Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Bir ara koku ile ilgili şikayetler vardı ne oldu çözüldü mü yeni alanlarda var mı böyle bir problem?

Koku problemi olması biraz zor bir durum. Ancak kokulu besinler ağzı açık yerleştirilirse böyle bir durum söz konusu olabilir. Buzdolabında çift soğutma çevrimi olduğundan derin dondurucu ile soğutucu kokularının karışması imkansızdır örneğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Bu buzdolabını geçen sene Temmuz Ayında Candoğan kardeşimin forumdaki önerisi üzerine aldım..Diyebilirimki, bir buzdolabı bundan daha iyi olunca ne olabiliyor hiç bir fikrim yok. İnanılmaz memnunuz. Çalıştığını duymak mümkün bile değil. 6 aydan uzun süredir ne karlanma, ne buzlanma oluştu. Heybetini gören ve fiyatını duyan şaşırıp kalıyor. Candoğan arkadaşıma çok teşekkür ederim.

bundan iyisi aynı dolabın sadece dondurucu kısmı no-frost olanı olsa gerek. ben de bir yıla yakındır kullanıyorum, siz gibi çok memnunum. candoğan kardeşimiz sağolsun.

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: hard_muse

bugün simenste

bulaşık SN26M283TR 1070TL
    buzdolabı KD56NAW30N 1750TL
    çamaşır WM10Q311TR 1050TL

bu 3lü nasıl acaba?

Hocam siemens bayisi burda da o fiyata verir mi. Ya da kargo ne alir. Bu arada bizde 59 qmsw 1 var. Hanim memnun. Bir de 60 kzrs modeline de bakiver

verir hocam bu fiyatları verdiler deyip pazarlık yapabilirsiniz.. ben nakit alıyorum ama.. Ben aslında bu modeller nasıl fikir danışmak istedim ama cevap veren olmadı:S
  • Bu buzdolabının özelliklerinde inox rengi olanı var mı? bir de no-frost olarak aynı fiyatlarda ne tavsiye edersiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samich -- 17 Mart 2013; 16:53:23 >
  • Buradan bakınız var mı yok muhttp://www.bosch-home.com/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Can Bey buzdolabı gayet hoş almaya gittim fakat buzdolabının çekme kolu altta ve bana tehlikeli geldi bu yüzden üstte olan modeli var mı ayrıca Bosch KDV58VW30N arasındaki fark nedir ve alınabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey10

quote:

Can Bey buzdolabı gayet hoş almaya gittim fakat buzdolabının çekme kolu altta ve bana tehlikeli geldi bu yüzden üstte olan modeli var mı ayrıca Bosch KDV58VW30N arasındaki fark nedir ve alınabilir mi

kolu gömulü olan modeli var mı
  • Merhaba,

KGE58AW30N modelinin muadili derinligi en fazla 70cm olan hangi bosch siemens veya profilo modelini tavsiye edersiniz.

Tesekkurler.
  • Merhabalar,

Bende bu modelin inoxunu almayı düşünüyorum.http://www.beyazesyam.com/Bosch-KGE58AL30N-Kombi-Buzdolabi-BOSCH-TuRKiYE-GARANTiLi-_17276.html#0 (1610 TL)

siemens in modeli:http://www.beyazesyam.com/Siemens-KG58EAL30N-513-Litre-A-Enerji-Antibakteriyel-Low-Frost-Buzdolabi_44935.html#0 (1545 tl, bosch dan farkı nedir bilmiyorum)

Bu fiyata aralığına şu modellerde var mesela kafamı kurcalayan:

Profilo BD5710ANFI -http://www.beyazesyam.com/Profilo-BD5710ANFI-Kombi-Buzdolabi_10861.html#0 (1775 TL)
    Profilo BD2064L2VN Inox -http://www.beyazesyam.com/Profilo-BD2064L2VN-inox-No-Frost-Buzdolabi_10863.html#0 (1679 TL)
    LG GR-B632GSTW - http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-3989-LG-GR-B632GSTW-A--NoFrost-Buzdolabi.html&ref=akakce&v=1.30.4 (1649 TL)
    Sharp SJ-PT59R-HS Premirum Gri -http://www.beyazesyam.com/Sharp-SJ-PT59R-HS-Premirum-Gri-A-Enerji-No-Frost-Buzdolabi_6227.html#0 (1630 TL)
    Sharp SJ-PT69R-WH Beyaz Premium -http://www.beyazesyam.com/Sharp-SJ-PT69R-WH-Beyaz-Premium-A-Enerji-No-Frost-Buzdolabi_6248.html#0 (1810 TL)

hangisini tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copter -- 26 Mart 2013; 19:18:48 >

• @candogan üstadım

Ben de tavsiyelerinizle bu dolaptan aldım. 1 yıldır kullanıyorum. Genel olarak çok memnunum.

Yanlızca Kapılarından şikayetçiyim.
    kapı 180 derece açılıp, küt diye yandaki duvara vuruyor.

