Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Hemen hemen iki haftadir suren arayisim bu basliga rastlamam sebebiyle artik son buldu denebilir. Artik kesin kararimi bu dolaptan yana verdim. Eger cok detay arastirmaya kalkarsak isin suyu cikiyor. Asgari mutlakta bulusup, diger detaylarida cok takmamak gerekiyor.

Neyse, demem o ki: istanbul il sinirlari icinde en uygun nerden bulabiliriz bu dolabi ? Umraniyedeki yetkili bosch bayisi ve mediamarkt magazasi 1800-1850 arasi fiyat cekti. İnternette ise 1650 civarindan basliyor ama, hic adini duymadigim siteler, firmalar. Bilmeden etmeden alamiyor onsan. Hani 50-100 lira bisey olsa gozunu karatip alirsin da, 1600-1700tl arasi verecek olunca insan işkillenmeden edemiyor.

Ozetle: en ucuzu nerde bunun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberk17

Ben de hafta sonu bu modelden 40N aldım 1630 TL İzmir'de. Salı sabah teslim edilecek. Bakalım İzmir şartlarında karlanma buzlanma nasıl olacak. Ama icimde hiç tereddüt yok. Bu sarfiyata herseye katlanilir. Benim şu an kullandığım 18 yıllık Bosch No frost. Hala sapasaglam ama günde tüketimini ölçtüm yazın 24 saatte 2,5kw. Aldığım lowFrost günlük tüketimi ise 0.5 KW. Aradaki fark göz ardı edilecek gibi değil. 6 yılda kendini amorti edecek. Ürün geldiginde karlanma düzeyini falan fotograflarını vereceğim.

merhabalar hocam; nereden aldınız acaba cihazı bende bu modelde karar kıldım fakat inox görünümlüsü çıkmayacakmı acaba piyasaya mayıs 15 e kadar vaktim var beklemedeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciobassworld

quote:

Ben de hafta sonu bu modelden 40N aldım 1630 TL İzmir'de. Salı sabah teslim edilecek. Bakalım İzmir şartlarında karlanma buzlanma nasıl olacak. Ama icimde hiç tereddüt yok. Bu sarfiyata herseye katlanilir. Benim şu an kullandığım 18 yıllık Bosch No frost. Hala sapasaglam ama günde tüketimini ölçtüm yazın 24 saatte 2,5kw. Aldığım lowFrost günlük tüketimi ise 0.5 KW. Aradaki fark göz ardı edilecek gibi değil. 6 yılda kendini amorti edecek. Ürün geldiginde karlanma düzeyini falan fotograflarını vereceğim.

merhabalar hocam; nereden aldınız acaba cihazı bende bu modelde karar kıldım fakat inox görünümlüsü çıkmayacakmı acaba piyasaya mayıs 15 e kadar vaktim var beklemedeyim :)

Bu zamanna kadar çıkmadı, daha da çıkacağını sanmam hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: sserin

candoğan'ın yorumlarından da esinlenerek yaklaşık 9 ay önce bu buzdolabını aldım. Şu ana kadar olan deneyimlerimi aktarayım.
    1- Ankara'da oturuyorum ve bu yaz çok sıcak geçti. İlk günlerde (Ocak Ayında) oluşan buzlanmalar giderek azaldı. Var ama ince tabaka halinde, rahatsız edici asla değil. Komple kapatıp temizlik yapmadım.
    2- Elektrik sarfiyatında fazla beklemediğim halde 30-35 TL iniş meydana geldi. Ortalama 100 TL iken 65-70 bandına girdi. Aylık taksit ödemeyi 30 TL indirdi denebilir.
    3- Yazın aşırı sıcaklarda biraz soğutmama şikayeti oluştu gibi ama çok sıcaklarda 2 dereceye (1 aydır 3 dereceye) indirince sorun çözüldü. Hiçbir ürün içinde bozulmadı.
    4- İnanılmaz geniş, kullanışlı ve çok fazla ürün alabiliyor. Hanım çok memnun. Tabi ben de...
    5- Teknik açıklamaları deneyimli arkadaşlar yapıyor zaten. Ben kullanıcı olarak deneyimlerimi yazdım.
    6- Low frost, no frosttan daha ekonomik ve kullanışlı. Kesinlikle öneririm. Tabi bu beklentilerinizin ne olduğuna bağlı. Azıcık karlanma olsa da beni rahatsız etmiyor. Ayrıca çok titiz olan hanım da "yemeklerin üzerine düşüyor, nemlendiriyor, rahatsız ediyor, temizlenmesi gerekir" gibi hiç bir şikayette bulunmadı. Zaten böyle bir durum da olmadı.

