Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • candoğan bey güzel seçim ama neden A+++ değilde A++ olanı tercih ettiniz? okuduğum bir yazınız üzerine indesit çamaşır makinesi aldım şimdi dışarda beraber dolaşıyoruz sanki çıkıyoruz düğmesine basınca dolaşmaya başlıyor hep sizin yüzünüzden :D
  • bu buzdolabı şuan ne kadar
    fiyatımı arttı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Candoğan bey merhaba Gorenje NRF71510W modeli alınabilir mi?Cevaplarsanız sevinirim seri sonu indirimi ile çok ucuz bir fiyata akrabalarım için düşünüyoruz cevaplarsanız çok sevinirim iyi bayramlar..

Çok tuhaf bir buzdolabı, bence alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daralcanoflan

Boschun sitesinde genişlik, kapı kolu açıkken 77 cm yazıyor. Ancak bana biraz kısa gibi geldi.
    Bu buzdolabı sahiplerinden bir ricam olacak. Kapı kolu açıkken buzdolabının derinliğini yazabilir misiniz. Ona göre mutfağa sığarsa almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

77cm kapı kolu dahilindeki derinlik ölçüsü oluyor.

Kapı 90' açıkken 143cm alan gerekiyor. Şimdi ölçtüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Candoğan bey merhaba Gorenje NRF71510W modeli alınabilir mi?Cevaplarsanız sevinirim seri sonu indirimi ile çok ucuz bir fiyata akrabalarım için düşünüyoruz cevaplarsanız çok sevinirim iyi bayramlar..

Çok tuhaf bir buzdolabı, bence alınmaz.

Tuhafdan kastınızı açıklar mısınız anlayamadım ne yönden yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badsezzz

candoğan bey güzel seçim ama neden A+++ değilde A++ olanı tercih ettiniz? okuduğum bir yazınız üzerine indesit çamaşır makinesi aldım şimdi dışarda beraber dolaşıyoruz sanki çıkıyoruz düğmesine basınca dolaşmaya başlıyor hep sizin yüzünüzden :D

Ben aldığımda A++ vardı, A+++ henüz çıkmamıştı ve ben daha geç çıkar diye tahmin ediyordum :)

Indesit eşikten geçtikten sonra onu azad edin ve kurtulun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daralcanoflan

Boschun sitesinde genişlik, kapı kolu açıkken 77 cm yazıyor. Ancak bana biraz kısa gibi geldi.
    Bu buzdolabı sahiplerinden bir ricam olacak. Kapı kolu açıkken buzdolabının derinliğini yazabilir misiniz. Ona göre mutfağa sığarsa almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

77cm kapı kolu dahilindeki derinlik ölçüsü oluyor.

Kapı 90' açıkken 143cm alan gerekiyor. Şimdi ölçtüm

Candoğan Bey teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badsezzz

candoğan bey güzel seçim ama neden A+++ değilde A++ olanı tercih ettiniz? okuduğum bir yazınız üzerine indesit çamaşır makinesi aldım şimdi dışarda beraber dolaşıyoruz sanki çıkıyoruz düğmesine basınca dolaşmaya başlıyor hep sizin yüzünüzden :D

Ben aldığımda A++ vardı, A+++ henüz çıkmamıştı ve ben daha geç çıkar diye tahmin ediyordum :)

Indesit eşikten geçtikten sonra onu azad edin ve kurtulun

?

• ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayucel

merhaba arkadalar.....
    buzdolabı
    BOSCH KGE58AW30N A++
    çamaşırmakinası
    WAQ20361 A+++
    BULAŞIK MAKİNASI
    SMS30E02 A

bu ürünleri almayı düşünüyorum da siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba???

candogan bey .....
  • Selam Candogan Hocam;

daha önce söylediğiniz üzere Bosch KGE58AW30N A++ tercihiniz A+++ olan bir ürün olmaması bu gün eğer buzdolabı almak isteseydiniz ;

Bosch KGE58AW30N A++ ürünü ile KGE58AW40N A+++hangisini tercih ederdiniz?

6ay fan uzun süreden beri kullandığınız buzdolabınızdan memnunmusunuz ? Yazın sıcakların artması ile buzdolabınızda soğutmada problem yaşadınız mı?

yorumlarınızdan derlediğim üzere LG ve Samsung No-Frost cihazları önerdiniz Hangi model Ucuz ve standart hacimli bir model önerir misniz?