Üst kattaki babamın dairesinde arcelik dolap var böyle bir sorun yok. Kapıları 120 dereceden fazla açılmıyor.

Servise sordum bir çözümü olmadığını söyledi.. Açıkçası can sıkıcı bir durum.

Sizin bulduğunuz pratik bir çözüm mevcut mu acaba?

Yoksa gülün dikeni misali mi?
  • BD 3058 W3 VV, bunun Profilo versiyonu mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

ben bu ürünün siemens marka inox görünümlü olanını aldım. soğutma konusunda sıkıntı yok, ancak alırken sessiz olduğunun söylenmesi tercihimizi etkilemişken, bazen, özellikle akşamları arı vızıldamasına benzer ses çıkarması, bu sesin diğer odalardan da duyulması can sıkıntısına neden oldu. kullanan arkadaşlardan bu tür bir sesle karşılaşan oldu mu?

Arı vızıldaması gibi olan sesi benim dolabım da ara sıra yapıyor. Çok nadiren karşılaştığımdan sorun etmedim, ancak bendekinin sesi gece dahi ancak mutfakta duyuluyor. Dikkat çekiyor ama rahatsız edici ölçüde değil.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

Bugün annem buzdolabının soğutucu kapağınıaralık unutarak evden çıkmış. Nasıl becerdi onu da bilmiyorum Eve geldiğinde dolap alarm veriyormuş.

Yazın da ablam tüm gün dondurucu kapağını aralık unutmuştu Dondurucu iceberg gibi olmuştu

10 günlük kullanım sonucu dolabı bir daha gözden geçirdim. Kullanışı çok rahat. Üst kısmın arka duvarı belli belirsiz kristallenme yapıyor ve hemen eriyor. Dondurucu kısımda ise yok denecek kadar az buz var. Servis -18 ve +4 dereye ayarlamış.

Vee sıkı durun; dolabın motor sesi ise nerdeyse hiç çıkmıyor. Ben bizim Arçelik dolap sessiz çalışıyordum, bu dolabın çalıştığını anlamak için kulağınızı dolabın arka tarafına yaslamanız lazım. Çok ama çok belirsiz "tırrr" şeklinde sesi var, sabit disk sesini andırıyor, yatak odasına koyun gece hiç rahatsız etmez.

Aynen benim edindiğim tecrübeler. Boşuna bu kadar sevmiyormuşum değil mi :)

Valla sessizlik, tasarruf, kullanışlılık, teknoloji, hacim vb. tüm kriterler ele alındığında piyasada şu an bu buzdolabından daha iyisi yok bence.

benim buzdolabının arı vızıldaması şeklinde ses çıkarması devam ediyor. her zaman yapmıyor, ancak yaptığı zaman diğer odalardan bile duyuluyor ve beni çok rahatsız ediyor. ben bu sesi kesmek için kendim bir yöntem geliştirdim. ses başlayınca hemen soğutucu kısmının ayarını 6'dan 7'ye çıkarıyorum, sesi kesiyor, tekrar 6'ya getiriyorum ayarı. yalnız yanlış anlaşılma olmasın, kompresör durmuyor, dolap çalışmaya devam ediyor, arı vızıldaması kesiliyor. sanırım dolaptan memnun kalmayan tek ben varım forumda. şu sinir bozucu vızıldama olmasa başka hiçbir sıkıntım yok. servisi de çağıramıyorum ne zaman yapacağı belli olmadığı için. gittim servise söyledim bir kere normaldir dedi, lowfrost olduğunu belirtmeme rağmen hatta takırtı bile yapar (buz kırma sesini kastederek) dedi.

• 1 senedir mutlu mesut yaşıyoruz kendisiyle. Siemens olanını kullanıyorum inox renkli olanından. Koku problemi diyenler yiyeceklerin ağzı açıksa oluşabiliyor. Ben denk geldim açık bırakmışım kokulu yiyecekleri. Kapattıktan sonra ertesi güne koku yoktu. Bilginize olsun.

Karlanma yok denecek kadar az. Hem buzluk hem de dolap kısmında.

Candoğan arkadaşıma tekrar teşekkürler. Sayesinde ucuza adam akıllı buzdolabı sahibi olduk :)

Kapak geriye gitme konusunda bir arkadaşın fikrine katılıyorum. Kapak geriye çok gidiyor çarpma durumu olabilir. Dolap kapağını ya yavaş açıp hızı kesilince sabitleyeceksiniz elinizle ya da hızlı açıyorsanız kapağı tutacaksınız. Açıkçası sorun teşkil etmiyor benim açımdan zaten bir sorunda değil bu ama son sayfada arkadaşın yorumunu görünce aklıma geldi yazayım dedim :)

Sessizlik konusunda çalışıyor mu çalışmıyor mu duymak çok zor :)

