Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
37
Favori
327.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adanada yaşıyorum ve bu sıralar Ariston nofrost buzdolabimi değiştirmeyi düşünüyorum, burdaki bosch bayi!leriyle konuştuğumuz da kesinlikle lowfrost makine adana gibi nemli sıcak yerlerde alınmaz, önermiyoruz dedi, arada kaldım. Acaba alsam sorun çıkartirmi, aşırı karlanma yaparmi
  • bozulan 5 yıllık vestele 500 lira masraf çıkınca ben de bir tane bosch kge58aw30n aldım. üç gündür kullanıyoruz. performans ve sessizliği mükemmel. malzeme kalitesine diyecek yok. tasarım, kullanışlılık ve kapasite ise beklentilerimizi tam olarak karşıladı. inceleme-tavsiye konusunda emek harcayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaci -- 23 Mayıs 2012; 21:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

bozulan 5 yıllık vestele 500 lira masraf çıkınca ben de bir tane bosch kge58aw30n aldım. üç gündür kullanıyoruz. performans ve sessizliği mükemmel. malzeme kalitesine diyecek yok. tasarım, kullanışlılık ve kapasite ise beklentilerimizi tam olarak karşıladı. inceleme-tavsiye konusunda emek harcayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Güle güle kullanın.Nereden ve kaça aldınız acaba?Güle güle kullanın.Nereden ve kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinsuvari

quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

bozulan 5 yıllık vestele 500 lira masraf çıkınca ben de bir tane bosch kge58aw30n aldım. üç gündür kullanıyoruz. performans ve sessizliği mükemmel. malzeme kalitesine diyecek yok. tasarım, kullanışlılık ve kapasite ise beklentilerimizi tam olarak karşıladı. inceleme-tavsiye konusunda emek harcayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Güle güle kullanın.Nereden ve kaça aldınız acaba?Güle güle kullanın.Nereden ve kaça aldınız acaba?

sıradan bir bosch bayisinden, 1449 liraya kk tek çekim aldım. aynı fyattan çeşitli kartlara 3 ay ertelemeli 10 taksit veya erteleme olmadan 12 taksit seçenekleri de vardı ama aylık taksit yerine tek ödeme ile almayı tercih ettim. kargoya, nakliyeye ve kuruluma extra para ödemedim. sadece garanti uzatmak için 99 lira ödeyeceğim, onu da verilen sürenin sonlarına doğru yaparım.

çeşitli internet mağazalarından bakmıştım ama aldığım fiyattan anlamlı ucuzlukta bulamadım. binüçyüzküsur liraya veren yerler vardı fakat kargo bedeliyle bindörtyüzü geçiyordu. 5 tane bosh-siemens bayisi gezdim, hepsinde fiyat aynıydı fakat 10 günden önce teslim edemeyiz diyorlardı. en ummadığım küçük bir bayide ise hazır stok varmış, hemen aldım.

saygılarımla.

• merhaba arkadaşlar tümünü okudum siemens no frost alıcaktım 2000 tl ye kg57na01 ama okuyunca bu incelemeyi vazgeçtim özellikle elektrik tüketimi süper ama bunun 40 N olan yeni modeli çıkmış onu mu alsam yoksa candoğan kardeş 30 N i mi alsam fiyat farkı önemli değil ne dersin? bide no forst takı hydrofresh bunda nasıldır taze tutmayı tecrübe ettin mi acaba? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu45

merhaba arkadaşlar tümünü okudum siemens no frost alıcaktım 2000 tl ye kg57na01 ama okuyunca bu incelemeyi vazgeçtim özellikle elektrik tüketimi süper ama bunun 40 N olan yeni modeli çıkmış onu mu alsam yoksa candoğan kardeş 30 N i mi alsam fiyat farkı önemli değil ne dersin? bide no forst takı hydrofresh bunda nasıldır taze tutmayı tecrübe ettin mi acaba? teşekkürler