Yorumlarınıza ve bilgi paylaşımınıza teşekkür ederim saygılarımla....
  • bu buzdolabı şuan ne kadar
    fiyatımı arttı?
  • hayırlı olsun hocam ... :)
  • quote:

quote:

merhaba arkadalar.....
    buzdolabı
    BOSCH KGE58AW30N A++
    çamaşırmakinası
    WAQ20361 A+++
    BULAŞIK MAKİNASI
    SMS30E02 A

bu ürünleri almayı düşünüyorum da siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba???

candogan bey .....

WAQ20361 çok kötü bir model, tavsiye etmem kesinlikle. Yerine yeni çıkan Bosch WAQ20460TR modelini almak daha mantıklı, hem fiyat da daha uygun zaten.
    Bir de AEG Lavamat 75270FL modelini mutlaka değerlendirin.

Bulaşıkta da o modeldense aynı fiyata Profilo BM5220EG almak daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan54

Selam Candogan Hocam;

daha önce söylediğiniz üzere Bosch KGE58AW30N A++ tercihiniz A+++ olan bir ürün olmaması bu gün eğer buzdolabı almak isteseydiniz ;

Bosch KGE58AW30N A++ ürünü ile KGE58AW40N A+++hangisini tercih ederdiniz?

6ay fan uzun süreden beri kullandığınız buzdolabınızdan memnunmusunuz ? Yazın sıcakların artması ile buzdolabınızda soğutmada problem yaşadınız mı?

yorumlarınızdan derlediğim üzere LG ve Samsung No-Frost cihazları önerdiniz Hangi model Ucuz ve standart hacimli bir model önerir misniz?

Yorumlarınıza ve bilgi paylaşımınıza teşekkür ederim saygılarımla....

Aradaki fiyat farkı tüketimi birkaç yılda kapatıyorsa 40, kapatmıyorsa 30N'yi tercih ederdim.

ısacası AW40 modelinin fiyatını araştırın, 1600TL ve altına bulabilirseniz onu, bulamazsanız 30'u tercih edebilirsiniz.

Soğutmada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne karlanma, ne de soğutma probemi oldu. Aksine çok memnun kaldım, soğutma performansı mükemmel. Yiyecekleri kurutmaması da cabası.

Daha evvel dediğim gibi bu dolabın tek rakibi Liebherr, başka muadil ürün tanımıyorum şahsen.

• Merhaba Candoğan hocam,
    bende KGE58AL30N modelini almayı düşünüyorum fakat fiyat araştırması için girdiğim bayiler, alanlar şikayetçi çok fazla karlanma oluyormuş diyorlar. teredütte kaldım açıkçası. Adanada yaşıyorum acaba havaların çok sıcak olmasından kaynaklı olabilir mi bu durum? eğer değilse de çok mu abartıyorlar bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiremitci

Merhaba Candoğan hocam,
    bende KGE58AL30N modelini almayı düşünüyorum fakat fiyat araştırması için girdiğim bayiler, alanlar şikayetçi çok fazla karlanma oluyormuş diyorlar. teredütte kaldım açıkçası. Adanada yaşıyorum acaba havaların çok sıcak olmasından kaynaklı olabilir mi bu durum? eğer değilse de çok mu abartıyorlar bilemedim.

Ben durumu fotoğraflarda göstermiştim gerideki sayfalarda. Hatta müsait bir zamanda ilk sayfaya da ekleyeyim durumu. İstanbulun sıcağı ve nemi de malum. Fotoğraflardan karar verirsiniz. Kullanımı engelleyen bir karlanma söz konusu değil kesinlikle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kiremitci

Merhaba Candoğan hocam,

Ben durumu fotoğraflarda göstermiştim gerideki sayfalarda. Hatta müsait bir zamanda ilk sayfaya da ekleyeyim durumu. İstanbulun sıcağı ve nemi de malum. Fotoğraflardan karar verirsiniz. Kullanımı engelleyen bir karlanma söz konusu değil kesinlikle.

Fotoğrafları inceledim hocam size güveniyorum ama işte farklı şeyler duyunca insanın kafası karışıyor Bu saatten sonra artık karlanma kullanımı engellesede kesin kararım alacağım

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bosch low frost ürün alıpta pişman olan, sorun yaşayan, sorunu halledilmeyen varmı bende araştırıyorum gidip bakıyorum fakat başka konuda bu ürün hakkında kötüle oldugu için duurp düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65346046

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tostmania -- 2 Eylül 2012; 23:40:04 >
  • Dün itibariyle KGE58AW30N modeli için 1.515 TL'ye güzelevim.com.tr'den İstanbul içi kargo dahil sipariş verildi. Ürün elime ulaştığında ilk izlenimlerimi yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.