|
bosch filtre vs filtron (2. sayfa)
bosch filtre vs filtron
(En Son Oy Tarihi: 7.11.2024)
-
-
arabaya göre değişir mazot fitresini kaliteli al diğerleri ucuz markalar sardes bile alınabilir. -
peki bu filtrelerin orjinali nerden satın alınır? netten, marketten?
-
3 yıldır filtron hava ve polen filtresi kullanıyorum memnunum. Fiyatı önceden ucuzdu bilinirliği arttıkça fiyatıda arttı ama yinede uygun fiyata geliyo netten kuponla alınca -
Filtremarketim.com -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
Filtremarketim.comorjinal mi burdaki ürünler? malum internet ortamına kimse güvenmiyor
-
Mann yetkili distribütörü kaymazlar otomotiv
Senelerdir buradan yılda 2 set alırım herhangi bi sorun yaşamadım -
Bu kadar mesele etmeyin, yollarda gördüğünüz çoğu aracın üzerinde ne idüğü belirsiz sanayi ustalarının taktığı filtreler var, Yağ filtresini filtron takarsanız motoru kucağı almazsınız, bu kadar takılmayın, iş görür ikisi de.
-
bosch yerine filtron marka yağ filtresi aldım. teşekkürler.
-
ben bugüne kadar kullandığım markalarda en memnun kalıp sorun yaşamadığım polbek boschta gayet iyi ama polbek filtre kalite ve fiyat performansı yarışır onunla çok iyi sonuç aldım yerli türk üretim tamamen ona yöneldim bizim ülkemiz kazansın
-
O yollarda gördüğün araçlar ne kadar arıza veriyor ne kadar sanayiye gidiyor biliyor musun peki? Basit gibi görünen hava filtresinden bile turboyu bitirebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X