Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR FORMU BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM BENDE BOSCH KGE58AW40N A+++ ALDIM GÖRNÜM OLSUN KULLANIM BAKIMINDAN ÇOK GÜZEL
    FAKAT
    GEL GELELİM BUZ DOLABI SOĞUTMUYOOR ETO177 KARDEŞİME KATILIYORUM (' '))İLK GÜNÜ BUZ DOLABINI 2 SAAT BOŞ OLARAK +4---- -18 ÇALIŞTIRDIM DERİN DONDURUCU KISMINDA HER HANGİ BİR SORUN YAŞAMADIM FAKAT SOĞTUCU BÖLÜMÜNÜN CAM RAFLARINI ELİMLE KONTROL ETTİĞİMDE SOĞUK OLMADIĞINI HİSSETTİM AYRICA BU DÜŞÜK SOĞUKLUĞU EN ÜST İKİ RAFTA DAHA ÇOK İDİ BUZDOLABINI ARKASINDAKİ O MEŞHUR KARLANMAYI GÖDÜM YİNE EN ÜST RAFIN ARKA KISMINDA BU KARLANMA YOK YİNE EN ALT SEBZELİKTEDE ARKA KISMINDA KARLANMA YOK HER NEYSE 5 SAAT KADAR ÇALIŞTIKTAN SONRA ESKİ BUZDOLABIMDAN YENİ BUZDOLABIMIZA SEBZELERİ YERLEŞTİRELİM DEDİK SEBZELERİMİZİ YEMEKLERİNMİZİ YERLEŞTİRDİK BU ARADA BENDE KULLANIM KILAVUZUNU HIFZ ETMEYE BAŞLADIM EN ÜST 2 RAF İÇİN FAZLA SOĞUK OLMAYACAĞINI TERE YAĞ PEYNİR GİBİ ÜRÜNLERİ HEMEN YEMEK İÇİM DONMAMIŞ KIVAMDA TUTMAK İÇİN OLDUĞUNU BU İKİ RAFIN HEPSİNİ PEYNİR VE TEREYAĞI İLE DOLDURACAĞIMIZDAN BANA GERİYE 3 RAF KALDI HA ŞUNUDA SÖYLEYYEYİM YİNE BU 2 ÜST RAFIN KARŞILIĞINA DENK GELEN KAPI RAFLARIDA DOĞAL OLARAK SİZ TEREYAĞ VE PEYNİR VE YİNE ÇİKİLOTA İLE DOLDURABİLİRİZ DEDİK VE DOLABIM 3/1 İNİ ANLAYACAĞINIZ GİBİ BU ÜRÜNLERLE DOLDURDUK
    HERNEYSE GELGELİM 3/2 KISIMA BARİ YEMEĞİMİZİ FLAN KOYALIM DEDİK 5 SAATİN SONUNDA YEMEKLERİMİZ ESKİ BUZDOLABIMIZIN HEMEN HEMEN AYNI DÜZEYDE TUTUTTU SEBZELİK BÖLÜMÜ FENA GELMEDİ BANA AMA BİR KERE İÇİME KURT DÜŞTÜ VE SERVİSİ ARADIM BİRAZ BEKLEMEMİZİ BUZDOLABININ KENDİSİNİ TOPLAYACAĞINI SÖYLEDİLER BU ARADA 24 SAAT GEÇMESİNE RAĞMEN (NOT :SÜPER TUŞLAR AÇIK VE BEN SOĞUTUCU BÖLÜMÜNÜ 2 YE ALDIM) BUZ DOLABI SOĞUTMA SORUNU YAŞADIĞINI HİSSETTİM AYRICA KAPAK BÖLÜMÜNDEKİ ŞİŞE KISMINDAKİ SUYU RAMAZANIN HARARETİNDENMİ YOKSA SOĞUTMADIĞINDANMI BİLMEM ÇOK RAHATLIKLA EROL TAŞ USULÜ TEPEME DİKEREK İÇEBİLİYORDUM BU ARADA BOSCH UN ÇOK KALIN KİTAPÇIĞINI TEKRAR