Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

gelmi� heralde dolaplar.sitede sevkiyata haz�rlan�yor yaz�yor.

Bende o yazı bir haftadır var, ödeme onaylanır onaylanmaz yazmaya başladı . Benim merak ettiğim dolabı biz mi kuracağız yoksa servis mi gelip kuracak, birde kurulum ücretli mi?

444 66 88 aranıp kurulum için randevu istenecek.ambalajı açıp garantiyi başlatacaklar.ücretsiz.
    asıl sorun kargo.kapının önüne bırakıp gidecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖMERLİ

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

arkadaşlar profilo 2058l3av modelini aldım.3 gündür kullanıyorum bir problem yok.Ama şunu sormak istiyorum
    bu dolap bildiğiniz üzere klasik şekilde dondurucu üstte. Sıcaklık ayarı sadece alt taraf için var.Servis yetkilisi dondurucu kısmını kendisi ayar yapıyor dedi. Bana pek mantıklı gelmedi bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

Cihazınız hayırlı olsun. Bu modellerde buzdolabı derin dondurucunun soğukluğunu alt bölümün ayarına göre orantılıyor. Mesela alt 2'C olursa üst -24'C, alt 8'C olursa üst -16'C civarında oluyor.

Üstad teşekkürler. Peki durumun bizim için bir dezavantajı varmıdır.

Dezavantajı derin dondurucuyu bağımsız olarak kendi istediğiniz gibi ayarlayamamanızdır. Mesela alt bölme çok soğuk olsun, dondurucu için en sıcak ayar olan -16'C yeterli deme şansınız yok. Derin dondurucunun soğukluğu her zaman soğutucunun ayarı ile orantılı olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

gelmi� heralde dolaplar.sitede sevkiyata haz�rlan�yor yaz�yor.

Bende o yazı bir haftadır var, ödeme onaylanır onaylanmaz yazmaya başladı . Benim merak ettiğim dolabı biz mi kuracağız yoksa servis mi gelip kuracak, birde kurulum ücretli mi?

444 66 88 aranıp kurulum için randevu istenecek.ambalajı açıp garantiyi başlatacaklar.ücretsiz.
    asıl sorun kargo.kapının önüne bırakıp gidecekler

Kargonun eve kadar çıkarması gerekir, daha önce bulaşık makinası aldım eve kadar çıkardılar. Birkez de bir arkadaş koşu bandı almıştı kargocular çıkarmayız demişler, merkezi arayıp çıkarttırmış, eğer alım yaptığınız sitede özellikle teslim şekli belirtilmediyse kapıya kadar çıkartmak zorundalar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar profilo 2058l3av modelini aldım.3 gündür kullanıyorum bir problem yok.Ama şunu sormak istiyorum
    bu dolap bildiğiniz üzere klasik şekilde dondurucu üstte. Sıcaklık ayarı sadece alt taraf için var.Servis yetkilisi dondurucu kısmını kendisi ayar yapıyor dedi. Bana pek mantıklı gelmedi bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

Cihazınız hayırlı olsun. Bu modellerde buzdolabı derin dondurucunun soğukluğunu alt bölümün ayarına göre orantılıyor. Mesela alt 2'C olursa üst -24'C, alt 8'C olursa üst -16'C civarında oluyor.

Üstad teşekkürler. Peki durumun bizim için bir dezavantajı varmıdır.

Dezavantajı derin dondurucuyu bağımsız olarak kendi istediğiniz gibi ayarlayamamanızdır. Mesela alt bölme çok soğuk olsun, dondurucu için en sıcak ayar olan -16'C yeterli deme şansınız yok. Derin dondurucunun soğukluğu her zaman soğutucunun ayarı ile orantılı olacak.

candoğan üstad bu durum tek soğutucu motoru olmasından mı acaba yoksa motorunun çift olup sadece ayarının tek olması mı?