30N (A++) İLE 40N (A+++) ARASIN DA Kİ TEK FARK ENERJİ TASARRUFUNDA BİR TIK DAHA ÜSTTE OLUŞU YOKSA HER ŞEYİ AYNI. FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL DİYORSANIZ DAHA DA ELEKTRİK TASARRUFU İÇİN 40N İ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ Kİ BEN DE ÖYLE YAPACAĞIM.40N'E YÖNELDİM.
  • ACİL CEVAP LÜTFEN!... Dolabı alan arkadaşlar,dolap ilk gelip kuruldutan sonra 2 gün boyunca boş olarak çalıştırılmalı ,diye bir şey duydum,doğrumudur??? (gazla ilgili bir durum denmiş)
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar tümünü okudum siemens no frost alıcaktım 2000 tl ye kg57na01 ama okuyunca bu incelemeyi vazgeçtim özellikle elektrik tüketimi süper ama bunun 40 N olan yeni modeli çıkmış onu mu alsam yoksa candoğan kardeş 30 N i mi alsam fiyat farkı önemli değil ne dersin? bide no forst takı hydrofresh bunda nasıldır taze tutmayı tecrübe ettin mi acaba? teşekkürler

30N (A++) İLE 40N (A+++) ARASIN DA Kİ TEK FARK ENERJİ TASARRUFUNDA BİR TIK DAHA ÜSTTE OLUŞU YOKSA HER ŞEYİ AYNI. FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL DİYORSANIZ DAHA DA ELEKTRİK TASARRUFU İÇİN 40N İ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ Kİ BEN DE ÖYLE YAPACAĞIM.40N'E YÖNELDİM.

bana göre 300 tl fazlalığı 30 n den 40n e vermek aynı ürüne fazladan ücret ödemek gibi birşey. 40n in yılda 180 kw elektrik tükettiğinide zannetmiyorum.en az 250 kw tüketmesi lazım. yılda 10 tl lik ücret fazlalığı için 40n alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

quote:

quote:

bana göre 300 tl fazlalığı 30 n den 40n e vermek aynı ürüne fazladan ücret ödemek gibi birşey. 40n in yılda 180 kw elektrik tükettiğinide zannetmiyorum.en az 250 kw tüketmesi lazım. yılda 10 tl lik ücret fazlalığı için 40n alınmaz.

300TL FAZLALIK DEDİĞİNİZ DİREK LİSTE FİYATI ÜZERİNDENDİR.GEZİP,ARAŞTIRIP PAZARLIKLA YA DA ÇEŞİTLİ İNDİRİM FIRSATLARIYLA DENK DÜŞERSE ALINABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM Kİ FORUM DA ALAN ARKADAŞLAR DA VAR BU ŞEKİLDE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 25 Mayıs 2012; 18:58:25 >

• slm arkadaşlar bugün bosh bayisine gittim 1450 3 ay ertelem 10 taksit yapıyorlar ürünü yerinde inceleme imkanım oldu çok güzel şık bir ürün zaten ben bu yaşıma kadar evime bosh aeg üründen başaka bir marka kullanmadım inş 30 n modelini almaya kara verdim candoğan bey verdğiniz bilgiler için tşk ederim sizin sayenize bir kaç ay öncede aeg bulaşık makinası aldım gayet memnunum
  • Doğuda olan arkadaşlara malatya merkezdeki bosch bayisi tavsiye ederim. KGE58AW40N A+++ ve çamaşır makinasını internet fiyatlarında, hatta biraz daha uygun verdiler. İnternetten almadığım için kargo da ödemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforss -- 26 Mayıs 2012; 15:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforss

Doğuda olan arkadaşlara malatya merkezdeki bosch bayisi tavsiye ederim. KGE58AW40N A+++ ve çamaşır makinasını internet fiyatlarında, hatta biraz daha uygun verdiler. İnternetten almadığım için kargo da ödemedim.

Güle güle kullanın,hayırlı olsun.40N e ne fiyat verdiler?
  • Merhaba sizin tavsiyeleriniz ile gittik 40n olanı aldık fakat şuanda hayal kırıklığı yaşıyoruz korkunç sesli sürekli bardaktan kamışla su içer gibi ses çıkıyor bundan önce ise bize teşhir ürünü getirmişler farkettik ve hemen evimden aldırttım o gerçekten çok sessizdi 2 gün sonra gelen dolap ise yani şuanda evimizde olan aşırı sesli moralimiz çok bozuk servis geldi normal deyip gitti halbuki tv izlerken bile sesi duyuyoruz müşteri hizmetleri başka adamyollayalım bide o baksın dedi ama kabul etmiyorlar allahtan bize önce üçkağıt yapıp teşhir yolladılarda makinenin nekadar sessiz çalıştığını gördük ama 2. gelen çok sesli kabul ettiremiyoruz ne yapıcaz
  • quote:

quote:

Doğuda olan arkadaşlara malatya merkezdeki bosch bayisi tavsiye ederim. KGE58AW40N A+++ ve çamaşır makinasını internet fiyatlarında, hatta biraz daha uygun verdiler. İnternetten almadığım için kargo da ödemedim.