ELİME ALARAK SERVİS HARİCİ SİZİN SORUNLARI GİDEREBİLECEĞİNİZ DİYE BİR KISMI VAR O KISMI OKUDUĞUMDA CİHAZINIZ KAPATIP 5 DAKİKA BEKLEDİKTEN AÇIP SONRA SOĞUTUCU (DERİN DONDURUCU) SOĞTICU KISMINA 10 SANİYE BASILI TUTUN ŞEKLİNDEKİ YAZIYA İSTİNADEN AYNISNI YAPTIM KISACASI RESETLEDİM BUZDOLABI OLAĞAN HALİ İLE DEVAM ETTİ YANİ ÖYLE ANLATILDIĞI GİBİ AHIM ŞAHIM SOĞUTMADI TABİRİ CAİZSSE YAVAŞ YAVAŞ O SOĞTMAYAN BUZ DOLABINDAN BEN VE EŞİMİN SOĞUDUMUZU HİSSETİK
    (' ')) SERVİSİ TEKRAR ARADIM ELEMANLAR GELDİ 27/07 GÜNÜ GELDİLER SABAH 09:00 DA SOĞUTUCU BÖLMESİNE DONDURUCU BÖLMESİNE VE ORTAM SICAKLIĞI İÇİNDE DOLABIN EN ÜSTÜNE DERECE BIRAKIP GİTTİLER 30/07 GÜNÜ YANİ BUGÜN SABAH 09:00 DA GELİP ALACAKLARINI SÖYLEDİLER FABRİKA AYRINDA ÇALIŞMASINI İSTEDİLER BİZDE ÖLE YAPTIK BU İKİ GÜN SÜRESİNCE ORTAM SICAKLIĞI 31/32 DERECE ARASI SOĞUTUCU BÖLÜMÜNÜN İSE EN ÜST RAF 11/12 ORTA KISMINI İSE 9/10 DERCE DE OLDUĞUNU BİZZAT GÖZLEMLEDİM BU ARADA SERVİS İLE DE ZAMAN ZAMAN TEL GÖRÜŞMESİ YAPTIM SOĞTUCU BÖLÜMÜNÜN STANDARTI KAÇ OLMALI DİYE SORDUĞUMDA 4 TE ÇALIŞAN BUZDOLABIN 8 OLMASI GEREKTİĞİ AKSİ YUKARI OLDUĞUNDA BAKTERİ ÜRETECEĞİNİ BANA SÖYLEDİLER BU ARADA 30/07 OLDUĞUNDA BUZ DOLABI ALINALI 6 GÜN OLDU
    30/07 GÜNÜ VEL HASIL VEL KELAM 09:00 DA SERVİS GÖREVLİLERİ GELEREK DERCELERİ ALDI VE SAAT 10 :30 DA BENDE SERVİS GÖREVLİSİ İLE BİZZAT SERVİSE GİDEREK GÖRÜŞTÜM BUZDOLABININ SOĞUTMA DEĞERLERİNİN ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU BANA SÖYLEDİLER BENDE DAHA 6 GÜNLÜK BUZDOLABI TAMİR CİHETİNE GİDİLMESİN BANA YENİ ÜRÜNLE BİREBİR DEĞİŞTİRİLSİN DEDİM BAKALIM NE OLACAK ARKADAŞLAR SİZDE ŞÜPHELENDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BU KONUDA POLYANACILIK OYNAMANIN BİR ALEMİ YOK BENİM KORKUM BU MODELLERİN TAMAMININ BÖLE OLMASI YOKSA İNŞALLAH BENDE SADECE BENİM BUZDOLABIMIN BÖLE OLMASI YENİ GELECEKSE ÜRÜNÜNÜMÜN DONDUMASININ TAM OLMASIDIR BİRDE DÜŞÜNÜYORUM
    YOKSA “KRAL ÇIPLAK MI ?”
    HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: destan42

