Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

Cihazın içerisinde fan var. Ben gece vakti dikkatimi verdiğimde alabiliyorum sadece o sesi. Çok hafif bir vınlama şeklinde.

Yukarıda arkadaşımız kokudan bahsetmiş. Buzdolabı kaç dereceye ayarlı? Ben sadece sebzeleri poşete koymayıp açığa bıraktığımda kokusu geliyor burnuma. O da dolabın kapağı uzun süre kapağı açılmadıysa.

Candoğan bey BOSCH KGE58AW30N A++ buzdolabi kullnıyoruz dolabın üst bölümü ve dondurucu bölümü kaç derece olması lazım şu anda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Cihazın içerisinde fan var. Ben gece vakti dikkatimi verdiğimde alabiliyorum sadece o sesi. Çok hafif bir vınlama şeklinde.

Yukarıda arkadaşımız kokudan bahsetmiş. Buzdolabı kaç dereceye ayarlı? Ben sadece sebzeleri poşete koymayıp açığa bıraktığımda kokusu geliyor burnuma. O da dolabın kapağı uzun süre kapağı açılmadıysa.

Candoğan bey BOSCH KGE58AW30N A++ buzdolabi kullnıyoruz dolabın üst bölümü ve dondurucu bölümü kaç derece olması lazım şu anda acaba ?

Evet ben de bunu merak ediyorum.Fabrika ayarı 4/-18 olarak geliyor
  • Merhaba arkadaşlar bi hata yapıp 7 yıl önce aldığımız vestel buzdolabı arıza yaptı servis 150 ila 350 lira masrafı çıkar dedi aldığımızdan beri memnun kalmadığımız bu dolaba 1 lira bile harcamak içimden gelmiyor o yüzden yenisini almaya karar verdim burda önerilen dolap hoşuma gitti fakat fiyatı bütçeme uygun değil şuan en fazla 1300 lira bütçem var.
    Bu fiyata dolap önerisi yapabilirmisiniz samsung veya lg olsun diyorum uygun fiyata bulursam bosch yada siemens almayıda isterim tabiki şimdiden teşekkürler.
  • bu arada bulaşık makinam bosch 58m88 yani inox dolapta inox görünümlü olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revaha_06

Merhaba arkadaşlar bi hata yapıp 7 yıl önce aldığımız vestel buzdolabı arıza yaptı servis 150 ila 350 lira masrafı çıkar dedi aldığımızdan beri memnun kalmadığımız bu dolaba 1 lira bile harcamak içimden gelmiyor o yüzden yenisini almaya karar verdim burda önerilen dolap hoşuma gitti fakat fiyatı bütçeme uygun değil şuan en fazla 1300 lira bütçem var.
    Bu fiyata dolap önerisi yapabilirmisiniz samsung veya lg olsun diyorum uygun fiyata bulursam bosch yada siemens almayıda isterim tabiki şimdiden teşekkürler.

Bu modellerin inox versiyonlarının kaplamaları biraz değişik, makinenize birebir uymaz.

BD3058L3AV modelinin fiyatını bir araştırın.
  • Teşekkürler candoğan kardeş media markta gidecem biraz sonra orda gözümle görerek araştırıyım biraz
  • candoğan bey BOSCH KGE58AW30N A++ yaz ayarları 4 18 kış ayarlarını kaça alalım bilgi verirsen sevinirim tşk ederim ben 2 18 yaptım sizin öneriniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

candoğan bey BOSCH KGE58AW30N A++ yaz ayarları 4 18 kış ayarlarını kaça alalım bilgi verirsen sevinirim tşk ederim ben 2 18 yaptım sizin öneriniz nedir

Derin dondurucuda uzun süre saklamayı planladığınız et, tavuk, sebze vb. varsa -18, yoksa -16'C olarak ayarlayın.

Sık sık kapı açıyorsanız, mutfak güneş alıyorsa, sık alışveriş yapıp dolabı dolduruyorsanız 3'C veya 4'C yeterlidir. Normal kullanımda ise 5 veya 6'C kafi. Bana 4'C gereksiz çok soğuk geldiğinden kullanmadım, kapıyı açtığında bile üşüyor insan :D Kışın 5, yazın 6'C yetiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

candoğan bey BOSCH KGE58AW30N A++ yaz ayarları 4 18 kış ayarlarını kaça alalım bilgi verirsen sevinirim tşk ederim ben 2 18 yaptım sizin öneriniz nedir

Derin dondurucuda uzun süre saklamayı planladığınız et, tavuk, sebze vb. varsa -18, yoksa -16'C olarak ayarlayın.

Sık sık kapı açıyorsanız, mutfak güneş alıyorsa, sık alışveriş yapıp dolabı dolduruyorsanız 3'C veya 4'C yeterlidir. Normal kullanımda ise 5 veya 6'C kafi. Bana 4'C gereksiz çok soğuk geldiğinden kullanmadım, kapıyı açtığında bile üşüyor insan :D Kışın 5, yazın 6'C yetiyor.

Kış 6, yaz 5 olsa daha mantıklı olmaz mı?

