Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, dolabın elektrik tüketimini ölçtüm bendeki cihazla:

Tam 48 saatte 0.66 kW elektrik tüketti. 365 gün için 120 kW gibi bir değer çıkıyor. Tabi dolabın bulunduğu ortam 20 derece ve dolabın kapağının günde sadece 7-8 kez açılıp kapandığını göz önünde bulundurun.

Ayrıca,

Kompresör devredeyken 30 Watt,
    Kompresör devre dışı ve kapısı açıkken 5 Watt,
    Kapı kapatıldığında ise 1 dakikalığına 1 Watt çekiyor. (Bir fan devreye giriyor) 1 dakika sonra ise 0 Watt. Taki kompresör devreye girene veya kapısı açılana kadar.

Umarım bu bilgiler yararlı olmuştur.
  • Vay be, harika

Benim dolabı bir bahaneyle iade edip fark vererek 40N mi alsam dedim bir an

Aman nazarlardan uzak çok memnunum şükürler olsun
  • arkadaşlar benimde dolap ihtiyacım var 2 haftadır araştırıyorum dandik bişeye para vermeyeyim diye daha önce araştırmadan aldık madur olduk bu konuda bahsedilen dolabın tüketim değerlerini okuyunca bunu alasım geldi ama bulaşık makinası inox dlapta inox olsun diyorum bu dolabınsa inoxu yokmuş acaba mutfak dolabının kapaklarını geri takıp bunumu alsam (bulaşık makinasını koyarken çıkarmıştım güzelliği görünsün diye) çok kararsız kaldım 1-2 güne kadar almam lazım burdaki arkadaşların fikirleri çok önemli benim için
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revaha_06 -- 22 Kasım 2012; 1:28:44 >
  • bu konuda mesaj yazip gorus belirten tum arkadaslara tesekkur ederim bu sayede bende bu buzdolabini aldim cumartesi
    1700 tl 10 ay taksit 2 ay ertelemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcinar

Arkadaşlar bende bu dolabı almayı düşünüyorum. Tüm yazılanlara baktım. Evdeki buzdolabım Arçelik A sınıfı modeli 5235 NF FH fakat çok yüksek elektrik faturası ödüyorum.

Aldığım da yıllık 492 kW elektrik tüketecek diye almıştık fakat yılda 1.280 kW elektrik tüketiyor yani günde 3.5 kW servis çağırdım kendi ölçtükleri değer bu. Resmi ekledim.

Yılda 800 kW boşuna ödemişim şimdi Bosch Low Frost alsam elektiriğe vereceğim para 5 yılda kendini karşılamış olacak, Fazladan ödediğim elektrik parasıyla yeni bir buzdolabi alabiliyormuşum.

Arçelik e ıspatladığım halde Buzdolabının eletrik tüketimi ile ilgili herhangi bir çözüm getirmediler. Satış yaparken verdikleri değeri bile 2,5 kat üzerinde olan bu değere rağmen arkasında durmadılar tüm güvenim kayboldu.

O nedenle bu Bosch A +++ buzdolabı kullanan arkadaşlar günlük eletrik tüketimini ölçüp bu konu altında yayınlayabilirse çok mutlu olurum.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları

Benim 22 yıllık enerji sınıfı olmayan (o zamanlar enerji sınıfı belirtilmiyordu) bosch 2 kapılı dolap bile günlük 2-2.5 KW tüketiyor yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratacar_

bu konuda mesaj yazip gorus belirten tum arkadaslara tesekkur ederim bu sayede bende bu buzdolabini aldim cumartesi
    1700 tl 10 ay taksit 2 ay ertelemeli

1700 tl ye 40n modelini nereden aldınız acaba ben 30n i 1700 ün altında bulamadım 40 n 1850 lerde geziyor...
  • Nurs ticaret
    Istanbul Topkapi
    0212 501 96 22
    Mehmet bey
    Selamimi soylersiniz yardimci olur
  • Ürünü aylardır kullanan arkadaşlar ben ses olayına çok fazla kafamı takarım üründen sesten dolayı şikayeti olanlar varmı bize bi zahmet bildirirlerse çok sevinirim...
  • Dun buzdolabina kulagimi dayadim ve sesini ancak duydum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratacar_

Nurs ticaret
    Istanbul Topkapi
    0212 501 96 22
    Mehmet bey
    Selamimi soylersiniz yardimci olur

ilginiz için teşekkürler ama antalyada yaşıyorum (:
  • prtkl pm attim
  • bosch turkiyeye mail attım 40n nin inox u gelecekmi diye.
    sağolsunlar aradılar ama ezbere konuşmalar....
    dedikleri
    zaten bu model ocak2012den beri satışta,özel istekleriniz varsa bayiye bildirip temin edebilirsiniz.

modelin inox unun olmadığından haberleri bile yok.