SLM ARKADAŞLAR FORMU BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM BENDE BOSCH KGE58AW40N A+++ ALDIM GÖRNÜM OLSUN KULLANIM BAKIMINDAN ÇOK GÜZEL
    FAKAT
    GEL GELELİM BUZ DOLABI SOĞUTMUYOOR ETO177 KARDEŞİME KATILIYORUM (' '))İLK GÜNÜ BUZ DOLABINI 2 SAAT BOŞ OLARAK +4---- -18 ÇALIŞTIRDIM DERİN DONDURUCU KISMINDA HER HANGİ BİR SORUN YAŞAMADIM FAKAT SOĞTUCU BÖLÜMÜNÜN CAM RAFLARINI ELİMLE KONTROL ETTİĞİMDE SOĞUK OLMADIĞINI HİSSETTİM AYRICA BU DÜŞÜK SOĞUKLUĞU EN ÜST İKİ RAFTA DAHA ÇOK İDİ BUZDOLABINI ARKASINDAKİ O MEŞHUR KARLANMAYI GÖDÜM YİNE EN ÜST RAFIN ARKA KISMINDA BU KARLANMA YOK YİNE EN ALT SEBZELİKTEDE ARKA KISMINDA KARLANMA YOK HER NEYSE 5 SAAT KADAR ÇALIŞTIKTAN SONRA ESKİ BUZDOLABIMDAN YENİ BUZDOLABIMIZA SEBZELERİ YERLEŞTİRELİM DEDİK SEBZELERİMİZİ YEMEKLERİNMİZİ YERLEŞTİRDİK BU ARADA BENDE KULLANIM KILAVUZUNU HIFZ ETMEYE BAŞLADIM EN ÜST 2 RAF İÇİN FAZLA SOĞUK OLMAYACAĞINI TERE YAĞ PEYNİR GİBİ ÜRÜNLERİ HEMEN YEMEK İÇİM DONMAMIŞ KIVAMDA TUTMAK İÇİN OLDUĞUNU BU İKİ RAFIN HEPSİNİ PEYNİR VE TEREYAĞI İLE DOLDURACAĞIMIZDAN BANA GERİYE 3 RAF KALDI HA ŞUNUDA SÖYLEYYEYİM YİNE BU 2 ÜST RAFIN KARŞILIĞINA DENK GELEN KAPI RAFLARIDA DOĞAL OLARAK SİZ TEREYAĞ VE PEYNİR VE YİNE ÇİKİLOTA İLE DOLDURABİLİRİZ DEDİK VE DOLABIM 3/1 İNİ ANLAYACAĞINIZ GİBİ BU ÜRÜNLERLE DOLDURDUK
    HERNEYSE GELGELİM 3/2 KISIMA BARİ YEMEĞİMİZİ FLAN KOYALIM DEDİK 5 SAATİN SONUNDA YEMEKLERİMİZ ESKİ BUZDOLABIMIZIN HEMEN HEMEN AYNI DÜZEYDE TUTUTTU SEBZELİK BÖLÜMÜ FENA GELMEDİ BANA AMA BİR KERE İÇİME KURT DÜŞTÜ VE SERVİSİ ARADIM BİRAZ BEKLEMEMİZİ BUZDOLABININ KENDİSİNİ TOPLAYACAĞINI SÖYLEDİLER BU ARADA 24 SAAT GEÇMESİNE RAĞMEN (NOT :SÜPER TUŞLAR AÇIK VE BEN SOĞUTUCU BÖLÜMÜNÜ 2 YE ALDIM) BUZ DOLABI SOĞUTMA SORUNU YAŞADIĞINI HİSSETTİM AYRICA KAPAK BÖLÜMÜNDEKİ ŞİŞE KISMINDAKİ SUYU RAMAZANIN HARARETİNDENMİ YOKSA SOĞUTMADIĞINDANMI BİLMEM ÇOK RAHATLIKLA EROL TAŞ USULÜ TEPEME DİKEREK İÇEBİLİYORDUM BU ARADA BOSCH UN ÇOK KALIN KİTAPÇIĞINI TEKRAR ELİME ALARAK