Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iron1

Değerli arkadaşlarım. Profilo bd 3058 w3 vv modeli hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Sanırım Bosch'un muadili. İkisini inceleme fırsatım oldu. Bosch 58aw30 n daha kaliteliymiş gibi bir izlenim bıraktı. 350 tl civarında bir fiyat farkı var.

Profilo'nun beyazi bir alt modeli sayilir. Profilo aksesuarsiz, dondurucu soguklugu ayri ayarlanamayan, dondurma kapasitesi ve izolasyonu daha az olan model. İnoxu ise Bosch ile ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Profilo'nun beyazi bir alt modeli sayilir. Profilo aksesuarsiz, dondurucu soguklugu ayri ayarlanamayan, dondurma kapasitesi ve izolasyonu daha az olan model. İnoxu ise Bosch ile ayni.

Profilo inoxun fiyatı da bosch ile aynı zaten. Bu durumda bosch daha mantıklı. Cevap için teşekkürler candoğan kardeşim.
  • mrb,
    candoğan bey bgn aldığınız buzdolabına baktım bende.herşeyiyle güzel bir buzdolabı gibi duruyor. yalnız şu anda aklımı karıştıran tek soru var. malum buzluğunu temizlemek için biraz dolabın fişini çekmek gerekiyor. en fazla 3 saat çözlüomuş buzlar ve küçücük bi yerden suyunu alıoyurz. merak ettiğim buzların çözülmesini beklerken ya buzluğumdaki ürünler çözlürse...ne derece donduruo sebzeleri.no frsot kadar dondurma durumu söz konusu mu...hala memnunsunuz dimi buzdolabınzıdan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: candypdr

mrb,
    candoğan bey bgn aldığınız buzdolabına baktım bende.herşeyiyle güzel bir buzdolabı gibi duruyor. yalnız şu anda aklımı karıştıran tek soru var. malum buzluğunu temizlemek için biraz dolabın fişini çekmek gerekiyor. en fazla 3 saat çözlüomuş buzlar ve küçücük bi yerden suyunu alıoyurz. merak ettiğim buzların çözülmesini beklerken ya buzluğumdaki ürünler çözlürse...ne derece donduruo sebzeleri.no frsot kadar dondurma durumu söz konusu mu...hala memnunsunuz dimi buzdolabınzıdan..

Buz çözme işlemi ortalama 2 senede bir yapılıyor. Bu esnada da aksesuar olarak verilen soğutma aküsünü yiyeceklerin üzerine yerleştirirseniz soğukluğunu koruyacaktır.

Dondurucu bölme 4 yıldızlı, soğukluğu -16 ile -24'C arası ayarlanabiliyor. 24 saatte dondurma kapasitesi ve elektrik kesintilerindeki saklama süresi no frost buzdolaplarına göre 2 kat daha üstün.

Buzdolabımdan son derece memnunum.

• arkadaşlar buzdolabı tamiri yapan bir arkadaşıam kafamı karıştırdı. bu buzdolabı üç sene sorun çıkarmaz ama sonra başlar skıntı vermeye dedi ve bana

http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-iki-kapi-buzdolabi-4252-N.html
    http://www.arcelikten.com/?urun-4-ARCELiK-4263-N-A--540-LiTRE-iKi-KAPILI-STATiK-BUZDOLABI.html

bu dolapları tavsiye etti 13 senedir tamir yapıyormuş, çok iddialı konuştu :(

• Bosch buzdolabı da onlarla aynı sistemle çalışıyor. Farkı ise elektronik kontrole sahip olmasından ötürü daha konforlu ve tasarruflu olmasıdır.