Vakit ayırıp görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

quote:

Orijinalden alıntı: ciobassworld

quote:

Bu zamanna kadar çıkmadı, daha da çıkacağını sanmam hocam...

Neden böyle bir karpuzluk yapıyolar anlamıyorum 30n modelinin var nekadar güzel 40n ninde çıkartın işte. Ama çıkarmazlar evvela beyazı satıpherkez aldıktan sonra çıkarırlar. birde İzmirde Siemens KG58EAW40NE modelini almayı düşünüyorum tabi netten uygun bulunursa bayiden görerek almak en güzeli..

nette en uygun sanırım burası araştırdığım kadarı ile

http:/ www. capslock.com.tr/Siemens-KG58EAW40-Cift-Kapili-Buzdolabi,PR-1503.html

1680 e gelıyor kargo dahıl peşin tabi site güvenilir mi ellerinde stok varmı araştırmak gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Merhaba arkadaslar. Hemen hemen iki haftadir suren arayisim bu basliga rastlamam sebebiyle artik son buldu denebilir. Artik kesin kararimi bu dolaptan yana verdim. Eger cok detay arastirmaya kalkarsak isin suyu cikiyor. Asgari mutlakta bulusup, diger detaylarida cok takmamak gerekiyor.

Neyse, demem o ki: istanbul il sinirlari icinde en uygun nerden bulabiliriz bu dolabi ? Umraniyedeki yetkili bosch bayisi ve mediamarkt magazasi 1800-1850 arasi fiyat cekti. İnternette ise 1650 civarindan basliyor ama, hic adini duymadigim siteler, firmalar. Bilmeden etmeden alamiyor onsan. Hani 50-100 lira bisey olsa gozunu karatip alirsin da, 1600-1700tl arasi verecek olunca insan işkillenmeden edemiyor.

Evet ya bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghosteback

quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Merhaba arkadaslar. Hemen hemen iki haftadir suren arayisim bu basliga rastlamam sebebiyle artik son buldu denebilir. Artik kesin kararimi bu dolaptan yana verdim. Eger cok detay arastirmaya kalkarsak isin suyu cikiyor. Asgari mutlakta bulusup, diger detaylarida cok takmamak gerekiyor.

Evet ya bende merak ediyorum

İzmir Ümit ticaret, İzmirin en büyük mağazalarına sahipler ve fiyat 1680 tl 12 ay taksit ve erteleme.

http://www.umitticaret.com/izmir.html

http://www.umitticaret.com/

• Merhaba arkadaşlar benım buzdolabım eskı tıp ıdı ugur derın dondurucu almaya karar vermıstım kı arkadasların da destegıyle buzdolabı almaya karar verdım.ıkı gunluk yogun bır arastırma ıle (bunda bu sayfanın yardımı da yagırganamaz tabıı)bu buzdolabını almaya karar verdım.ınternetten yaptıgım fıyat arastırmasında 1680 lıra bıle vardı ama kargo parasını da ekleyınce 1860 tl oluyordu.daha sonra bosch bayılerını gezmeye karar verdım. bıraz pazarlık adına ılk gırdıgım magazada bu buzdolbı ınternette 1630 tl 100 tl de kargosu var 1730 a gelıyor dedım. satıcı bayan sıddetle olur mu ole sey bızım toptan alısımız oyle degıl ıllakı bır sorun vardır dedı. ben de yok efendım acalım ınternetı gostereyım dıyınce spottur o hanfendı. bakın bızım toptan gelıs lıstesındekı fıyatı bıle 1614 tl dedı ve bana ekranını actı. bız bu buzdolabınnı pesın alımlarda en az 175o tl ye verıyorz kı sız taksıtlı alacakmıssınız en fazla yapabılecegım ındırımle800 tl olur dedı.ben de tesekkur edıp baska bosch bayısıne gıttım. bu sefer satıcı beye bakın dedım ben arastırmamaı yaptım.nette ucuz fıyatlar var ama ben magazadan almak ıstıyorum.bır yetkılı satıcı arkadasıma sorum 1614 lıre dedı ama sız ıuzerıne kar koyarak 1850 tl den fıyat acıyorsunuz dedım ve ekledım ben bakıcı degıl alıcıyım uygun bır fıyat soyleyın elım bos gıtmeyeyım. adam elıne hesap makınasını aldı carptı boldu derken en son yapabılecegım fıyat 1750 tl oda dersınıze ıyı calısmıssınz yoksa bu kadar ınemezdım dedı. ben az daha ındırım ıstedım fakat bu fıyattan sonra 1 tl bıle ınemem dedı bede almaya nıyetlı oldguum ıcın card fınansa 10 taksıte boldurdum.elıme fısı verdıgınde gozlerım yuvalarından cıkacaktı. cunku kart 3 ay erteleme ve +8 taksıt vermıs. yanı ozetle buzdolabını 1750 tl ye 18 ay taksıtle ve uc ay ertelemelı olarak satın aldım. urunu yogunluktan dolayı carsamba gunu teslım edecekler. umarım bende alan dıger arkadaslar gıbı memnun kalırım.urunle ılgılı tecrubelerımı persembe gunu sızlerle paylasmaya baslarım ınsallah.