• arkadaş lar merhaba. bende forum da ki kiymetli üstadlar sayesinde bu güzel cihazi aldım. beyaz eşya seçmek gerçekten en zoru oluyormus. seçtin buldun derken hadi bakalım bir de en iyi fiyati bulmaya calis. derken izmir de güzel bir fiyata buldum ve iki adet siemens markalısndan aldım, teslimati bekliyorum şimdi. izmirden almak isteyen arkadaşlar varsa bende yardımcı olmak isterim. yardımlasma gerçekten çok önemli. candogan gibi üstadlara hala teşekkür ediyorum. toplumumuzun en güzel yönü bu olmalı, tanımadığın birisine yardım ediyorsun tanimadgn birisine hala teşekkür ediyorsun. :) neyse konuyu uzatmaym izmir den almak isteyen ler almadan bana mesaj atsin, forumu iş yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum da. isteyen olursa aldığım yerle sizin için de görüşürüm. yardımi dokunan, emegi geçen herkese tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar
    bu ürün almanya mı yoksa türkiye üretimi mi?
    Hafta sonu bosch bayisi nakit 1.750 TL braktı tek çekim uygun mu?
    10 yıllık Siemens no frost var daha araızasız gidiyor tasarruf için değer mi?

@Candoğan62 hocam tasarruf için değer mi?
    kafama takılan derin dondurucusu no frost daki gibi mi? yoksa farklı mı uzun süre li yani yaz doldurup kışın tüketebiliyormuyuz?
    Tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerichooo -- 7 Ocak 2013; 1:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: den_eme7

arkadaş lar merhaba. bende forum da ki kiymetli üstadlar sayesinde bu güzel cihazi aldım. beyaz eşya seçmek gerçekten en zoru oluyormus. seçtin buldun derken hadi bakalım bir de en iyi fiyati bulmaya calis. derken izmir de güzel bir fiyata buldum ve iki adet siemens markalısndan aldım, teslimati bekliyorum şimdi. izmirden almak isteyen arkadaşlar varsa bende yardımcı olmak isterim. yardımlasma gerçekten çok önemli. candogan gibi üstadlara hala teşekkür ediyorum. toplumumuzun en güzel yönü bu olmalı, tanımadığın birisine yardım ediyorsun tanimadgn birisine hala teşekkür ediyorsun. :) neyse konuyu uzatmaym izmir den almak isteyen ler almadan bana mesaj atsin, forumu iş yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum da. isteyen olursa aldığım yerle sizin için de görüşürüm. yardımi dokunan, emegi geçen herkese tekrar teşekkür ederim.

üstad hayırlı olsun, ne kadara aldın acaba öğrenebilir miyim?

• quote:

arkadaş lar merhaba. bende forum da ki kiymetli üstadlar sayesinde bu güzel cihazi aldım. beyaz eşya seçmek gerçekten en zoru oluyormus. seçtin buldun derken hadi bakalım bir de en iyi fiyati bulmaya calis. derken izmir de güzel bir fiyata buldum ve iki adet siemens markalısndan aldım, teslimati bekliyorum şimdi. izmirden almak isteyen arkadaşlar varsa bende yardımcı olmak isterim. yardımlasma gerçekten çok önemli. candogan gibi üstadlara hala teşekkür ediyorum. toplumumuzun en güzel yönü bu olmalı, tanımadığın birisine yardım ediyorsun tanimadgn birisine hala teşekkür ediyorsun. :) neyse konuyu uzatmaym izmir den almak isteyen ler almadan bana mesaj atsin, forumu iş yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum da. isteyen olursa aldığım yerle sizin için de görüşürüm. yardımi dokunan, emegi geçen herkese tekrar teşekkür ederim.

arkadaşım benimde gözüm tuttu bu nu bende izmirdeyim bi fiyat verseydin iyi olurdu