Çok teşekkürler, daha iyisi sizlere inşallah. KGE58AW40N ve WAS20461 i toplam 3000tl ye aldım. İnternet fiyatı nakit 3021tl tutuyor. Kargolar hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforss -- 26 Mayıs 2012; 19:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinemak

Merhaba sizin tavsiyeleriniz ile gittik 40n olanı aldık fakat şuanda hayal kırıklığı yaşıyoruz korkunç sesli sürekli bardaktan kamışla su içer gibi ses çıkıyor bundan önce ise bize teşhir ürünü getirmişler farkettik ve hemen evimden aldırttım o gerçekten çok sessizdi 2 gün sonra gelen dolap ise yani şuanda evimizde olan aşırı sesli moralimiz çok bozuk servis geldi normal deyip gitti halbuki tv izlerken bile sesi duyuyoruz müşteri hizmetleri başka adamyollayalım bide o baksın dedi ama kabul etmiyorlar allahtan bize önce üçkağıt yapıp teşhir yolladılarda makinenin nekadar sessiz çalıştığını gördük ama 2. gelen çok sesli kabul ettiremiyoruz ne yapıcaz

Nasıl bir ses sorunu var, arkadaşımızın paylaştığı gibi mi? Firmayla sounu çözemiyorsanız tüketici hakm heyetine şikayet etmenizi öneririm Dediğiniz gibi normalde üründe ses problemi yok.

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler, daha iyisi sizlere inşallah. KGE58AW40N ve WAS20461 i toplam 3000tl ye aldım. İnternet fiyatı nakit 3021tl tutuyor. Kargolar hariç.

Maşallah vallahi hayırlı olsun. Bize böyle bayii neden denk gelmiyor yaa. Ben pazarlık adabnı bilmiyorum sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

quote:

quote:

quote:

Maşallah vallahi hayırlı olsun. Bize böyle bayii neden denk gelmiyor yaa. Ben pazarlık adabnı bilmiyorum sanırım

Almayı düşünüyorsanız aynı fiyatı size de verirler. Kazıkçı bayilere para kaptırmayın derim. Bulunduğum ildeki bosch bayi sadece katalogdaki peşin fiyat üzerinden taksit yapabileceğini söylemişti.

Biz pek pazarlık yapmadık. Fiyatlarda indirim istediğimizi söyledik, gerekeni fazlasıyla yaptılar diyebilirim. Çok uzak değilseniz bahsettiğim bayiden alabilir, parça başı 30tl ye istediğiniz şehir e göndertebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforss -- 27 Mayıs 2012; 1:52:21 >

• Arkadaşlar ben Bosch yetkili bayii siyim. Alacağınız ürünleri ö.m den yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum. Dükkan ve depolarım kira olmadığı için forumdaki arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Türkiye'nin her yerine parça başı 30 TL kargo fiyatı var yalnız...
  • sayın CANDOĞAN bey bosh buzdolabı senin yorumlarına bakarak aldım Bosch KGE58AW30N A++ inş memnun kalırız yalnız ürün işim nedeniyle 15 gün sonra teslim edecekler geçen karabükteki bayileri gezdim word karta 1470 3 ay erteleme 10 taksit veriyorlardı bugün tesadüs diğer bayiye gittim dedim bu ürünlere 24 veya 36 ay taksit olmuyormu diye kredi kartımı verdim pos makinasinde 24 tasiti denedi ve 24 aya 74tl vade farkı gösterdi 36 aya ise 470 tl vade gösterdi bende 64 tl 24 taksit 1545 aldım inş alacak arkadaşlar 24 ay taksitli fiyatınıda sorsunlar
    ürün kendi isteğimle 15 gün sonra teslim edecekler daha öncede AEG bulaşık makinesi alırken senin yorumların vasıtası ile almıştım CANDOĞAN bey hayatında başarılar diler yorumların için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 27 Mayıs 2012; 18:46:01 >
  • inceleme için teşekkürler. bende bu buzdolabından almayı düşünüyorum, ama internet üzerinden en hesaplı nereden alabiliriz? kargosu falan çok tutar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.