Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • candoğan bey.öncelikle yapacağınız öneriler için şimdiden teşekkür ederim.yakında düğünüm var.aynı ya da farklı marka buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacağız.bugün bosch servisinde kdn56aw30 buzdolabı için 1920 ,sms30e02 bulaşık makinesi için 800, waq20460 çamaşır makinesi için 1080 tl fiyat aldım.bunlara yorumunuz ne olur.eşim en azından bosch profilo ve siemens taraftarı.benim içinse önemli olan enerji tüketimi ve sağlamlık.bütçe kısıtlamamız yok ancak cok da fazla açılamayız.önerilerinizi bekliyorum
  • bugun kge58al30n buzdolabını aldım servis çalıştırdı şuan boş çalışıyor sesi rahatsız edici değil (eski buzdolabım gece uykudan uyandırıyordu) fiyatı düşer diye bekliyordum bu ay zam gelmiş ama eski fiyatından verdi bayi 1760 tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

candoğan bey.öncelikle yapacağınız öneriler için şimdiden teşekkür ederim.yakında düğünüm var.aynı ya da farklı marka buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacağız.bugün bosch servisinde kdn56aw30 buzdolabı için 1920 ,sms30e02 bulaşık makinesi için 800, waq20460 çamaşır makinesi için 1080 tl fiyat aldım.bunlara yorumunuz ne olur.eşim en azından bosch profilo ve siemens taraftarı.benim içinse önemli olan enerji tüketimi ve sağlamlık.bütçe kısıtlamamız yok ancak cok da fazla açılamayız.önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar. Ben olsam yakın fiyatlarla buzdolabını KGE58AW30N, çamaşır makinesini CM1220ETR, bulaşık makinesini BM5220EG alırdım. Çamaşırda biraz daha fazla verebilirseniz şu an AEG L75270FL daha iyi bir tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: katemyuk

bugun kge58al30n buzdolabını aldım servis çalıştırdı şuan boş çalışıyor sesi rahatsız edici değil (eski buzdolabım gece uykudan uyandırıyordu) fiyatı düşer diye bekliyordum bu ay zam gelmiş ama eski fiyatından verdi bayi 1760 tlye

Hayırlı uğurlu olsun. Zaten son derece sessiz bir dolap. Bazı firmalar gibi katalog'a 40dB olduğunu iddia ederken, enerji etiketinde ses kısmına -- yazıp gerçekte 43dB olan ve hiçbir artısı olmadığı halde ısrarla reklamı yapılmaya çalışılan buzdolaplarından değil :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

candoğan bey.öncelikle yapacağınız öneriler için şimdiden teşekkür ederim.yakında düğünüm var.aynı ya da farklı marka buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacağız.bugün bosch servisinde kdn56aw30 buzdolabı için 1920 ,sms30e02 bulaşık makinesi için 800, waq20460 çamaşır makinesi için 1080 tl fiyat aldım.bunlara yorumunuz ne olur.eşim en azından bosch profilo ve siemens taraftarı.benim içinse önemli olan enerji tüketimi ve sağlamlık.bütçe kısıtlamamız yok ancak cok da fazla açılamayız.önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar. Ben olsam yakın fiyatlarla buzdolabını KGE58AW30N, çamaşır makinesini CM1220ETR, bulaşık makinesini BM5220EG alırdım. Çamaşırda biraz daha fazla verebilirseniz şu an AEG L75270FL daha iyi bir tercih.

hocam cevap vermenizi beklemeden diğer konulardaki yorumlarınızı okuyup buzdolabının siemens olanını kg58eaw30n çamaşır makinesini aeg lavamat 75270 bulaşığı da siemens 26n282 modelini aldım.

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarealy -- 9 Şubat 2013; 22:37:37 >

• Tercihler çok iyi, iyi günlerde kullanın
  • quote:

Tercihler çok iyi, iyi günlerde kullanın

teşekkürler hocam.
  • teşekkürler Candoğan hocam ürünü,bu forumda sizin incelemeniz sonucunda almaya karar verdim Makineyi ilk çalıştırdığımda yaklaşık 1 saat sonra soğutucu bölümünün arka kısmında buzlanma oluştu ve bir süre sonra kendiliğinden eridi hafif nemlenmişti sildim şuan herhangi birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katemyuk -- 10 Şubat 2013; 0:14:09 >
  • @candoğan hocam çamaşır ve bulaşık makinesi tavsiyenize ihtiyacım var bosch smse09 bulaşık makinası ve wab202s1 bulaşık makinesi konusunda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katemyuk -- 12 Şubat 2013; 23:56:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

candoğan hocam kusura bakmayın kombi tipi istediğimi belirtmeyi unutmuşum.

No frost ve kombi olması şartsa şu an Arçelik üretimi olan Grundig 4780I modelinin fiyat/performans oranı güzel.

Bu buzdolabında bence karlanma problemini düşünmeye hiç gerek yok. Çünkü dikkat çeken bir karlanma yapmıyor.