• merhaba ben zeytinburnu olivium outlet bosch bayiinden 1670 tl nakit aldım kge 40 n modelini..sağolsun bayii sahibi Hakan bey,kargoyu servisi herşeyi ayarladı..
    evime dek ücretsiz teslim kurulum herşey bitti..kapı yönünü de değiştirttim..100 tl ile garantiyi de uzattım..bişey almadan evvel burayı okuyorum..ben bayanım ama beylerin böyle ince ince herşeyi tartışması çok sevimli geldi bana..hele çamaşır makinelerindeki yorumlar:))biz hanımlar böyle değiliz valla..ellerinize sağlık..ve Başta Candoğan bey olmak üzere
    herkese teşekkürler
    Pelin
  • Olumlu yorumlardan dolayı bende bu üründen almayı düşünüyorum ama annemin boyu 1,50 haliyle üst rafların kullanımında zorlanacak böyle kullanılsa çok sıkıntı olur mu yoksa aynı bu modelin klasik tipli tavsiye edebileceğiniz başka buzdolabı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Olumlu yorumlardan dolayı bende bu üründen almayı düşünüyorum ama annemin boyu 1,50 haliyle üst rafların kullanımında zorlanacak böyle kullanılsa çok sıkıntı olur mu yoksa aynı bu modelin klasik tipli tavsiye edebileceğiniz başka buzdolabı var mı

malesef boy konusunda sıkıntı oluyor.dolap 190 ve üst raflar baya yukarda kalıyor.alt tarafın da pek kullanılmayacağı düşünülürse.
    bence siz 30n modelinin dondurucusu üstte olan tipine bakın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Olumlu yorumlardan dolayı bende bu üründen almayı düşünüyorum ama annemin boyu 1,50 haliyle üst rafların kullanımında zorlanacak böyle kullanılsa çok sıkıntı olur mu yoksa aynı bu modelin klasik tipli tavsiye edebileceğiniz başka buzdolabı var mı

malesef boy konusunda sıkıntı oluyor.dolap 190 ve üst raflar baya yukarda kalıyor.alt tarafın da pek kullanılmayacağı düşünülürse.
    bence siz 30n modelinin dondurucusu üstte olan tipine bakın.

İlgilendiğiniz için tşkler bence de böylesi daha mantıklı o halde biraz daha ekonomi yapma adına 30N lerin profilo alternatiflerine yönlenebilirim.

• Buzdolabı diğer beyaz eşyalara benzemez.365 gün,24 saat çalışan bir eşyadır.Ben geçen ay (Aralıkta)bu dolabı aldım.Hatta dolap ile ilgili fikirlerimi de yazdım.Gayet memnunum.Benden gören iki yakınım da aynısından aldılar.Yorumları okurken nakit veya tek çekim 1670 , 1750 gibi fiyatlar ve ödeme koşullarından bahsedildi.Ben 1700 TL'ye,4 ay ertelemeli 12 taksitle almıştım(Bosch).Acaba bu kampanya bittimi,yada fiyat mı arttı.Bir de dolabı alıp kullanan arkadaşlara şunu sormak isterim:Elektirik faturanızda ne kadarlık bir düşüş oldu,ben henüz birşey fark edemedim daha çok erken gerçi benim için.Selamlar...
  • Dün Gold nihayet kargoya verdi cihazı, bugün Yurtiçi'ni aradım kaç gibi gelir diye aldığım cevap ile şok oldum. "Dağıtım aracımıza sığmıyor yarın başka araç ile getireceğiz" . O kadar büyük mü yaw .
  • dolabın Siemens versiyonu bugün kuruldu.
    dolap inanılmaz derin ve hacimli.
    ses olarak öyle kulağımı dayarsam duyuyorum gibi bir durum yok.çalışırken haliyle ses çıkarıyor ama bu rahatsız edici hatta dikkat çekici bile değil.vınlama çınlama vs yok.39 desibel.
    dolabın iç duvarı ince bir karlanma yapıyor.bu konuda takıntısı olanlara duyurulur.
    alt ve üst bölmelerin ısılarını ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunz.

BSH grubu bu dolabın inoxunu çıkarmayarak büyük bir gerizekalılık yaptı ama yinede bana göre şuan alınabilecek f/p oranı en mükemmel dolap bu.elektrik faturamı bayağı indireceğine inanıyorum.

buzdolabını internetten almak büyük cesaret işi.kimseye tavsiye etmiyorum.dolabı nasıl yüklediklerini indirdiklerini gözümle gördüm.kargocuların umrunda bile değil.ambalajda ezikler yırtılmalar vardı ayrıca ıslaktı ama neyseki dolapta bir yamukluk olmamış.

kısacası dolap alacaksanız tipine rafına şekline süsüne bilmemnesine değil tükettiği elektriğe bakın derim.evinizde 24 saat non stop çalışan tek ürün buzdolabı sonuçta.
    ve bu dolaptaki yıllık 196kWh tüketim mükemmel ötesi.

• quote:

dolabın Siemens versiyonu bugün kuruldu.
    dolap inanılmaz derin ve hacimli.
    ses olarak öyle kulağımı dayarsam duyuyorum gibi bir durum yok.çalışırken haliyle ses çıkarıyor ama bu rahatsız edici hatta dikkat çekici bile değil.vınlama çınlama vs yok.39 desibel.
    dolabın iç duvarı ince bir karlanma yapıyor.bu konuda takıntısı olanlara duyurulur.
    alt ve üst bölmelerin ısılarını ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunz.

BSH grubu bu dolabın inoxunu çıkarmayarak büyük bir gerizekalılık yaptı ama yinede bana göre şuan alınabilecek f/p oranı en mükemmel dolap bu.elektrik faturamı bayağı indireceğine inanıyorum.

buzdolabını internetten almak büyük cesaret işi.kimseye tavsiye etmiyorum.dolabı nasıl yüklediklerini indirdiklerini gözümle gördüm.kargocuların umrunda bile değil.ambalajda ezikler yırtılmalar vardı ayrıca ıslaktı ama neyseki dolapta bir yamukluk olmamış.

kısacası dolap alacaksanız tipine rafına şekline süsüne bilmemnesine değil tükettiği elektriğe bakın derim.evinizde 24 saat non stop çalışan tek ürün buzdolabı sonuçta.
    ve bu dolaptaki yıllık 196kWh tüketim mükemmel ötesi.

hayırlı olsun gerçekten güzel seçim

elektrik faturanızda illaki oynama olacaktır ki no frostlara göre çalışma prensibi daha basittir ve kargocular gerçekten barbar gibi davranıyor ürünlere parayı veren biziz ama karşılığını alamıyoruz

• ARKADAŞLAR ÇEYIZ SETI OLARAK EN SONUNDA BOSH MARKASINDA KARAR KILDIM BUZ DOLABI NO FROST INOX BUZLUGU ALTTA OLAN HANGI MODELINI Tavsıye ederısnız
  • Beyaz dış yüzey KGE 58AW40N mi yoksa gri olan KGE58AW30N mi? ikisinin de fiyatı 1740TL bir artı fazla yılda ne kadar ekonomi yaptırır? ayrıca alırken üretim yerine falan dikkat etmeli miyim? yarın yada pazartesi almayı planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşım madem iyi fiyat aldın, o fiyatı da yaz biz de bilelim

• Arkadaşlar ben de buzdolabımı değiştirmek zorundayım.Şimdiki dolabım Bosch (çift motorlu dondurucusu altta olan).17 senedirde kullanıyoruz hiç sıkıntı çıkarmadı ama artık miadını doldurdu.fikirlerinize ihtiyacım var.Özellikle Candoğan Bey in,yorumları ile yaptığım alışverişler de hiç pişman olmadım.İnşallah kendisi mesajımı görürde cevap verirLütfen karar vermeme yardımcı olun.Fiyat önemli değil doğru ürünü almak istiyorum .Sizce hangisi daha mantıklı olur?
    Arçelik 2486 CEI
    Arçelik 2398 CNIY veya
    Bosch sizin tavsiye edeceğiniz kombi ve inox olan başka bir model de olabilir.ACİİİİLLL.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.