• inox unun hala çıkmaması inanılmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya_16

Merhaba arkadaşlar benım buzdolabım eskı tıp ıdı ugur derın dondurucu almaya karar vermıstım kı arkadasların da destegıyle buzdolabı almaya karar verdım.ıkı gunluk yogun bır arastırma ıle (bunda bu sayfanın yardımı da yagırganamaz tabıı)bu buzdolabını almaya karar verdım.ınternetten yaptıgım fıyat arastırmasında 1680 lıra bıle vardı ama kargo parasını da ekleyınce 1860 tl oluyordu.daha sonra bosch bayılerını gezmeye karar verdım. bıraz pazarlık adına ılk gırdıgım magazada bu buzdolbı ınternette 1630 tl 100 tl de kargosu var 1730 a gelıyor dedım. satıcı bayan sıddetle olur mu ole sey bızım toptan alısımız oyle degıl ıllakı bır sorun vardır dedı. ben de yok efendım acalım ınternetı gostereyım dıyınce spottur o hanfendı. bakın bızım toptan gelıs lıstesındekı fıyatı bıle 1614 tl dedı ve bana ekranını actı. bız bu buzdolabınnı pesın alımlarda en az 175o tl ye verıyorz kı sız taksıtlı alacakmıssınız en fazla yapabılecegım ındırımle800 tl olur dedı.ben de tesekkur edıp baska bosch bayısıne gıttım. bu sefer satıcı beye bakın dedım ben arastırmamaı yaptım.nette ucuz fıyatlar var ama ben magazadan almak ıstıyorum.bır yetkılı satıcı arkadasıma sorum 1614 lıre dedı ama sız ıuzerıne kar koyarak 1850 tl den fıyat acıyorsunuz dedım ve ekledım ben bakıcı degıl alıcıyım uygun bır fıyat soyleyın elım bos gıtmeyeyım. adam elıne hesap makınasını aldı carptı boldu derken en son yapabılecegım fıyat 1750 tl oda dersınıze ıyı calısmıssınz yoksa bu kadar ınemezdım dedı. ben az daha ındırım ıstedım fakat bu fıyattan sonra 1 tl bıle ınemem dedı bede almaya nıyetlı oldguum ıcın card fınansa 10 taksıte boldurdum.elıme fısı verdıgınde gozlerım yuvalarından cıkacaktı. cunku kart 3 ay erteleme ve +8 taksıt vermıs. yanı ozetle buzdolabını 1750 tl ye 18 ay taksıtle ve uc ay ertelemelı olarak satın aldım. urunu yogunluktan dolayı carsamba gunu teslım edecekler. umarım bende alan dıger arkadaslar gıbı memnun kalırım.urunle ılgılı tecrubelerımı persembe gunu sızlerle paylasmaya baslarım ınsallah.

İncelemelerinizi bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

inox unun hala çıkmaması inanılmaz....