Tamirci arkadaşınız bunları no frost olarak düşünüp statik modeli önerdi sanırım. Benim kalite açısından hiçbir şüphem yok. Ki Bosch'un bu modelindeki malzeme kalitesi Arçelik'in statik serisinden çok daha iyi.
  • ama ben zaten modeli gösterdim ona, bakıp bu geribildirimde bulundu. neyse bugün bulabilirsem alayım sizinkinden, kombi olmayandan tabi büyük ihtimalle. sıkıldım buzdolabı bakmaktan zaten memur hayatı, taşına taşına yıpranır bir yerde. yenisi alınır yapacak bir şey yok.
  • malzeme bakımından siemens'te bir kalite farkı var mı bosch'tan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arborvita-50

quote:

Orijinalden alıntı: heidipeter

quote:

Orijinalden alıntı: rte_50

sayın candoğan bey öncelikle çok çok teşekür ederim engin bilgilerinizi bizden esirgemeyip bize yol gösterdiğiniz için...bu +10 derecenin altında statik buzdolapları ve almak istediğim kge58aw30n sıkıntı yaratacağını belirtmişsiniz...samsungunda biliyosunuz servis sıkıntılarını bulunduğum yer suşehri sivasa 120 km uzak...yani samsung alsam servis sıkıntısı yaşarmıyım yada bana nofrost olarak 1500 maksimum üst limiti göz önünde bulundurarak hangi ürünü tavsiye edersiniz?bulaşık makinam sizin tavsiyeniz sms58m82 aldım çok çok çok memnunum.kardeşime sizin tavsiyeniz 733 liraya çamaşır makinası aldım.buz dolabınıda sizden habersiz kesinlikle almamayı düşünüyorum...aslında acelimizde yok 1 ay içerisinde alabiliriz...bize hangi nofrostu önerirsiniz...şimdiden size sonsuz teşekürler ediyorum.yaptığınız bu amme hizmetini takdirle karşılıyoruz inan...

incelemesi yapılmış buzdolabı Sivas şartlarına uygun değil midir? Ben Sivas'ta yaşıyorum, bu buzdolabını alırsam hata mı ederim ve Grundig mi bakmalıyım? Ama no-frost istemiyorsam ne yapacağım?

kardeşim bunun siemens modeli olan kg58eaw30n modeli sivas suşehrinde olan kardeşim için aldım 2-3 ay gibi bir zaman oldu...çok memnunlar hatta annemlerede bundan almayı düşünüyorum yalnız sebzelik plastiği biraz ince sanırım o sebeble bosch alsanız daha iyi olurdu bizde boş alacaktık ama arada 100 lira fark vardı malum suşehri küçük yer...kesinlikle tavsiye ederiz...

Alıntıları Göster
    "kardeşim bunun siemens modeli olan kg58eaw30n modeli sivas suşehrinde olan kardeşim için aldım 2-3 ay gibi bir zaman oldu...çok memnunlar hatta annemlerede bundan almayı düşünüyorum yalnız sebzelik plastiği biraz ince sanırım o sebeble bosch alsanız daha iyi olurdu bizde boş alacaktık ama arada 100 lira fark vardı malum suşehri küçük yer...kesinlikle tavsiye ederiz..."
    siemens'inki daha mi kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidipeter -- 31 Mayıs 2012; 11:26:48 >

• Malzeme tamamen aynı. Sadece raf nikelajları ile plastik kısımlarının rengi farklı. Hangisini ucuza bulursanız onu alın derim.