SERVİS HARİCİ SİZİN SORUNLARI GİDEREBİLECEĞİNİZ DİYE BİR KISMI VAR O KISMI OKUDUĞUMDA CİHAZINIZ KAPATIP 5 DAKİKA BEKLEDİKTEN AÇIP SONRA SOĞUTUCU (DERİN DONDURUCU) SOĞTICU KISMINA 10 SANİYE BASILI TUTUN ŞEKLİNDEKİ YAZIYA İSTİNADEN AYNISNI YAPTIM KISACASI RESETLEDİM BUZDOLABI OLAĞAN HALİ İLE DEVAM ETTİ YANİ ÖYLE ANLATILDIĞI GİBİ AHIM ŞAHIM SOĞUTMADI TABİRİ CAİZSSE YAVAŞ YAVAŞ O SOĞTMAYAN BUZ DOLABINDAN BEN VE EŞİMİN SOĞUDUMUZU HİSSETİK
    (' ')) SERVİSİ TEKRAR ARADIM ELEMANLAR GELDİ 27/07 GÜNÜ GELDİLER SABAH 09:00 DA SOĞUTUCU BÖLMESİNE DONDURUCU BÖLMESİNE VE ORTAM SICAKLIĞI İÇİNDE DOLABIN EN ÜSTÜNE DERECE BIRAKIP GİTTİLER 30/07 GÜNÜ YANİ BUGÜN SABAH 09:00 DA GELİP ALACAKLARINI SÖYLEDİLER FABRİKA AYRINDA ÇALIŞMASINI İSTEDİLER BİZDE ÖLE YAPTIK BU İKİ GÜN SÜRESİNCE ORTAM SICAKLIĞI 31/32 DERECE ARASI SOĞUTUCU BÖLÜMÜNÜN İSE EN ÜST RAF 11/12 ORTA KISMINI İSE 9/10 DERCE DE OLDUĞUNU BİZZAT GÖZLEMLEDİM BU ARADA SERVİS İLE DE ZAMAN ZAMAN TEL GÖRÜŞMESİ YAPTIM SOĞTUCU BÖLÜMÜNÜN STANDARTI KAÇ OLMALI DİYE SORDUĞUMDA 4 TE ÇALIŞAN BUZDOLABIN 8 OLMASI GEREKTİĞİ AKSİ YUKARI OLDUĞUNDA BAKTERİ ÜRETECEĞİNİ BANA SÖYLEDİLER BU ARADA 30/07 OLDUĞUNDA BUZ DOLABI ALINALI 6 GÜN OLDU
    30/07 GÜNÜ VEL HASIL VEL KELAM 09:00 DA SERVİS GÖREVLİLERİ GELEREK DERCELERİ ALDI VE SAAT 10 :30 DA BENDE SERVİS GÖREVLİSİ İLE BİZZAT SERVİSE GİDEREK GÖRÜŞTÜM BUZDOLABININ SOĞUTMA DEĞERLERİNİN ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU BANA SÖYLEDİLER BENDE DAHA 6 GÜNLÜK BUZDOLABI TAMİR CİHETİNE GİDİLMESİN BANA YENİ ÜRÜNLE BİREBİR DEĞİŞTİRİLSİN DEDİM BAKALIM NE OLACAK ARKADAŞLAR SİZDE ŞÜPHELENDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BU KONUDA POLYANACILIK OYNAMANIN BİR ALEMİ YOK BENİM KORKUM BU MODELLERİN TAMAMININ BÖLE OLMASI YOKSA İNŞALLAH BENDE SADECE BENİM BUZDOLABIMIN BÖLE OLMASI YENİ GELECEKSE ÜRÜNÜNÜMÜN DONDUMASININ TAM OLMASIDIR BİRDE DÜŞÜNÜYORUM
    YOKSA “KRAL ÇIPLAK MI ?”
    HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR

Buzdolabınız anlattıklarınıza göre gerçekten de arızalı hocam. Ben soğutucu bölümünü +4, dondurucu bölümünü ise -20'de kullanıyorum ve süper soğutucu ve dondurucu açık olmadığı halde, dolabın soğutmasından çok mennunum. Dolap illaki arızalanabilir ama sizin ki ilk aldığınızda arızalandığı için veya fabrika üretim hatası olduğu için kötü bir şans olmuş gerçekten. Bakalım sonuç ne olacak. İnşallah yenisi ile birebir değişim yaparlar. Sonuçları konumuza yazmayı ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 4 Ağustos 2012; 18:37:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ide1

arkadaşlar açıklamalar çok güzel olmuş teşekkürler ancak bu buzdolabının acaba 2 kapılı buzluk üstte olan modeli var mı? yada başka bir modeli mi önerirsiniz?

Aynısının yok ama farklı LowFrost modellerinin var hocam. Mesela; KDV58VW30N modeli. A++, 405 litre brüt hacme sahip bir dolap. Buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Küçük bir fiyat farkı olmak üzere ankastre olanı da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1621

bu aletin koku karıştırmama özelliği varmı acaba.

Anti-bakteriyel korum mevcut hocam. Ve ben böyle bir özelliği olmasından çok mennunum.
  • Yazılanlara bakınca aklıma yatıyor doğrusu.Genişliğide 70 cm bizim buzdolabının gireceği yerde biraz boşluklarla beraber 70 cm zaten.Hacim olarak daha geniş ama genişliğinin 70 cm kaldığı başka buzdolabı yoktur sanırım.Çünkü şimdiki bize biraz dar geliyorda ve sanki ne kadar büyük o kadar iyiymiş gibi gelmeye başladı :) Ama sanırım genişlik artmadan hacimde artmayacak :)

Kartla değilde taksitle alabileceğimiz bir yerden şu modelleri önermişler anneme bilgisi olan var mı acaba ?

KDN46NW20
    KGN57X01 (no-frost sanırım)
    KDN64VL20

Bakalım bu modeli ileteceğiz ellerinde var mı yada getirtebilirler mi ? Kampanya fiyatları çok iyiymiş bu arada.
  • 15-20 gündür KGE58AW40N buzdolabımı kullanıyorum İzmir sıcaklarında karlanma problem olmadı ilk günler yeni çalıştırdığımda dolap rejime girene kadar biraz karlanma falan yaptı ama onu eritiyor. Derin dondurucu kısmıda tartışılmaz çok çok güzel soğutma olayı. Eski Nofrost benim dondurucu kısmı bu kadar verimli değildi.
    Low frostun bir avantajı da yiyecekleri no frost gibi hemen kurutmuyor. Tabi yine de yiyecekleri muhafaza ile kapalı kapla koymak her zaman iyidir. Buzdolabın kapağı çok sık açılıp kapandığı zaman arka duvar hafif karlanma yapıyor. Otomatik yapınca eritiyor hemen. Ben çok memnunum dolabımdan. Kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Arkadaşlar ben de Bosch KSU 4320 no frost var,gösterge ışığı sürekli yanıp sönüyor ve -18 e gelemiyor bir türlü.Bazen -5-6 larda bazen -11-12 lerde.Dolabı 24 saat çalıştırmadan da beklettik,sıcak su koyup da beklettik ama düzelmedi bu sorun..Bu dolabı yaklaşık 10 sene oluyor,garantisi bitene kadar sorunsuz çalıştı yani 2 yıl kullan at bir marka bence bosch,aldıktan 2 sene sonra her sene servise para verdim.Nette araştırdım büyük çoğunluk benimle aynı sorunları yaşamış.Ancak bu sene servis parası yedirmeyecem bu para düşmanı makine için.Her neyse buzdolabı araştırırken Bosch'un bu modelini gördüm.Özellikleri vs. uygun gibi duruyor ama başıma silah dayasalar bana kimse bosch marka bir buzdolabı daha aldıramaz.Buzdolabı tercih ederken Bosch markasını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Kullandığınız seri forumda bir çok kez almayın diye uyardığım seriden. Low Frost bence mükemmel bir buzdolabı. Markadan soğumanıza bir şey diyemem, haklısınız. Ancak bu low frost serisi Bosch'un no frostlarından çok daha donanımlı, performanslı ve kaliteli. Bosch'un no frostlarını ne kadar önermiyorsam bu cihazı da o kadar öneriyorum. O derece zıtlar.