• merhaba arkadaşlar
    mevcut nofrost buzdolabının aşırı gürültülü çalışmasından dolayı(öyleki bazen gece uykudan uyandırıyor) bosch kge58al30n almayı düşünüyorum bayide 1770 tl civarında biraz beklesem fiyat düşermi acaba malum kış ayları
  • Öncelikle candoğan62 vedeneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler .11 yıldır kullandığım BOSCH buzdolabı 2-3 gün üst üste elektrik kesilip gelmeleri sonucunda bozuldu.Yeni bir buzdolabı için araştırmalara başladım KGE58AW30N güzel bir ürün fiyat bugünlerde 1750 tl (inox) ilk çıkışa göre %25-30 artışı var , almaya kararlı iken Bugün bir beko bayinde D 9575 NEX buzdolabını sadece kozmetik hatalı olduğundan dolayı 1 yıl garantili olarak 1900 tl ye verebileceğini söyleyerek kafamı karıştırdı.İkisi arasında kaldım bana görüşleriniz ile yardımcı olursanız sevinirim. Candoğan62 hocam özellikle sizin görüşünüzü de bekliyorum.Hanım bemi vurmadan bir dolap almalıyım :)
  • kışın buzdolabı fiyatlarının düşmesi gerekmez mi? Garip Bende 1700 tl den aşağıya simens 30n bulabilmiş değilim.Bosch da 1650 en düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prtkl

kışın buzdolabı fiyatlarının düşmesi gerekmez mi? Garip Bende 1700 tl den aşağıya simens 30n bulabilmiş değilim.Bosch da 1650 en düşük.

bende kışın düşer diye düşünmüştüm ama yaz fiyatları devam bosch inox 1770 siemens inox 1700 beyazlarda 70 tl falan daha ucuz.biraz daha beklesek bişey kaybetneyiz sanırım
  • Bugún hem siemens hemde bosch bayinde 1600/10 taksit + bonusa 3 ay erteleme ile teklif aldim.bosch olani alacagim büyük olasilikla. (inox modeli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Google'da araştırırken şans eseri rastladığım bu güzel inceleme için başta candoğan bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
    Tavsiye üzerine burada bulunan çoğunluğa katılarak KGE58AW30N modelini satın almaya karar verdim. Nette bulabildiğim en düşük fiyat
    1490 tl peşin idi. Mediamarkt ve Electroworld 1699 TL de diretirken, ümraniye Darty mağazasına sorayım diye kalktım Pendik'ten Ümraniye'ye gittim. Mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinin en alt katında bir Bosch mağazası vardı. Birde oraya sorayım derken, buzdolabının fiyatının 1329 TL ve
    bonus karta 4 ay taksit ertelemeli 10 ay taksitli olduğunu gördüm. Bulaşık makinası olarak forumda çok popüler olan SMS58M88 modeline bakıyordum
    o modelin üretimden kalktığını yerine SMS58NO2 modelinin geldiğini öğrendim. Onun da fiyatı 1359 TL. İkisini de aldım tereddüt etmeden, ama kartta
    limit kalmadığı için çamaşır makinası biraz beklemek zorunda. WAS24763 modeli üretimden kalktığı için bana home professional WAY24760TR modelini önerdiler. Fiyatı 1860 TL civarı ama, başka da yük sensörlü model yok bildiğim kadarıyla. Bu konuda tavsiyeyi de ilgili başlıkta isteyeceğim, ama özellikle buzdolabı konusunda araştırma yapanlar varsa diye yazmak istedim. Satıcı Türk Şark Ltd.Şti. - 0216 2907862

• ben bu ürünün siemens marka inox görünümlü olanını aldım. soğutma konusunda sıkıntı yok, ancak alırken sessiz olduğunun söylenmesi tercihimizi etkilemişken, bazen, özellikle akşamları arı vızıldamasına benzer ses çıkarması, bu sesin diğer odalardan da duyulması can sıkıntısına neden oldu. kullanan arkadaşlardan bu tür bir sesle karşılaşan oldu mu?
  • Yerli montaj her turlü ses çıkması normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

ben bu ürünün siemens marka inox görünümlü olanını aldım. soğutma konusunda sıkıntı yok, ancak alırken sessiz olduğunun söylenmesi tercihimizi etkilemişken, bazen, özellikle akşamları arı vızıldamasına benzer ses çıkarması, bu sesin diğer odalardan da duyulması can sıkıntısına neden oldu. kullanan arkadaşlardan bu tür bir sesle karşılaşan oldu mu?

Arı vızıldaması gibi olan sesi benim dolabım da ara sıra yapıyor. Çok nadiren karşılaştığımdan sorun etmedim, ancak bendekinin sesi gece dahi ancak mutfakta duyuluyor. Dikkat çekiyor ama rahatsız edici ölçüde değil.
  • 6 aydan fazla oldu alalı, ses sorunu hiç yaşamadım. ramazanda sahurda bile ses yok sayılırdı.
  • Benim de şu an arkamda dolap çalışıyor, bahsettiğim ses yok. Ayda yılda bir çıkarıyor o sesi. Fonksiyonel bir durum olduğunu düşünüyorum, beni rahatsız da etmediğinden üzerine varmadım.

Bizim mutfakta buzdolabı konumu gereği arkası açık bir şekilde mutfak masasına baktığı halde ses konusunda hiçbir şikayetim yok. Piyasadaki en iyi dolaplardan.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.