Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Tercihler çok iyi, iyi günlerde kullanın

son 3 gundur dolabimdaki -17 rakami yanip yanip sonuyor.

sizce sebebi ne olabilir hocam?

cevap yok mu acaba?

şimdi de devam eden bir ses var. sanki bir hava borusunda ufak bir delik varmış da oradan kaçak yapıyormuş gibi ses çıkıyor sürekli. arada bir duruyor sonra bir daha.
  • 20 günlük forum okumasını bugün Bosch KDN46AW30N buzdolabı Cevahir Bosch bayii 1580 TL 3 ay erteleme 10 taksit ve Siemens SN26M283 bulasik makinesi Istanbul forum Siemens bayi 1180 TL 5 ay erteleme 12 taksit (ikiside world card ile) aldım. Gerçekten forum çok faydalı üyede oldum bugün Herkese emekleri için teşekkür ederim. Aslında yerim olsaydı bende KGE58aw40n yi almayı düşünüyordum ancak 77 cm derinlik bizim mutfağa uymuyor ne yazıkki dolap gercekten çok heybetli ve çekici gözüküyordu bayide, pazarliksiz satis fiyatı 1980 tl idi gene Cevahir boschta. Samsung dw-fn320w teknosada 800 tl idi bugün 800 tl için iyi bir makine olabilir ancak ben profilo 3120ea nin bundan daha iyi olduğunu düşündüm inceleyince mağazada, Cevahir profilo bayide 619 tl idi 2 gün önce, 5220eg yi ise 900 tl ye bırakabilecegini söyledi bayi. Ben 300 tl fazla verip siemens 283tr yi aldım Çelik taban, 3. sepet ve malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu düşünmem etkili oldu bu seçimimde. Kurutma sorunlarına ise çok takılmadım açıkcası, bulaşıkları çıkarmak için acelemiz yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaango -- 3 Mart 2013; 22:42:28 >

• Bu arada siemens 26m283 un bir önceki modeli 26m282tr nin artık uretilmedigin söyledi satıcı ancak mağazada vardı ve aynı fiyata yani 1180 tlye satıyorlardı alırken dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_muse

Candoğan Hocam bayadır okuyorum buradaki yazıları.. Sıfır bilgiyle baya fikrim oldu.. Tabi çok fikir kararsızlaştırmaya başladı beni.. Ben de bulaşık çamaşır ve buzdolabı alıcam.. Eşyaları beyaz almayı düşünüyorum.. Buzdolabında nofrost ve soğutucusu üstte olan klasıik modellerden istiyoruz eşimle..

BOSCH bayiden aldığımız ürünlerin fiyatları şöyle:

Buzdolabı KDN56AW30 1850TL

Bulaşık SMS58N02 1250TL

Çamaşır WAY20560 1700TL

SAMSUNGtan aldığım fiyatlar da şöyle:

Buzdolabı RT59QMSW 1500TL

Bulaşık DW-FN320W 900TL

Çamaşır WF1802WPC 1100TL

Bu modeller nasıl sizce?? Ve bu modellerden iyisi önereceğiniz başka model veya markalar olursa düşünebilirim..

dostum yaklaşık 2 ay önce kdn56aw30n buzdolabı aldım. inan pişman oldum. buz kırma sesi zaten efsane olmuş. birde dolabın normal çalışma seside bana çok yüksek geldi. ayrıca bolabımın fazla soğutma gibi bir problemi var yukarıda bahsetmiştim.servis bunun için dereceyi yükselterek kullanmamı tavsiye etti. ayrıca 2 gündür dolabın içi buzluğu ve dış ortam sıcaklıklarını ölçmek için 3 adet kablosuz termostatlar yerleştirdiler dolabın soğutma performansını ölçüyorlar sanırım.
    sonuç olarak no frost alacaksan boschtan uzak dur derim.samgungları araştır çok daha iyi dolapları var. elimdekini iade edebilirsem samsung alacağım

• Hayırlı olsun çok şık ve kaliteli bir tecih olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibu_28

quote:

Candoğan Hocam bayadır okuyorum buradaki yazıları.. Sıfır bilgiyle baya fikrim oldu.. Tabi çok fikir kararsızlaştırmaya başladı beni.. Ben de bulaşık çamaşır ve buzdolabı alıcam.. Eşyaları beyaz almayı düşünüyorum.. Buzdolabında nofrost ve soğutucusu üstte olan klasıik modellerden istiyoruz eşimle..

