Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ürünün profilo muadilini aldım inox olan BD3058L3AV
    hanım içine bıraktığı meyve ve benzeri ürünlerin küflendiğini söylüyor şaşırdım neden oluyor acaba.?
  • bu ürünün siemens olanını 2 aya yakın süredir adana'da kullanıyorum. ürünün soğutma performansından ilk günden beri memnunum ancak ilk aldığımda sessiz çalışan makina 15-20 gündür çok sesli çalışıyor. ve bu sesler çeşit çeşit, düdük gibi öttüğü de oluyor inilti sesi çıkardığı da.

aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolabı kullanmaya başladık.. kullandığım günden bu yana dikkatimi çeken bir koku var..
    dolabın içine koyduklarım koku yapıyor.. bu sorun bizim dolaba ait bir hata mı yoksa genelinde de bu sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

dolabı kullanmaya başladık.. kullandığım günden bu yana dikkatimi çeken bir koku var..
    dolabın içine koyduklarım koku yapıyor.. bu sorun bizim dolaba ait bir hata mı yoksa genelinde de bu sorun var mı?

şikayetler başlamış Candoğan kardeş yetiş (gelen koku caferden geliyordur malum atasözü:)
    (yukarıdaki yazım tamamen içimden gelerek espri olsun diye yazılmıştır. kimse üstüne alınmasın:)
  • Bu dolabı almış olan her arkadaşıma hayırlı olsun diyorum. Bende inşallah 1-2 güne kadar almayı düşünüyorum kararımı verdim gibi, ancak son olarak görüşlerinizi almak istedim. Özellikle 3 arkadaşın ciddi soğutmama sorunu ve ses sorunları kafamı karıştırdı. Özellikle candoğan hocam ve diğer kullanıcı arkadaşlardan ricam geçirdiğimiz yaz günlerini de dikkate alarak son gözlemlerini paylaşırlarsa çok sevinirim mümkünse hemen bu yorumlarınızı almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

bu ürünün siemens olanını 2 aya yakın süredir adana'da kullanıyorum. ürünün soğutma performansından ilk günden beri memnunum ancak ilk aldığımda sessiz çalışan makina 15-20 gündür çok sesli çalışıyor. ve bu sesler çeşit çeşit, düdük gibi öttüğü de oluyor inilti sesi çıkardığı da.

Hocam bende de Siemens olanından var. Arada bir dediğiniz şekilde sesler geliyor ancak sürekli değil. Rahatsız etmeyecek derecede, kısa süreli oluyor bende.

• 10gündür kullanıyorum dolabı.
    Gerçi içi aşırı dolu değil ama ciddi söylüyorum süper bir dolap.
    Bi kere çok çabuk soğutuyor.
    Ayrıca sessizliğine bayılıyorum kulağımı koymak zorunda kalıyorum çalışıyormu diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

bu ürünün siemens olanını 2 aya yakın süredir adana'da kullanıyorum. ürünün soğutma performansından ilk günden beri memnunum ancak ilk aldığımda sessiz çalışan makina 15-20 gündür çok sesli çalışıyor. ve bu sesler çeşit çeşit, düdük gibi öttüğü de oluyor inilti sesi çıkardığı da.

Hocam bende de Siemens olanından var. Arada bir dediğiniz şekilde sesler geliyor ancak sürekli değil. Rahatsız etmeyecek derecede, kısa süreli oluyor bende.

bende de profilo olanından var ve aynen 2. aydan sonra bu sesler bizde de var, demek ki bunlar gerçekten de tıpkısının aynısı

• Arkadaşlar bende Siemens KG58EAW40N yada Aynı kasa olan Bosch üretimini almak istiyorum netten uygun fiyata bulacağım biryer önerebilirmisiniz? yada Siemens mi Boschmu diyeyim?
  • öncelikle candoğan kardeşe çok deşekkür ediyorum onun sayesinde bu dolabı aldım ve çok mutluyum herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

dolabı kullanmaya başladık.. kullandığım günden bu yana dikkatimi çeken bir koku var..

ben de mi var bu sorun yoksa bende mi koku olduğu hissi oluştu?
  • Bugün buzdolabımı aldım ancak KGE58AW30N almadım. Eşim derin dondurucu teknolojisini duyunca, satıcıda her nekadar da kendisi eritir desede buzlanma, karlanma olayını söyleyince, beğendiremedim. Orada Gardrop tipi modellere gönül koydu sonunda bugün Samsung RSA1NTSL Gardrop tipi dolabı aldık. Kendim memurum işyerinde 2 arkaşım daha kullanıyor samsung gardrop tipini tavsiye ettiler ancak yinede buradan sizlerin de fikrini almak istedim.

Bu dolabı almakla iyimi ettik Candoğan hocam sende lütfen yorum yaparsan dolap hakkında sevinirim. Sen zaten samsun no-frostları beğenirdin o da aklıma gelmişti.

