Merhaba Antalya’da ikamet ediyorum Evim 7 katlı binanın 4. Katında 120m2 net kullanım alanı kuzey, güney ve batı cepheli olup , 8m ddplus Petek olup buderus 022i 24kw kök kombi kullanıyorum. Kombi ve Rc100 oda ternostatını geçen hafta taktırdım ilk defa kombi kullanıyorum. Problem şu kombi 50 derecede ayarlı oda termostatını akşamları 22 derece ye ayarlıyorum sabah geldiğim zaman oda termostatında oda sıcaklığı 20 hedeflenen sıcaklık 22 olmasına rağmen oda termostatı çalışmamış vaziyette oluyor ve petekler soğuk oluyor. Ben 22 ye ayarlamış olmama rağmen odanın halen 20 derece de olması ve kombinin çalışmıyor olması( ternostatın yanındaki alev işareti çıkmıyor) neyden kaynaklanıyor olabilir? Mantıken evi ısıtamasa bile hedef sıcaklığı olan 22 dereceye gelebilmesi için sürekli çalışıyor olması lazım? Yada bu rc100 lern hassasiyeti 2 derece olabilir mi? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim dervişlik bir durum varsa Servisi arayacağım teşekkür ederin şimdiden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctn0790 -- 19 Ocak 2021; 13:27:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim