Şimdi Ara

Bosch-home Online Alışveriş Sakın yapmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl 2023 artık online alışveriş deneyimlerini zirve olduğu yerdeyiz. Bosch sitesinden kurutma makinesi siparişi verdim. 03.04.2023 tarihinde verdiğim siparişten sonra düşüncem 2-3 güne teslim edilmesi yönündeydi. Ödeme yaptıktan sonra bir sipariş numarası beliriyor ama bunu takip edebileceğimiz bir alan bulunmuyor.

Ödeme sonrası ne bir bilgilendirme ne bir teslimat süresi belirtilmedi. 3 gün geçince müşteri hizmetlerini aradım bana döneceklerini söylediler, 2 gün sonra da siparişinizi aldık merak etmeyin denildi.

Bilseydim mağazadan gider alırdım. Online olarak yaptığım alışverişte hala ne zaman ne olacağı belirsiz. Bir kere takip ve bilgilendirme sistemi yok.

Kimseye tavsiye etmiyorum aciliyetiniz varsa mağduriyetiniz o kadar fazla olur.

• Zaten online niye aldınız ki. Bir çok taşra ilçesinde bile bayisi olan bir marka. Üstelik bayilerde siteye göre fiyatlar daha düşük. Gereksiz heyecan olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

Bayilerde nasıl daha düşük? Standart fiyat uygulamıyorlar mı? Bayiye hiç gitmedim, bilmediğim için soruyorum :)

• Standart fiyat uygulamıyorlar ayrıca indirim vesaire de oluyor.

• Lego95 kullanıcısına yanıt

Bayilerde genelde sitede yazan fiyattan az da olsa daha düşük fiyata oluyor. Peşin elden ödemede pazarlık yapılabiliyor. Bir problem olunca gidip yakasına yapışacak birileri oluyor. Her türlü bence daha avantajlı bayiden almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.