BOSCH bayiden aldığımız ürünlerin fiyatları şöyle:

Buzdolabı KDN56AW30 1850TL

Bulaşık SMS58N02 1250TL

Çamaşır WAY20560 1700TL

SAMSUNGtan aldığım fiyatlar da şöyle:

Buzdolabı RT59QMSW 1500TL

Bulaşık DW-FN320W 900TL

Çamaşır WF1802WPC 1100TL

Bu modeller nasıl sizce?? Ve bu modellerden iyisi önereceğiniz başka model veya markalar olursa düşünebilirim..

dostum yaklaşık 2 ay önce kdn56aw30n buzdolabı aldım. inan pişman oldum. buz kırma sesi zaten efsane olmuş. birde dolabın normal çalışma seside bana çok yüksek geldi. ayrıca bolabımın fazla soğutma gibi bir problemi var yukarıda bahsetmiştim.servis bunun için dereceyi yükselterek kullanmamı tavsiye etti. ayrıca 2 gündür dolabın içi buzluğu ve dış ortam sıcaklıklarını ölçmek için 3 adet kablosuz termostatlar yerleştirdiler dolabın soğutma performansını ölçüyorlar sanırım.
    sonuç olarak no frost alacaksan boschtan uzak dur derim.samgungları araştır çok daha iyi dolapları var. elimdekini iade edebilirsem samsung alacağım

peki samsung için yazdığım dolap nasıl? diğer çamaşır makinesi ve bulaşık için hangisini düşünmeliyim?

yazdığım modellerden veya siemesten de olabilr, önereceğiniz 3lü hangisidir?

• bugün simenste

bulaşık SN26M283TR 1070TL
    buzdolabı KD56NAW30N 1750TL
    çamaşır WM10Q311TR 1050TL

bu 3lü nasıl acaba?
  • quote:

Bugün annem buzdolabının soğutucu kapağınıaralık unutarak evden çıkmış. Nasıl becerdi onu da bilmiyorum Eve geldiğinde dolap alarm veriyormuş.

Yazın da ablam tüm gün dondurucu kapağını aralık unutmuştu Dondurucu iceberg gibi olmuştu

10 günlük kullanım sonucu dolabı bir daha gözden geçirdim. Kullanışı çok rahat. Üst kısmın arka duvarı belli belirsiz kristallenme yapıyor ve hemen eriyor. Dondurucu kısımda ise yok denecek kadar az buz var. Servis -18 ve +4 dereye ayarlamış.

Vee sıkı durun; dolabın motor sesi ise nerdeyse hiç çıkmıyor. Ben bizim Arçelik dolap sessiz çalışıyordum, bu dolabın çalıştığını anlamak için kulağınızı dolabın arka tarafına yaslamanız lazım. Çok ama çok belirsiz "tırrr" şeklinde sesi var, sabit disk sesini andırıyor, yatak odasına koyun gece hiç rahatsız etmez.

• quote:

quote:

quote:

cevap yok mu acaba?

şimdi de devam eden bir ses var. sanki bir hava borusunda ufak bir delik varmış da oradan kaçak yapıyormuş gibi ses çıkıyor sürekli. arada bir duruyor sonra bir daha.

Şikayetinizle alakalı bir gelişme oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

Bugün annem buzdolabının soğutucu kapağınıaralık unutarak evden çıkmış. Nasıl becerdi onu da bilmiyorum Eve geldiğinde dolap alarm veriyormuş.

Yazın da ablam tüm gün dondurucu kapağını aralık unutmuştu Dondurucu iceberg gibi olmuştu

10 günlük kullanım sonucu dolabı bir daha gözden geçirdim. Kullanışı çok rahat. Üst kısmın arka duvarı belli belirsiz kristallenme yapıyor ve hemen eriyor. Dondurucu kısımda ise yok denecek kadar az buz var. Servis -18 ve +4 dereye ayarlamış.

Vee sıkı durun; dolabın motor sesi ise nerdeyse hiç çıkmıyor. Ben bizim Arçelik dolap sessiz çalışıyordum, bu dolabın çalıştığını anlamak için kulağınızı dolabın arka tarafına yaslamanız lazım. Çok ama çok belirsiz "tırrr" şeklinde sesi var, sabit disk sesini andırıyor, yatak odasına koyun gece hiç rahatsız etmez.

Aynen benim edindiğim tecrübeler. Boşuna bu kadar sevmiyormuşum değil mi :)

Valla sessizlik, tasarruf, kullanışlılık, teknoloji, hacim vb. tüm kriterler ele alındığında piyasada şu an bu buzdolabından daha iyisi yok bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevap yok mu acaba?

Şikayetinizle alakalı bir gelişme oldu mu acaba?

olmadi hocam

aynen devam :(

cizirdama ile fokurdama karisimi sinir bozan bir ses mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HALA KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR.ÇOK AZDA OLSA KARLANNMA OLUYORMU??
  • quote:

quote:

quote:

Aynen benim edindiğim tecrübeler. Boşuna bu kadar sevmiyormuşum değil mi :)

Valla sessizlik, tasarruf, kullanışlılık, teknoloji, hacim vb. tüm kriterler ele alındığında piyasada şu an bu buzdolabından daha iyisi yok bence.