çok sesli çalışmıyorsa iyi bir cihaza benziyor
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candoğan Hocam; Gardrop tipi buzdolabı için bilginize danışmaya ihtiyacım var. bu konuda http://forum.donanimhaber.com/m_71371955/tm.htm bir de konu açmıştım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Bu dolaptan anneannemler de aldı. Mağaza ortamında anlaşılmıyordu, evde yerine konulunca oldukça heybetli durdu, epeyce büyük Boyu kısa olanlar için üst raflara ulaşmak zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

Bu dolaptan anneannemler de aldı. Mağaza ortamında anlaşılmıyordu, evde yerine konulunca oldukça heybetli durdu, epeyce büyük Boyu kısa olanlar için üst raflara ulaşmak zor olur.

Hayırlı uğurlu olsun. Dilerim anneanneniz de benim gibi çok memnun kalır. Buzdolabından o kadar memnunum ki anlatamam. Her mutfağa girişimde inci gibi bembeyaz duruşuyla ilgi çekiyor zaten

Üst raf çekmece gibi öne çekilebildiğinden nispeten daha rahat kullanılabilir. Benim annem 158cm boyunda ve üst raflara genellikle çok kullanmadığı malzemeleri yerleştiriyor. Bir rafa irili ufaklı 4 tane tencere sığdırılabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

Bu dolaptan anneannemler de aldı. Mağaza ortamında anlaşılmıyordu, evde yerine konulunca oldukça heybetli durdu, epeyce büyük Boyu kısa olanlar için üst raflara ulaşmak zor olur.

Hayırlı uğurlu olsun. Dilerim anneanneniz de benim gibi çok memnun kalır. Buzdolabından o kadar memnunum ki anlatamam. Her mutfağa girişimde inci gibi bembeyaz duruşuyla ilgi çekiyor zaten

Üst raf çekmece gibi öne çekilebildiğinden nispeten daha rahat kullanılabilir. Benim annem 158cm boyunda ve üst raflara genellikle çok kullanmadığı malzemeleri yerleştiriyor. Bir rafa irili ufaklı 4 tane tencere sığdırılabiliyor.

Teşekkür ederim. Dolaptan çok memnun olduğunuzu yorumlarınızdan da biliyorum, anneannemin de memnun kalacağını düşünüyorum. Hep büyük dolap istiyorum diyordu :)

Anneannem de yaklaşık anneniz boylarında, dediğiniz gibi üst rafı çekerek kolay erişebilir. Bu mevsimdeki hava şartlarına göre -18 ve +4 derece uygun ısı mıdır? Ev kaloriferli.

• Bugün annem buzdolabının soğutucu kapağınıaralık unutarak evden çıkmış. Nasıl becerdi onu da bilmiyorum Eve geldiğinde dolap alarm veriyormuş.

Yazın da ablam tüm gün dondurucu kapağını aralık unutmuştu Dondurucu iceberg gibi olmuştu
  • buda yeni türedi
  • arkadaşlar selam, fikrinizi almak istediğim bir durum var. 2 ay önce aldığım bosch kdn56ai30n buzdolabımın -18 +4 derecelerine ayarlı. son günlerde dolabın uzun çalıştığını farkettim ve servis çağırdım. servis dolabın içine bir derece koyarak kaç derece olduğuna baktı. +1 derecelere kadar düştü ancak dolap soğutmaya devam ediyor. +4 dereceye ayarlı olduğu için termostat devreye girmeli ve durmalı diye düşündüm. servis elemanı da aynı şeyi söyledi. telefon ile şefleri ile görüştü ve dolabın derecesini +6 ya yükseltip bir kaç gün izlememizi söyledi. aslında dolabı devreye alırken gelen servis aynı servis elemanlar farklı. onlar bize bu değerlerde kullanmamızı tavsiye etmişlerdi. şimdi 6 derece yapın dediler. Ayrıca servis fişinde YAPILAN MALZEMESİZ İŞÇİLİKLER başlığı altında 901-KULLANIM HATASI VEYA BİLGİLENDİRME diye bir ibare var. ben bu fişi imzalamam dedim ve eleman imzam olmadan müşteride kalan kısmı bana verdi.
    6 dereceye getirip izleme fikri pek kafama yatmadı. 5 e veya 4 e getirince yine aynı problemle karşılaşma riskim yok mu?
    sizin bu konuda tavsiyeleriniz ne olur? ne yapmalıyım. 2 aylık dolap için değişim talep edebilirmiyim?

• quote:

Tercihler çok iyi, iyi günlerde kullanın

son 3 gundur dolabimdaki -17 rakami yanip yanip sonuyor.

sizce sebebi ne olabilir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candoğan Hocam bayadır okuyorum buradaki yazıları.. Sıfır bilgiyle baya fikrim oldu.. Tabi çok fikir kararsızlaştırmaya başladı beni.. Ben de bulaşık çamaşır ve buzdolabı alıcam.. Eşyaları beyaz almayı düşünüyorum.. Buzdolabında nofrost ve soğutucusu üstte olan klasıik modellerden istiyoruz eşimle..

BOSCH bayiden aldığımız ürünlerin fiyatları şöyle:

Buzdolabı KDN56AW30 1850TL

Bulaşık SMS58N02 1250TL

Çamaşır WAY20560 1700TL

SAMSUNGtan aldığım fiyatlar da şöyle:

Buzdolabı RT59QMSW 1500TL

Bulaşık DW-FN320W 900TL

Çamaşır WF1802WPC 1100TL

Bu modeller nasıl sizce?? Ve bu modellerden iyisi önereceğiniz başka model veya markalar olursa düşünebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.