kısacası inoxunu bekleyenler boşuna beklemesin.
  • Bosch'un çok saçma bir çağrı yönetim merkezi var zaten. Elemanlara robot gibi hep aynı şeyleri söylemelerini tembihliyorlar, sınırların dışına çıkmaları için yetki yok.
  • Arkadaşlar bende bu dolabı ilk darty de gördüm, enerji tuketiminde çok iddialı olduğu için fazlasıyla ilgimi çekti, fakat low frost teknolojisi hakkında bilgim olmadığı için araştırma ihtiyacı duydum ve candogan hocamin 30n incelemesi ile iyice isindim ve kararimi verdim. Kaç yere gittiysem tüm satıcılar bu ürünu tavsiye ediyor. No frosttan fazlasıyla artısi var üstelik daha da güzeli daha uygun fiyatlı oluyor. Ben nakitte 1.600 e kadar bulunuyor daha uygun fiyatlı bulursam yine paylasirim. Bu arada electroluxun de yeni bir modeli geliyormus diye duydum çift motor kullanıp dondurucu kısmı no, üst bölüm ise low frost. Hem enerji tasarrufu çok daha az hemde lowfrostun dezavantaji olan karlanma da bu sayede cozulmus. Fiyatı da bundan daha aşağı diye bi satış temsilcisinden duydum. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Vay be, harika

Benim dolabı bir bahaneyle iade edip fark vererek 40N mi alsam dedim bir an

Aman nazarlardan uzak çok memnunum şükürler olsun

Sn. Candogan62 "Siemens KG58EAW40N" ile "Bosch KGE58AW40N" aynı modelmidir? Özellikleri aynı gibi.
  • Zebza merhaba, ben ikisininde birebir aynı olduğunu biliyorum ama ıstersen teyit edilmesini bekle. Yakın zamanda bunun fiyat araştırmasni yaptım da her yerde hep atıyorum siemens pahalı, bosch daha ucuz gibi sabit bir durum yok. Bi yerde bosch daha pahalı bi yerde siemens. Fiyat araştırması ne kadar yaparsan o kadar iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: den_eme7

Zebza merhaba, ben ikisininde birebir aynı olduğunu biliyorum ama ıstersen teyit edilmesini bekle. Yakın zamanda bunun fiyat araştırmasni yaptım da her yerde hep atıyorum siemens pahalı, bosch daha ucuz gibi sabit bir durum yok. Bi yerde bosch daha pahalı bi yerde siemens. Fiyat araştırması ne kadar yaparsan o kadar iyidir.

Cevap için teşekkürler Gold'ta Siemens 1.640 TL 12 ay taksit kargo bedava, üstelik bonus varsa nisan ayına ertelemeli. O yüzden sordum eğer aynı dolap ise Siemensi oradan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: den_eme7

Zebza merhaba, ben ikisininde birebir aynı olduğunu biliyorum ama ıstersen teyit edilmesini bekle. Yakın zamanda bunun fiyat araştırmasni yaptım da her yerde hep atıyorum siemens pahalı, bosch daha ucuz gibi sabit bir durum yok. Bi yerde bosch daha pahalı bi yerde siemens. Fiyat araştırması ne kadar yaparsan o kadar iyidir.

Cevap için teşekkürler Gold'ta Siemens 1.640 TL 12 ay taksit kargo bedava, üstelik bonus varsa nisan ayına ertelemeli. O yüzden sordum eğer aynı dolap ise Siemensi oradan alacağım.

Forumda bunun 30n i incelenirken bosch ve siemens aynı denilmişti, daha sonra 40n i incelendiğinde de 30n ile tek farkı sadece daha tasarruflusu diye duymuştum. yıl sonu diye bayiler çok güzel indirimler yapıyor, enerji verimlilik yasasından dolayı diye duydum, istersen bayilerden de ben bu fiyata bu şartlarda buldum aynı şartlarda veriyorsan alayım demeni tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukcinar

Arkadaşlar bende bu dolabı almayı düşünüyorum. Tüm yazılanlara baktım. Evdeki buzdolabım Arçelik A sınıfı modeli 5235 NF FH fakat çok yüksek elektrik faturası ödüyorum.

Aldığım da yıllık 492 kW elektrik tüketecek diye almıştık fakat yılda 1.280 kW elektrik tüketiyor yani günde 3.5 kW servis çağırdım kendi ölçtükleri değer bu. Resmi ekledim.

Yılda 800 kW boşuna ödemişim şimdi Bosch Low Frost alsam elektiriğe vereceğim para 5 yılda kendini karşılamış olacak, Fazladan ödediğim elektrik parasıyla yeni bir buzdolabi alabiliyormuşum.

Arçelik e ıspatladığım halde Buzdolabının eletrik tüketimi ile ilgili herhangi bir çözüm getirmediler. Satış yaparken verdikleri değeri bile 2,5 kat üzerinde olan bu değere rağmen arkasında durmadılar tüm güvenim kayboldu.

O nedenle bu Bosch A +++ buzdolabı kullanan arkadaşlar günlük eletrik tüketimini ölçüp bu konu altında yayınlayabilirse çok mutlu olurum.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları

ufukcinar merhaba. benim evde de çok çeken bir cihaz var ama tespit etmem için sende ki bu cihazdan araştırıyorum. aradığım tam bu olduğunu anladım. bunu nerden ve kaç TL ye alabilirim acaba ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.