Hocam bu dolabı neden bu kadar beğenip tavsiye ettiğinizi artık çok iyi anlıyorum :) Kesinlikle alınası bir ürün. Keşke tüm low frost serinde alt ve üst bölmelerin ısıları ayrı ayrı ayarlanabilseydi. Umarım bundan sonrakiler öyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

HALA KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR.ÇOK AZDA OLSA KARLANNMA OLUYORMU??

Dondurucu bölümün üst kısmı çok az buzlanma oluyor, soğutucu bölümün arka kısmı ise hafif bir kristallenme oluyor dolap dinlenmeye geçince hemen eritiyor.

Yılda 1 kez fişini çekip içini temizlemek yeterli, öyle 6 ayda bir buzu eritilecek türde bir buzlanma yapmıyor. Şu 10 günlük süreçte gözlemlediklerim bu yönde.
  • quote:

quote:

Dondurucu bölümün üst kısmı çok az buzlanma oluyor, soğutucu bölümün arka kısmı ise hafif bir kristallenme oluyor dolap dinlenmeye geçince hemen eritiyor.

Yılda 1 kez fişini çekip içini temizlemek yeterli, öyle 6 ayda bir buzu eritilecek türde bir buzlanma yapmıyor. Şu 10 günlük süreçte gözlemlediklerim bu yönde.

Hocam fişi çekme olayı gıcık. cunku benım dolap mutfak dolabı bazasının ıcınde prız tam arkasında cıkarması zor .ama on off anahtarı varsa dolapta iyi.bu arada hayırlı olsun.kapakta lcd ekranı olsa cok guzel olurdu

• quote:

quote:

quote:

Hocam fişi çekme olayı gıcık. cunku benım dolap mutfak dolabı bazasının ıcınde prız tam arkasında cıkarması zor .ama on off anahtarı varsa dolapta iyi.bu arada hayırlı olsun.kapakta lcd ekranı olsa cok guzel olurdu

Teşekkür ederim, dedemler şu an için dolaptan memnunlar umarım böyle devam eder. Dediğiniz gibi lcd ekran dışarıda olsa daha iyi olurdu ve görünüme değer katardı.

Dolapta açma kapama tuşu mevcut, düğmeden de kapatılabiliyor. ağız alışkanlığı olunca fişi çekmek yazmışım :) zaten no frost olsa bile yılda 1 kere içini temizlemek lazım, dolap böylece dinlenmiş oluyor.

eğer almayı düşünürseniz güzel dolap, hem az elektrik yakıyor hem de çok sessiz.

• quote:

bugün simenste

bulaşık SN26M283TR 1070TL
    buzdolabı KD56NAW30N 1750TL
    çamaşır WM10Q311TR 1050TL

bu 3lü nasıl acaba?

Hocam siemens bayisi burda da o fiyata verir mi. Ya da kargo ne alir. Bu arada bizde 59 qmsw 1 var. Hanim memnun. Bir de 60 kzrs modeline de bakiver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir sene önce bu cihazı aldım ve şimdiye kadar sorunsuz olarak kullandık, henüz kar temizleme işini yapmaya gerek duymadık.
    Yalnız şunu farkettim, eğer derin dondurucuyu tıka basa doldurursanız, bozdolabı iyi soğutmuyor. Ha birde tatil modu olayına girmeyin, zaten cihaz çok az yakıyor.
    Biz derin donduruyu çok fazla kullanıyoruz, bozdolabı sadece derin dondurucu için bile alınır onuda belirtmek isterim. Ses olayına gelince kulağını yapıştırınca, hafif bir arı vızıldaması sesi duyuyorsunuz o kadar:)
    Cihazı duyurduğu için Candoğan Üstad'a teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nongrata -- 12 Mart 2013; 11:14:47 >
  • Bir ara koku ile ilgili şikayetler vardı ne oldu çözüldü mü yeni alanlarda var mı böyle bir problem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 12 Mart 2013; 19:29:37 >
  • Bu buzdolabını geçen sene Temmuz Ayında Candoğan kardeşimin forumdaki önerisi üzerine aldım..Diyebilirimki, bir buzdolabı bundan daha iyi olunca ne olabiliyor hiç bir fikrim yok. İnanılmaz memnunuz. Çalıştığını duymak mümkün bile değil. 6 aydan uzun süredir ne karlanma, ne buzlanma oluştu. Heybetini gören ve fiyatını duyan şaşırıp kalıyor. Candoğan arkadaşıma çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.