< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Buderus gb122i ye modülasyonlu oda termostatı bağlantısı YARDIM
-
-
Bende aynı oda termostatı ni viessmann vitodens connect için aldım ama ot den bağlantı yapınca kombi hata veriyor.
On off bağlayayim dedim e43 hatası veriyor oda termostatı. Çözemedim geri iade edeceğim sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sıkıntı mevcut e43 veriyo devamlı , çok memnundum halbuki diğer evimde termostattan . Sanırım değiştirmem gerekecek termostatı , netatmo bakıyorum bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
On off olarak kullanmak istediğimde hata vermesi saçma değil mi? Bütün kombilerde kullanılır yazıyor halbuki kitapçıkta.
Yarın servis ve aldığım yer ile görüşüp iade edeceğim sanırım.
Aynen öyle ben bugün netatmo siparişi verdim artık bakalım
Reco baglantisi on off olucak hocam modulasyonlu yapamazsin modulasyonlu istiyorsan kendi markali modulasyonlu otunu kablolu veya kablosuz varsa alicaksin.. on off baglantisi yaparken video vs vardir boş yere masrafa girmişsin,şahsen daikin ndj var on off şeklinde baglanti yapiliyor,cok aceleci davranmişsin netatmo saglam kaliteli on off ot ama elindekide iş görürdü hayirlisi diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 17 Ekim 2022; 2:19:52 >
On off bağlayınca çalışmıyor işte oda termostatı e43 hatası veriyor.
Katalog da kullanma klavuzunda ne hatasi olarak geciyor.? E43 baktim bulamadim
İletişim hatası diyor.
O.T. yi bağlayınca kombi hata veriyor.
O.T. söküp termostat ucunu bağlayınca termostat e43 hatası veriyor.
Servis geldi baktı çözemedi gitti, yarın merkeze sorup dönecek, çözüm yoksa aldığım yerle görüşüp iade edeceğim.
Ben denenebilecek tüm varyasyonları denediğimi düşünüyorum hocam en son pes ettim kenara koydum warmhausu 🙂
Denenebilecek waryasyonların hepsini denedim en son kenara koydum warmhausu nasip artık 🙂quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Reco baglantisi on off olucak hocam modulasyonlu yapamazsin modulasyonlu istiyorsan kendi markali modulasyonlu otunu kablolu veya kablosuz varsa alicaksin.. on off baglantisi yaparken video vs vardir boş yere masrafa girmişsin,şahsen daikin ndj var on off şeklinde baglanti yapiliyor,cok aceleci davranmişsin netatmo saglam kaliteli on off ot ama elindekide iş görürdü hayirlisi diyelim
bana gönder hayrin olsun iş yaptiririm boş durmasin:))
Eywallah elimde bulunsun lazım olur 🙂
Dedigim gibi servisle görüşüp yardimci olurlardi sana yüzel ot sonuc da masraf etmeseydin kacirdigin nokta olabilir.Alicagin ot da ayni bender baglantida olucak ondada sorun yaşarsan başka ot alican ozaman:))) alicagin ot netatmo veya t3r modelinden başka alma gerisi hikaye
Bugün teknik servisten aradılar. Merkezle görüşmüşler on/off olarak çalışması gerekiyormuş tekrar gelecekler. On/off olarak kullanmanın bir yolunu öğrenirsem buraya yazarım
Çok teşekkür ederim hocam bekliyorum
Hocam ne yaptın gelen giden oldu mu
Dün aradı servis ben merkezdeydim, birdahaki gelişlerinde artık.
Şükür denk getirdiler geldiler ama olmuyor bağlantı on off şeklinde dahi.
Aldığım yer de iade almıyor 3 ay geçti...
Warmhaus kombisi kullanan birine satacağım sanırım.
Merhabalar, Warmhaus oda termostatları sadece Warmhaus kombilerde çalışıyor.
RecoWa çok güzel ve kullanışlı bir oda termostatı,APP üzerinden yönetimi çok iyi ama Buderusu kontrol edemezsiniz.
Benzer içerikler
- arçelik kombi yorumları
- 110 lockout slt çözümü
- demirdöküm kombi sıcak su vermiyor ama petekler ısınıyor
- kalde mı eca mı
- mutfakta sıcak su akıyor banyoda akmıyor
- günde 1 tl yakan ısıtıcılar
- en iyi elektrikli şofben hangisi
- en iyi kombi markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X