Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daskadir

hocam selamlar. 58aw30n modeli ile belirgin farkları var mı? Inox alacağım ve bu modelin inox seceneğine rastlamadım

Hocam tek farkı 30N modelinin A++ enerji sınıfına sahip olması. Başka hiçbir fark yok. 40N modelinin inoxu yok. 30N modelinde var. Onun da ürün kodu KGE 58AL30N.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 2 Temmuz 2012; 15:48:37 >
  • elektrik faturasına ayda kac kurus etki yapar hocam bir + :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

elektrik faturasına ayda kac kurus etki yapar hocam bir + :)

%20 daha fazla yakar diyebilirim ama bunlar kağıt üstünde yazılı olan veriler hocam. Kesin bir bilgiyi fabrika dahi vermez.
  • üzülerek 30n yi alacağım ah bir inoxu olsaydı

• quote:

üzülerek 30n yi alacağım ah bir inoxu olsaydı

Anlıyorum hocam. Bence de 40N modelinin inoxunun olmaması bir saçmalık. Şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

quote:

Anlıyorum hocam. Bence de 40N modelinin inoxunun olmaması bir saçmalık. Şimdiden hayırlı olsun...

sizi online bulmuşken sorayım kimisi bosch grubunu TR üretimi olduğu için yerden yere vuruyor F/P sinin yeterli olmadığını söylüyorlar.Kafam karıştı iyice Sharp lara LG lere ve Electroluxlere gitti..
  • quote:

quote:

quote:

sizi online bulmuşken sorayım kimisi bosch grubunu TR üretimi olduğu için yerden yere vuruyor F/P sinin yeterli olmadığını söylüyorlar.Kafam karıştı iyice Sharp lara LG lere ve Electroluxlere gitti..

Hocam onları söyleyenler, işin gerçek kısmını bilmiyorlar. Bosch'un Almanya'da ki merkezi, Türkiye üretimi olan eşyaların daha sağlam olduğunu tespit ettiği için, Türkiye fabrikasına geçtiğimiz yıllarda buzdolabı üretim bandını kurdu. Şuanda tüm Avrupa'ya Türkiye'den gönderiliyor. Almanya'daki fabrikada buzdolabı üretilmiyor yani. Bu yıl bulaşık makinesi üretim bandı kuruldu ve seneye de küçük ev aletleri üretim bandı kurulup, Almanya'daki fabrikayı kapatacaklar. Bilmem anlatabildim mi?..

Ha Bosch bir Miele kadar kesinlikle kaliteli olamaz tabii ama Miele buzdolaplarının en düşüğü 4.000 liradan başlıyor. AEG / Electrolux'ün ise No-Frost buzdolaplarını Bosch'tan daha iyi ürettiği söyleniyor ama 500 litre ve üzeri kapasiteli, A+ enerji sınıfına sahip bir Electrolux No-Frost dolap, 3.000 lira üzeri. No-Frost almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz varsa Electrolux alın. Low-Frost alacaksanız, Bosch'tan daha iyisi yok...

Karar sizin...

• Low-Frost düşünüyorum ben de. Malum bir arızada sıkıntısı çok oluyor.Bosch'a büyük bir sempatim var buzdolabı konusunda.
    Miele ile büyük bir fiyat uçurumu var ama özelliklerde bu kadar fark var mıdır?
  • quote:

Low-Frost düşünüyorum ben de. Malum bir arızada sıkıntısı çok oluyor.Bosch'a büyük bir sempatim var buzdolabı konusunda.
    Miele ile büyük bir fiyat uçurumu var ama özelliklerde bu kadar fark var mıdır?

Miele'i özellik olarak değil de, malzeme kalitesi, sağlamlık ve en önemlisi uzun ömürlülük bakımından düşünün. 30 yıl önce alınmış, bir Miele çamaşır ve bulaşık makinesini hala kullanan bir Almancı tanıdığım var benim. Yani Miele alırsanız en kötü 20 yıl ömrü var. Zaten bu yüzden bu kadar pahalı. Miele kalite ve sağlamlıktan kesinlikle kısmayan ve ödün vermeyen bir markadır.
  • Fiyatta da iki misli fark varmış valla.Bosch mantıklı olacak gibi
  • quote:

Fiyatta da iki misli fark varmış valla.Bosch mantıklı olacak gibi

Mantıklı ya da mantıksız olması senin kanaatine bağlı hocam. Ben tercihimi Bosch'tan yana kullandım...
  • quote:

quote:

Mantıklı ya da mantıksız olması senin kanaatine bağlı hocam. Ben tercihimi Bosch'tan yana kullandım...

KGE58AL30N modeli için 1600 tl nasıldır? inox olduğundan 100 tl fark var tabi.
  • quote:

quote:

quote:

KGE58AL30N modeli için 1600 tl nasıldır? inox olduğundan 100 tl fark var tabi.

Bundan 2 ay önce, beyaz olanında kampanya vardı ve 1.350 liraydı. Ancak aynı dolabın inoxunda kampanya yoktu ve liste fiyatı, 1.702 liraydı. Kampanya şuan bitmiş olmalı ki beyaz olanına 1.500 lira denmiş. Inox olanı zaten beyazdan pahalı olur. İyi fiyat almışsınız ama yine de sıkı bir pazarlık edin derim. Hele ki nakit ve peşin ödüyorsanız, baya indirim alırsınız.

• Bosch'un Low Frot serisinde kalite bakımından bence hiçbir eksik yok. Hatta ben ilk çıktığında uzun bir zaman yerli üretim olmadığını düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bosch'un Low Frot serisinde kalite bakımından bence hiçbir eksik yok. Hatta ben ilk çıktığında uzun bir zaman yerli üretim olmadığını düşünmüştüm.

Üstadım hoşgeldin konumuza.

Candoğan hocam ne diyorsa doğrudur arkadaşlarım.
  • düşünmeye gerek yok arkadaşlar, buzdolabı almayı düşünenler rahatlıkla 30 veya 40 modelini çekinmeden alabilir. aradaki tek fark enerji tüketimi. birisi diğerinden %20 daha az tüketiyor sadece. ben 40 modelini 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
    bu arada ürünü almamda görüşlerinden faydalandığım başta Candoğan bey olmak üzere herkese teşekkür ederim.
  • bosch, siemens haricinde low frost üreten marka var mıdır arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

bosch, siemens haricinde low frost üreten marka var mıdır arkadaşlar?

Benim bildiğim yok hocam. Çünkü Low-Frost teknolojisini icat eden Bosch...
  • tesekkur ederim. her sey samsung olsun dedik de daha uyanmamis koreli arkadaslar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

tesekkur ederim. her sey samsung olsun dedik de daha uyanmamis koreli arkadaslar:)

Rica ederim hocam. Samsung konusunda susma hakkımı kullanıyorum. Çünkü girmedik sektör bırakmayan bir marka %100 başarı ve kullanıcı mennuniyeti sağlayamaz diye düşünüyorum. Her iş ehline sorulmalı ve ehlinden alınmalıdır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.