• ses sorunu bende de var ..özellikle geceleri rahatsız edici boyutta fokurdama tıkırdama şeklinde ..açık mutfak kullandığım için özellikle televizyon izlerken ve müzik dinlerken çok rahatsız edici oluyor..
    servis bu sorunla ilgileniyor mu acaba ? ses sorunu için servisden geri dönüş alanınız oldu mu acaba olumlu ya da olumsuz
  • Kapağı geri kaçan arkadaşlar dolabın altındaki vidalar ile dolaba eğim vermeyi deneyebilirler.
    Bu sayede dolabın kapağı geri kaçmayacaktır.
    Benimkine eğim verdiler şuan kapağı bıraktığımda dolap kapanıyor geri gitmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nastyman

BD 3058 W3 VV, bunun Profilo versiyonu mu?

profilonun inox modeli bu seriyle aynı ben kullanıyorum cok memnunum....
  • Bu dolabı darty den almakla internetten almak arasında ne fark vardır?

Almak için görüştüğümüz satıcılar genelde, internetten alırsanız vuruk, çizik çıktığı zaman 30 40 gün servisten ürün beklersiniz diyorlar. Ya da garanti kapsamında servise gittiğinde yine aynı süre tamir olsun diye beklersiniz deniyor.

Ama Darty ya da Bosch yetkili servisinden alırsanız bir sorun olursa anında değiştiririz yenisiyle diyorlar.

Fiyat farkı olarak da 200 300 lira gibi bir şey çıkıyor.

Siz bu konu hakkında ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farma2000

ses sorunu bende de var ..özellikle geceleri rahatsız edici boyutta fokurdama tıkırdama şeklinde ..açık mutfak kullandığım için özellikle televizyon izlerken ve müzik dinlerken çok rahatsız edici oluyor..
    servis bu sorunla ilgileniyor mu acaba ? ses sorunu için servisden geri dönüş alanınız oldu mu acaba olumlu ya da olumsuz

ses sorunu olanlar, üzülmeyin yalnız değilsiniz!

bendeki ilk zamanlar sessiz çalışıyordu, hatta çalıştığını anlayamıyordum ama sonradan değişik değişik sesler çıkarmaya başladı. servise sordum yok kompresor çalışıyor yok buz kırıyor. onlar da bir sey yapamadı. aklıma ara sıra desibel ölçen bir aletle ölçüm yapıp tüketici haklarına gitmek de geliyor ama ihmal ediyorum.

almak isteyenlere sesten daha önemli gördüğüm bir sorunu söylemem gerekirse dolap çok derin, gereğinden fazla derin. kare şeklinde. bunun yerine dikdörtgen olup daha geniş olsa kullanım daha kolay olurdu diye düşünüyorum. bu şekliyle arkaya koyduğunuz bir ürünü almanız oldukça zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: farma2000

ses sorunu bende de var ..özellikle geceleri rahatsız edici boyutta fokurdama tıkırdama şeklinde ..açık mutfak kullandığım için özellikle televizyon izlerken ve müzik dinlerken çok rahatsız edici oluyor..

ses sorunu olanlar, üzülmeyin yalnız değilsiniz!

bendeki ilk zamanlar sessiz çalışıyordu, hatta çalıştığını anlayamıyordum ama sonradan değişik değişik sesler çıkarmaya başladı. servise sordum yok kompresor çalışıyor yok buz kırıyor. onlar da bir sey yapamadı. aklıma ara sıra desibel ölçen bir aletle ölçüm yapıp tüketici haklarına gitmek de geliyor ama ihmal ediyorum.

almak isteyenlere sesten daha önemli gördüğüm bir sorunu söylemem gerekirse dolap çok derin, gereğinden fazla derin. kare şeklinde. bunun yerine dikdörtgen olup daha geniş olsa kullanım daha kolay olurdu diye düşünüyorum. bu şekliyle arkaya koyduğunuz bir ürünü almanız oldukça zor.

evet evet ses sorunu çok rahatsız edici gelen misafirler bile nasıl bişeydir bu dediler ..önceki buzdolabım samsung idi..yine Candogan62 Beyin önerileri doğrultusunda almıştım bundan daha küçük boyutlarda olmasına rağmen hem iç dizaynı ,ergonomisi hem de yiyecekleri bozulmadan uzun süre koruması açısından sorunsuz olarak uzun süredir kullanıyoruz .ergnomi ve kullanış konusunda da çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim..haa..soğutma mı :bakın o mükemmel buzları bile kurutuyor :)

Sayın Kemal bey şikayetinizle ilgili bir geri dönüş olursa beni de haberdar edin ltf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farma2000 -- 13 Nisan 2013; 13:30:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

quote:

Orijinalden alıntı: nastyman

BD 3058 W3 VV, bunun Profilo versiyonu mu?

profilonun inox modeli bu seriyle aynı ben kullanıyorum cok memnunum....

Ürünler aynıymış evethttp://forum.donanimhaber.com/m_59540735/tm.htm Yanlız aradaki fiyat farkı düşündürücü bosch ve siemens kardeşleriyle

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.