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/side-by-side/RSA1NTSL1/XTR-spec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiberix01 -- 20 Ekim 2012; 0:56:42 >

• Arkadaşlar sizdede dolabın kapağını açınca içinde açmayla birlikte duran bi ses geliyormu ve kapatınca tekrar çalışan fan sesi? Ve bu ses normalmidir?Sanki ilk alındığında boş çalıştırıyorken o sesi duymamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkadaşlar sizdede dolabın kapağını açınca içinde açmayla birlikte duran bi ses geliyormu ve kapatınca tekrar çalışan fan sesi? Ve bu ses normalmidir?Sanki ilk alındığında boş çalıştırıyorken o sesi duymamıştım.

Evet o ses bende de var gayet normal birsey bence doluluk oranı arttıkça iç soğutma için fan çalışıyor. Bence rahatsız edici bir sesi yok.

Cihazı bende kullanıyorum harika ötesi birsey candogan hocamin bahsettiği gibi aldığınız meyveler sebzeler sergi gibi duruyor ve guzel bir görüntü oluşturuyor. Sırf bu görüntü yüzünden ilk aldığımda herkes dolabı açıp içine bakıyordu. İnşallah sorunsuz kullanım böyle devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Arkadaşlar sizdede dolabın kapağını açınca içinde açmayla birlikte duran bi ses geliyormu ve kapatınca tekrar çalışan fan sesi? Ve bu ses normalmidir?Sanki ilk alındığında boş çalıştırıyorken o sesi duymamıştım.

Evet o ses bende de var gayet normal birsey bence doluluk oranı arttıkça iç soğutma için fan çalışıyor. Bence rahatsız edici bir sesi yok.

Cihazı bende kullanıyorum harika ötesi birsey candogan hocamin bahsettiği gibi aldığınız meyveler sebzeler sergi gibi duruyor ve guzel bir görüntü oluşturuyor. Sırf bu görüntü yüzünden ilk aldığımda herkes dolabı açıp içine bakıyordu. İnşallah sorunsuz kullanım böyle devam eder

Cvp için teşekkürler dostum.
    Evet boşken çalıştırdığımda öyle bir ses yoktu büyük ihtimal içindeki doluluk oranını hesaplıyor dolap.Evet özellikle led aydınlatması sayesinde mutfak ışığını bile açmadan işimi görüyorum.

• Cihazın içerisinde fan var. Ben gece vakti dikkatimi verdiğimde alabiliyorum sadece o sesi. Çok hafif bir vınlama şeklinde.

Yukarıda arkadaşımız kokudan bahsetmiş. Buzdolabı kaç dereceye ayarlı? Ben sadece sebzeleri poşete koymayıp açığa bıraktığımda kokusu geliyor burnuma. O da dolabın kapağı uzun süre kapağı açılmadıysa.
  • Merhabalar. Bende de bu modelin siemens olanından aldım. Dolaptan memnunum genel itibariyle. sebzelerim neredeyse bir ay dolapta kaldı ve sebzelerimi kurutmadı çürütmedi. ama iki noktada beni düşündürüyor.
    1-süt ürünlerinde peynir ve yoğurt almıştım bir hafta demeden küflenmeye başladı. hatta peyniri attım. ikinci hafta sonunda...sebzeleri bu kadar uzun süre saklayabilen buzdolabı peynir ve yoğurdu niye saklayamıyor.
    2-genelde geceleri karın guruldaması gibi gurultular ve uzun iniltiler geliyor buzdolabından. çok fazla rahatsız olmuyorum açıkcası ama yine de keyfe keder düşürüyor. acaba normal mi değil mi bu sesler bilmek istiyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanni

Merhabalar. Bende de bu modelin siemens olanından aldım. Dolaptan memnunum genel itibariyle. sebzelerim neredeyse bir ay dolapta kaldı ve sebzelerimi kurutmadı çürütmedi. ama iki noktada beni düşündürüyor.
    1-süt ürünlerinde peynir ve yoğurt almıştım bir hafta demeden küflenmeye başladı. hatta peyniri attım. ikinci hafta sonunda...sebzeleri bu kadar uzun süre saklayabilen buzdolabı peynir ve yoğurdu niye saklayamıyor.
    2-genelde geceleri karın guruldaması gibi gurultular ve uzun iniltiler geliyor buzdolabından. çok fazla rahatsız olmuyorum açıkcası ama yine de keyfe keder düşürüyor. acaba normal mi değil mi bu sesler bilmek istiyorum.

1.Sorunun cevabını bilmiyorum fakat 2.sorunu cevaplayayım;

O ses derin dondurucudaki buzları kırmak için çıkartıyor yani eritiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yamanni

Merhabalar. Bende de bu modelin siemens olanından aldım. Dolaptan memnunum genel itibariyle. sebzelerim neredeyse bir ay dolapta kaldı ve sebzelerimi kurutmadı çürütmedi. ama iki noktada beni düşündürüyor.

Alıntıları Göster

:)) dün yine dinledim dolabın arkasından geliyor. Ağlıyor geceleri.. ışık kapatılınca korkuyor mu ne :P

• Bu ürünün şuan için en uygun fiyati nerde acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.