candogan62 hocam, senin tavsiyenle çamaşır makinası aldım çok memnunum Allah razı olsun..
    Şimdi buzdolabımı yenileyeceğim. Yine senin yardımına ihtiyacım var. Sen KGE58AW30N A++ almış ve önermişsin. Bizimkiler Bosch KGE58AW40N A+++ beğenmişler. Şimdi hocam senin dolap ile bizimkilerin beğendiği dolap arasındaki farklar nelerdir? Hangisini tevsiye edersin? Bize Cevahir Bosch'tan verilen fiyat 1.857 TL sence uygun mu?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Aradaki tek fark enerji tasarrufu, ben 30N modelini aldığımda 40N modeli piyasada yoktu. Yoksa onu da düşünebilirdim :)

Ben 1380TL'ye aldım, piyasada Siemens versiyonu aynı fiyata temin edilebiliyor.

Yılda 29TL elektrikten tasarruf etmek mi, yoksa 30N alıp fiyat farkını 10 yıl vadede elektriğe vermek mi. Tercih sizin.

Çamaşır makinesinden de memnun kalmanıza sevindim, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Aradaki tek fark enerji tasarrufu, ben 30N modelini aldığımda 40N modeli piyasada yoktu. Yoksa onu da düşünebilirdim :)

Ben 1380TL'ye aldım, piyasada Siemens versiyonu aynı fiyata temin edilebiliyor.

Yılda 29TL elektrikten tasarruf etmek mi, yoksa 30N alıp fiyat farkını 10 yıl vadede elektriğe vermek mi. Tercih sizin.

Çamaşır makinesinden de memnun kalmanıza sevindim, iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim..
  • hotpoint in yeni modeli E2BYH 19223 F O3(TK) dan sonra bunun pabucu dama atılacak galiba....
    http://www.hotpoint.com.tr/urunler_h/Buzdolaplari_E2BYH_19223_F_O3(TK)/pid_78004TK.do
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

hotpoint in yeni modeli E2BYH 19223 F O3(TK) dan sonra bunun pabucu dama atılacak galiba....
    http://www.hotpoint.com.tr/urunler_h/Buzdolaplari_E2BYH_19223_F_O3(TK)/pid_78004TK.do

Linkteki model No-Frost ve A+ hocam. Bi kere buradan kaybediyor. Bu modelin pabucunu dama nasıl atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

quote:

hotpoint in yeni modeli E2BYH 19223 F O3(TK) dan sonra bunun pabucu dama atılacak galiba....

Linkteki model No-Frost ve A+ hocam. Bi kere buradan kaybediyor. Bu modelin pabucunu dama nasıl atsın

diğer özellikleri baya ilgi çekici.enerji tüketimi bundan fazla ama kabul edilebilir seviyede.
    oksijen olayıyla 9 gün tazelik iddia ediyor.
    bu da önemli bir tasarruf özelliği.belki de enerjiden daha önemli.bozulduğu için çöpe atılan yiyecekler düşünülürse...

• Hotpoint ile Bosch Low Frost serisini kıyaslamak bence çok abuk bir şey. Bu buzdolabının tek kıyaslanabileceği ürün Liebherr'in Smart Frost serisidir. Onun dışında piyasadaki hiçbir dolabı aynı sınıfta rakip olarak görmüyorum şahsen. Hele ki Hotpoint gibi çürük Bosch ve Arçelik çakması dolabı asla.