Buzdolabının iç raf kalitesi oldukça iyi. Sebzelik ve katlanan flexshelf rafı zayıf yapılmış. Sebzelik alttaki tutamak yerinden çekilip itildikçe tutma yeri sağlam. Sadece ön ve yan duvarlarını zayıf yapmışlar. Zaten çekilip itilirken de oralardan tutulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 31 Mayıs 2012; 11:35:40 >
  • arkadaşlar dün makinenin siemens versiyonu evime geldi. temizledikten sonra birkaç saat besin doldurmadan bekledim ve sonra gıdaları doldurdum iç soğukluk sağlanınca. soğutucu kısmı 4, dondurucu -20 derecedeydi. sabah bir kalktım, dolabın duvarları hafif buzlanmış, acaip bir ses var :( sonra soğutucu kısmının derecesi 7 yaptım, sesin büyük kısmı kesildi, ama hala vardı. sonra sıcaklık yüksek oldu diye dereceyi 6'ya indirmeye çalıştım ama olmadı. bir sorun mu var dersiniz :(
  • ARKADAŞLAR bosc 30n dolabını almak istiyordum fakat teknosada şu indirimi görünce dayanamadım internetten sparişimi verdim. inşallah gönderirler stokta yok falan demezler. ben ürünü alınca stok ta yok yazdı sonuç ne olacak bakalım.bizim karttan 999tl çekildi.
    http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/buzdolabi/1476/115010307/profilo_bd4901vnf_buzdolabi
  • ya arkadaşlar bende bu buzdolabının grisi var buzluk açık kalmış geçen gün dolap açık kalma uyarısını yapmadı bide karlanma yapmış buzluk açık kaldığından olabilirmi yoksa başka bi sorun mu vardır
  • Çekmeceler iyice itilmeden dondurucu kapağı kapatılmamalıdır. Yoksa milimlik bir pay ile içeri hava girebiliyor ve buzdolabı manyetik contayı örtülmüş gibi gördüğünden alarm ötmüyor.

Dondurucu bölmedeki çekmeceleri çıkararak kar eritme işlemi yapmanızı öneririm.
  • Candoğan Bey;
    Ben ilk çıktığında Siemens versiyonu olan KG58EAL30N buzdolabını aldım.3-4 aydır bir sıkıntı yoktu fakat son br kaç gündür 10-15 dakikada bir sigorta atması gibi "çat" diye bir ses geliyor dolaptan,ilk başlarda böyle bir ses yoktu şimdilerde var bunun nedenini biliyor musunuz? ayrıca arasıra vıj vıj vıj diye derinden hafif bir ses yapıyor fakat bu rahatsız edecek gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çekmeceler iyice itilmeden dondurucu kapağı kapatılmamalıdır. Yoksa milimlik bir pay ile içeri hava girebiliyor ve buzdolabı manyetik contayı örtülmüş gibi gördüğünden alarm ötmüyor.

Dondurucu bölmedeki çekmeceleri çıkararak kar eritme işlemi yapmanızı öneririm.
    Candoğan bey,
    27 Mayıs 2012; 17:01:47 tarihinde size bir PM attım. Vaktiniz olduğunda bakabilirseniz sevinirim.
  • Bosch - siemens buzdolabında tavsiye edilmiyordu acaba bu serinindemi hataları gün yüzüne çıkmaya başladı, ilk seri düzgün ikinci seri kötümü sürüldü piyasaya acaba, bu genelde ülkemizde yapılır.
    Vallahi soğudum bu iki markanın dolaplarından.
  • Candogan Bey merhabalar öncelikle dolabınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Fakat siz özellikle Bosch dolapları önermez Samsung'a yönlendirirdiniz hatta evinizdede Samsung olduğunu yazmıştınız.Samsung dolaplardaki olumlu düşünceniz devam ediyorsa iki modelle ilgili bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim.RT77SBPN -RT63FBPN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsisman26

Candoğan Bey;
    Ben ilk çıktığında Siemens versiyonu olan KG58EAL30N buzdolabını aldım.3-4 aydır bir sıkıntı yoktu fakat son br kaç gündür 10-15 dakikada bir sigorta atması gibi "çat" diye bir ses geliyor dolaptan,ilk başlarda böyle bir ses yoktu şimdilerde var bunun nedenini biliyor musunuz? ayrıca arasıra vıj vıj vıj diye derinden hafif bir ses yapıyor fakat bu rahatsız edecek gibi değil.

Motor devreye girip çıkarken mi bu ses oluyor, yoksa çalışmasından bağımsız olarak genleşme sesi şeklinde mi?
  • Ürünü bende aldım ama daha pakette kullanmadım.
    Ama alan arkadaşların kullandıkça olumsuz yorumlar bildirmesi canımı sıktı açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.