyor musunuz? Ben kalibrasyonu 0.5 yaptım ancak ilk anda 22den 23 e çıktı sonrasında tekrar düştü.

• Rasit35 R kullanıcısına yanıt
    Farklı bir termometre koyup karşılaştırmanız lazım termostat doğru olabilir - veya + da olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , 2020 yılında aldığım Bosch cr50 model termostatın ekranı aşağıdaki gibi oldu. Ekran ışığı var ama yazılar vs yok.

Cihazın elektriğini kesip yeniden verdim ama herhangi bir değişiklik olmadı.

Sorunla ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.