Bosch'un no frostu ile kıyaslanasanız hadi neyse diyeceğim ki hiç beğenmediğim ve asla önermediğim Bosch no frost bile teknoloji ve malzeme kalitesi açısından Hotpoint'ten çok daha önde.
  • merhabalar, arkadaşlar ben bu dolabı aldım saat 18:00 da çalıştırdım şuan halen soğutmadı dereceyi 2 ye ayarladım. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberk17

15-20 gündür KGE58AW40N buzdolabımı kullanıyorum İzmir sıcaklarında karlanma problem olmadı ilk günler yeni çalıştırdığımda dolap rejime girene kadar biraz karlanma falan yaptı ama onu eritiyor. Derin dondurucu kısmıda tartışılmaz çok çok güzel soğutma olayı. Eski Nofrost benim dondurucu kısmı bu kadar verimli değildi.
    Low frostun bir avantajı da yiyecekleri no frost gibi hemen kurutmuyor. Tabi yine de yiyecekleri muhafaza ile kapalı kapla koymak her zaman iyidir. Buzdolabın kapağı çok sık açılıp kapandığı zaman arka duvar hafif karlanma yapıyor. Otomatik yapınca eritiyor hemen. Ben çok memnunum dolabımdan. Kesinlikle tavsiye ederim

Dostum sırf bu "yiyecekleri kurutmuyor" sebebi için low frost düşünüyorum. Bıktım artık no frostun herşeyi kurutmasından. Gerçekten de arada fark varmı alıp da hüsrana uğramam dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

quote:

Orijinalden alıntı: mberk17

15-20 gündür KGE58AW40N buzdolabımı kullanıyorum İzmir sıcaklarında karlanma problem olmadı ilk günler yeni çalıştırdığımda dolap rejime girene kadar biraz karlanma falan yaptı ama onu eritiyor. Derin dondurucu kısmıda tartışılmaz çok çok güzel soğutma olayı. Eski Nofrost benim dondurucu kısmı bu kadar verimli değildi.

Dostum sırf bu "yiyecekleri kurutmuyor" sebebi için low frost düşünüyorum. Bıktım artık no frostun herşeyi kurutmasından. Gerçekten de arada fark varmı alıp da hüsrana uğramam dimi

Ben Siemens NoFrost'tan bu modele geçmiş biri olarak, gerçekten fark gördüm hocam.

• candogan bey yorumlarinizi okudum buyuk bir özveriyle tum sorulari yanitladiginiz ve bizi bilgilendrdiginiz icin tesekkurler. samsung rt60kzrsw no frost buzdolabini dusunuyorum ama lg marka ne onerebilirsiniz acaba? vestel de olabilir. arcelik, bosch, siemens markalarindan cesitli sebeplerle vazgectim bir de sizin fikrinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben birseyi anlamadim. Bunun sogutucu kismi buzlarini kendi cozuyor peki dondurucu kismini nasil yapiyoruz? Sicak sudan fln bahsetmis arkadaslarda tam anlamadim. Bir de surekli 1-2 mm kalinliginda buz tabakasi var mi sogutucu bolumunde yoksa kapak cok acilip kapaninca fln mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tamamen okudum. Çok faydalı bi paylaşım olmuş teşşekkürler öncelikle. Bende şu 2 model arasında kalmıştım ama bu konuyu görünce şimdi 3 e çıktı :)

1)Siemens KG57NA01NE
    2)Lg GN-M602YSX
    3)Bosch KGE58AW40N

Bu Bosch için beni şüpheye düşüren tek sebep Low-Frost olması. Lg için iyi diyorlar ama üretimi durdurulmuş. Demekki kötü bi yönü wardıki üretimden kaldırdılar diye aklıma geliyor benim. Simens 'e ise çok yorum bulamadım o yüzden şüpheliyim.. Sizlerinde bu 3 model için + ve - lerini belirtmenizi bekliyorum arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

quote:

http://www.hotpoint.com.tr/urunler_h/Buzdolaplari_E2BL_19303_F_(TK)/pid_78006TK.do
    Bu modeli
    A++
    aşırı yüklemeyi devreden çıkarma kontrolüne sahiptir Yani Elektrik dalgalanmalarına karsı korumasıda mevcut olan bir ürün
    En büyük özelligi sıcak havalarda sogutamama sorunu olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 9 Eylül 2012; 2:08:03 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.