Şimdi Ara

Bosch darbeli matkap (Durum biraz acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ev kullanımı için elektrikli darbeli matkap alacağım. Hatta alacağım ürünü belirlemiştim. Fakat aynı gibi iki ürün buldum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=13003095&productId=hrbsc0603128003

http://www.hepsiburada.com/liste/bosch-psb-650re-kompakt-seri-650w-cantali-darbeli-matkap-19-parca-aksesuar-seti/productDetails.aspx?productId=hrboschpsb650&categoryId=13003095

Ürünlerden üstteki öncelikli tercihim nedeni malum yanında hediye edilen 59 parça aksesuar + 5 uç seti.

Sizlere sormak istediğim bu 2 ürünü birbirinden ayıran fark yada farklar nedir?

Bosch PSB 6200RE 650W Darbeli Matkap
    Bosch PSB 650RE 650W Darbeli Matkap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larKKral -- 12 Ağustos 2014; 15:56:24 >

• Bende bir fark göremedim. Ama 650 yeni seri diye düşünüyorum. Çünkü yeni ürünleri 500 - 550 - 600 gibi 3 haneli kodlara sahip.
    Benim tercihim buna dayanarak, 650RE olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erciyex

Bosch un darbeli matkap serisi:
    http://www.bosch-do-it.com/tr/tr/amatoerkullan%C4%B1c%C4%B1lar/aletler/darbeli-matkaplar-199891.jsp
    Burayı inceleyin isterseniz.
    Teşekkür ederim 6200RE nolu matkabı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: larKKral

Teşekkür ederim 6200RE nolu matkabı aldım.

Alıntıları Göster
    Bosch marka matkap almaya niyeti olan ve bu konuyu okuyup fikir almaya çalışan arkadaşlar;

2014 ağustos ayında bosch 6200 re matkabı aldım. Bu güne dek kendi ihtiyacım olduğu kadar kullanmam sonucu sizlere ürünün yorumunu yapayım.
    Matkap amatör kullanıcılar için inanılmaz derecede başarılı. Üzerinde made in Hungary yazıyor ve 650 watt. Şimdiye kadar konu komşudan, eşden dosttan emanet kullandığım matkaplara hiç benzemiyor. Betonu, ahşabı nereyi isterseniz uygun uçlarınız varsa mükemmel verim alırsınız. Yani Bosch 6200 RE ve Bosch 650 RE yi tavsiye ediyorum(ikiside aynı ürün). Hatta bence 500 watt bile alsanız evde işinizi görür. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larKKral -- 23 Ocak 2015; 10:51:00 >

• Merhaba ayni ürünü ben de almak istiyorum diğer bahsettiğiniz urun made in japan.bu hungary sanırım.daha önce 500w ini kullandım.ucuz ürünlere hic para vermeyin bu urun hem hafif hem kullanışlı.Ama kaliteli üç lazim.Bosch un kendi uc setini de aldın o da iyi değil.Sete bir de lazim olmamasına rağmen panc seti ekledim.Tam oldu.Ama emanet vermeyin emanet icin ucuz bir matkap bulundurun evde ,;)
  • 650re 210 TL 6200re 170 TL, 6200re nin bez çantası var diğerinin plastik kutulu? sizce hangisini seçmeliyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

650re 210 TL 6200re 170 TL, 6200re nin bez çantası var diğerinin plastik kutulu? sizce hangisini seçmeliyiz?

Bez çanta nasıldır bilemiyorum ama plastik kutu kullanışlı oluyor. Makinelere gelince ikiside aynı ve ben gayet memnunum. Yapamadığım iş yok diyebilirim.
  • bende kutulu olanı, pahalı olanı aldım hocam :) bir düğme fazladan gördüm boşa koymamışlardır dedim 30 lira fazla vermiş olayım varsın dedim.
  • quote:

bende kutulu olanı, pahalı olanı aldım hocam :) bir düğme fazladan gördüm boşa koymamışlardır dedim 30 lira fazla vermiş olayım varsın dedim.

Matkap ile ilgili görüşleriniz nedir aldığınız bocsh 650 re modelimiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisaca283

quote:

bende kutulu olanı, pahalı olanı aldım hocam :) bir düğme fazladan gördüm boşa koymamışlardır dedim 30 lira fazla vermiş olayım varsın dedim.

Evet 650re aldım henüz duvar delmedım, ama görüntüsü filan kibar. Gücünün ev için yeterlı olduğunu yazmıs bir arkadaş ona güvenıyorum. Haftasonu perde için delcem inşallah.
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    Deneyince yazarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 9 Şubat 2017; 7:22:4 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atisaca283

quote:

Evet 650re aldım henüz duvar delmedım, ama görüntüsü filan kibar. Gücünün ev için yeterlı olduğunu yazmıs bir arkadaş ona güvenıyorum. Haftasonu perde için delcem inşallah.

Perde için tavan delecekseniz uç kalitesi matkaptan daha önemlidir.

Saygılar....

• Kerosen kullanıcısına yanıt
    içinden çıkan uçlar bosch un orjinal sanırım, işimi görmez mi hocam? görmezse markaya mı dikkat edeyim alırken.
  • Bende Bosch PSB 6200 RE 650 Watt aldım ve gayet memnunum.
  • quote:

içinden çıkan uçlar bosch un orjinal sanırım, işimi görmez mi hocam? görmezse markaya mı dikkat edeyim alırken.

İçinden ne çıkar bilmiyorum, tek tek satılan Bosch, Dewalt veya Makita marka uçlardan almanızı öneririm. Yapı marketkerde epey çeşit mevcuttur.

Saygılar...
  • atisaca283 A kullanıcısına yanıt
    hocam haftasonu denedim, tam anlamıyla canavar :) çevremdeki korkutmuştu perde için tavan delmek çok zor olur hele bu makineyle yapamazsın demişlerdi, uçlara da çok güvenemediğim için temkinliydim ama zorlamadı hiç.
    içinden çıkan uçlar yeterli ve kalitelidir. amacına uygun olarak işlerinizi yapabilirsiniz. ben aldığım zaman matkap uç setleri, vidalama uç setleri ve ayrıca 6 lı beton matkap ucu hediyeydi. Bosch marka uçlar kalitelidir.
  • Ev kullanımı için 190TL civarı bir ürününü almıştım Bosch marka ve her türlü işi ev için görmektedir.
    Bende geçen n11 den black&decker kr714 cresk modelini aldım 710 watt 175 tl fiyatı var çek de kullandım 15,20 tl daha ucuza geldi ev de iş görür rahatlıkla.
    Bunun aynısı farklı isimde yanında lüzumsuz ve kalitesinden şüphe ettiğim uclar ve işime yaramayacak bir takım alet Edevat ile 220 tl cıvarı na satılıyor ne luzum var o kadar para vermeye üstelik bez çanta var yanında benimkinin normal çantası var .
    bana sadece beton ucları ve metal ucları lazım üçer tane onları da mahalledeki nalburdan alabilirim kaliteli şekilde bu gün 3.5 tl ye beton ucu aldım yaklaşık 6,7 cm lik beton deldim uc da hiç aşınma yok böyle hediye verilen ürünler kalitesiz olur genelde bana hep öylesi denk geldi.

Benim aldığım
    http://www.hepsiburada.com/blackdecker-kr714cresk-darbeli-matkap-710w-p-HRKLKR714CRESK

Diğer modeli
    http://www.hepsiburada.com/blackdecker-cd714crew2-710-watt-darbeli-matkap-p-HRBLCD714CREW2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 20 Şubat 2017; 4:28:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.