Ve bir okadar saçma !
  • Forumdaki yorum ve incelemeler sonucunda bende bu modelden almış bulunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Dolap saat 18.30 gibi çalıştırıldı. Sırf merakımdan kablosuz dış ortam termometresini de dondurucuya koydum. Saat 22.30 da -18 de iken çalışmaya devam ediyordu. Şu an saat 23.00, dondurucu sıcaklığı -22 derecede ve dolap susmuş vaziyette. Yaklaşık 4.5 saatte 22'den -22'ye indirmiş oldu. (Bu arada dondurucu sıcaklık ayarı -18'de ve ayrıca termometre profesyonel birşey değil. Değerlerde sapma olabilir.) Bilginize...
  • Arkadaşlar Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost buzdolabını bayramdan 3 gün önce aldım.Özellikle Candoğan62 hocama katkısından dolayı teşekkür ediyorum.Öncellikle şunu belirteyim .Hiçbir markaya takıntım yoktur.Bu dolabı almadan önce yaklaşık 1 ay araştırma yaptım.Bu araştırma bazen nette bazen de alişveriş merkezlerinde oldu. Çoğu markanın en iyi modellerine (500 litre civarı) baktım.Daha önce evimizde hiç bosch markalı bir ürün kullanmadık.Takdir edersiniz ki beyaz eşya 15-20 yılda değiştirilen ürün.Bu modelde beni en çok etkileyen enerji tüketimi ve dolabın iç malzeme kalitesi oldu.Aynı litrede bir nofrost modeli yaklaşık 2 kat daha fazla enerji tüketiyor.Yıllık 195kw.Daha önceki dolabımdan 5 kat daha az enerji tüketimi olacak.Yaklaşık 10 gündür dolabı kullanıyoruz üst 4 derece alt -18 üst rafların hiçbirinde karlanma yok.Sadece dolabın arka bölümünde hafif nemlenme var.Dolabın çalıştığını anlamak için sessiz bir ortamın sağlanması gerekiyor,çok sessiz.Şu ana kadar hiçbir şikayetimiz yok.Bence mükemmel bir buzdolabı.

• Siemens KG58EAW40NE modelini 1 hafta önce aldım.Üst bölümün derecesini gösteren sayı sabit dururken, Alttaki bölümün derecesini gösteren sayı sürekli yanıp sönüyor. Bu normal bir durum mu yoksa alttaki bölüm ayarlanmış soğuğa ulaşamıyor anlamına mı geliyor?
  • Arkadaşlar bende bu dolabı almayı düşünüyorum. Tüm yazılanlara baktım. Evdeki buzdolabım Arçelik A sınıfı modeli 5235 NF FH fakat çok yüksek elektrik faturası ödüyorum.

Aldığım da yıllık 492 kW elektrik tüketecek diye almıştık fakat yılda 1.280 kW elektrik tüketiyor yani günde 3.5 kW servis çağırdım kendi ölçtükleri değer bu. Resmi ekledim.

Yılda 800 kW boşuna ödemişim şimdi Bosch Low Frost alsam elektiriğe vereceğim para 5 yılda kendini karşılamış olacak, Fazladan ödediğim elektrik parasıyla yeni bir buzdolabi alabiliyormuşum.

Arçelik e ıspatladığım halde Buzdolabının eletrik tüketimi ile ilgili herhangi bir çözüm getirmediler. Satış yaparken verdikleri değeri bile 2,5 kat üzerinde olan bu değere rağmen arkasında durmadılar tüm güvenim kayboldu.

O nedenle bu Bosch A +++ buzdolabı kullanan arkadaşlar günlük eletrik tüketimini ölçüp bu konu altında yayınlayabilirse çok mutlu olurum.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

• Arkadaşlar aklıma gelmişti ama arkadaşda arçelik ile yüksek elektrik faturasını dile getirmiş.
    Biz arkaşa dolap bakıyoruz 2 ay oldu karar veremedi, şimdide aklıma şu geldi bu Low serisi dolapların içi azda olsa kar yapınca elektrik faturasına eksi yönde (zararı varmı anlamında) katkısı var mı.
    Yani yeni aldık taktık prize diyelim 3-5 ay günde 0,53 watt elektrik çekti karlanma başlayınca bu 1 kw kadar çıkıyor mu yada yukarı çıkıyormu (0,78 - 0,95 gibi) .
    Bunu test eden arkadaşlar varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollacorolla

merhabalar
    Konuya daha yeni dahil oldum, uzmanlar olduğunu da görünce kafamdaki şu soruyu yöneltmek istedim.
    No frost buzdolabının kompresörü günün %90 ında çalışır mı?
    Eğer böyle ise günlük sarfiyatı ne olur?

Teşekkürler

Çalışmaması lazım benimki Arçelik A sınıfı 5235 NF 3,5 kW elektrik tüketiyor. Sizinkide böyle ise konu ile ilgili başlık açtım, bakarsınız. Analizör ile mutlaka tüketimi ölçün ve şikayette bulunun.

En kısa zamanda da kutulun. Yeni dolap alın.
  • Bu buzdolabının geleneksel olan modeli var mı? dondurucusu üstte olan modeli yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcityconqueror

Bu buzdolabının geleneksel olan modeli var mı? dondurucusu üstte olan modeli yani?

bu modelde yok.
    30N modelinde var sanırım.
  • @Qantas; Saolasın kardeş. KDV58VW30N modelini 1250 TL ye aldım kurdular şimdi. ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.