Şimdi Ara

BOSCH KGE58BI44N(SİEMENS KG58EBI44N) İNCELEMEM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
11
Favori
32.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar bu model nemli bölgelerden ziyade nemiz daha az olduğu bölgelerde rahatlıkla tercih edilebilir,
    Ama izmir gibi bir yerdeyseniz noFrost almanızda yarar var,
    Ve reklamlarda dönen yeni nesil buzdolapları da a++ ve 559 lt olarak geldiğinden bu bölgelerdeki arkadaşlar da yeni modellere bakabilirler.

merhaba ben antalyadayuım bu buzdolabını düşünüyorum burasıda nemlidir . ama burda kullansak zararı ne olur buzlanmamı yapar? nemli yerler için uygun değil diyorsunuzda bunu nereden duydunuz satıcımı servismi soyledi bu bilgiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Arkadaşlar bu model nemli bölgelerden ziyade nemiz daha az olduğu bölgelerde rahatlıkla tercih edilebilir,
    Ve reklamlarda dönen yeni nesil buzdolapları da a++ ve 559 lt olarak geldiğinden bu bölgelerdeki arkadaşlar da yeni modellere bakabilirler.

merhaba ben antalyadayuım bu buzdolabını düşünüyorum burasıda nemlidir . ama burda kullansak zararı ne olur buzlanmamı yapar? nemli yerler için uygun değil diyorsunuzda bunu nereden duydunuz satıcımı servismi soyledi bu bilgiyi?

İzmir, Antalya gibi yerlerde kullanacaksanız bosch un no frost modelleri bile soğutmada başarısız kalabiliyor. Bundan da daha iyi bir soğutma performansı beklemek pek doğru olmaz. Hatta servisi arayıp iyi soğutmuyor diyince de alacağınız cevap sıcaktan motor şişmiştir, fişini çekip 12 saat sonra geri takın olabilir. Komik ama gerçek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İstanbul gayet nemli bir yer ve ben cihazın buzlarını 2 yıldır eritmedim, bir sıkıntı yok. Daha yeni eritilecek kıvama geldi. No frost almak bence başa bela, arıza riski yüksek.

Hatta nemli yerlerde kapı çok açılırsa no frost cihazın evap'ı aşırı karlanıp dolabı bloke edebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

İstanbul gayet nemli bir yer ve ben cihazın buzlarını 2 yıldır eritmedim, bir sıkıntı yok. Daha yeni eritilecek kıvama geldi. No frost almak bence başa bela, arıza riski yüksek.

Hatta nemli yerlerde kapı çok açılırsa no frost cihazın evap'ı aşırı karlanıp dolabı bloke edebiliyor.

merhaba . ben şuan samsung un no frost unu kullanıyorum kolabım çok geniş değil onun haricinde hiç sıkıntımız olmadı. küçük geldiği için değiştiricem. o yüzdende low frost lara bakıyorum hem çok az enerji harcıyor hemde büyük. yani ben antalyada yaşıyorum low frost da sıkıntı yaşarmıyım yaşamazmıyım onu çözemedim

• 3 hafta önce aldık.İlk günler çok güzel soğutuyordu.1 hafta memlekete kurban tatiline gittik.Geldiğimizde dolap yeterince soğutmuyor arka duvar bayağı bir karlanmıştı ve tuhaf bir koku vardı.İçinde öyle çok bir şey yoktu.Arada bir alarm veriyordu sıcaklık yükseldiği için.Sonradan düzeldi karlar eridi.Ama hala koku var servisi aradım anlamayan bir herif bir şeyler zırvaladı.Servis geldiğinde dolap sorunsuz görünecek büyük ihtimal.Sizce sorun mu var yoksa başka bir şey mi?Servis sorun yoksa veya kullanıcı hatasıysa 35tl alacakmış bence o parayı her türlü alacaklar.
  • Sürekli yükseliyor fiyat anlamış değilim bayi den 2650 tl fiyat çektiler.
  • arkadaşlar antalyada yaşıyorum.
    BOSCH - KGE58BI44N modelini almayı düşünüyorum . acil bana bilgi verebilirmisiniz bu dolap nasıl iyimi?
    2500 tl civarına alınır sanırım bayiden
    http://www.bosch-home.com/tr/store/product/KGE58BI44N/KGE58BI44N
  • arkadaşlar Bosch simens profilo kullananların bilgisi vardır aynı motora sahip buzdolapları sanırım.
    Profilo BD3056I3AN modelini aldım kurulumu yapıldı elmalı su ile temizledik 5 saat çalıştı eve geldiğimizde motor çalışmayı durdurmuştu boş çalıştığı için.
    içine biraz bişiler doldurduk kapağı kapattım daha sonra sanki dııııtttt diye çok sessiz bir siren sesi gibi ses geliyordu motordan arada kesiliyor sonra yine başlıyordu.
    bir süre sonra motor tekrar çalışmaya başladı. motora yaklaşınca motor sesi sanki hafif gıcırtılı gibi çalışıyor normalmi acaba boyle ses? ve şu siren gibi ses?
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak açıklayacak bi bilgim yok ama kullanıcı olarak söyleyeyim gayet normal 2 yıldır kullanıyorum lazım olsa yine lowfrost alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Teknik olarak açıklayacak bi bilgim yok ama kullanıcı olarak söyleyeyim gayet normal 2 yıldır kullanıyorum lazım olsa yine lowfrost alırım

merhaba bende low frost alacaktım ama servisler ve satıcılar. antalyaya pek uygun olmadığını çok aşırı nemli ve sıcak bir il olduğu için nofrost un daha uygun olacağını soylediler bende nofrost aldım profilo
  • :: Bu SES SORUNU'nda galiba "motorun açıkta olması" ciddi bir risk (Siemens bayisindeki yetkili de bunu onaylıyor)! Bu da bu low frost buzdolaplarında ciddi bir dezavantaj, özellikle açık mutfaklı evlerde!
    ::: Öyle görünüyor ki bu ses konusunda, bu ürün serilerinde iki markanın ciddi sorunu var...

Bu arada: Şikayetvar'a baktım ve bu iki markada da ciddi sayıda şikayet var ve daha da ilginci bu markalarda "teşekkür oranı" özellikle de yerli markalara kıyasla çok az! Eğer bir yanlışımız yoksa bu iki marka sorunlara karşı daha ilgisiz görünüyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samline -- 16 Ocak 2016; 22:19:07 >
  • quote:

KG58EBI44N

Nakit: 2340,00
    Karta Taksit: 2450,00

Üründen istanbuldaki depomuzda bulunmaktadır.

İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Buzdolabını perşembe günü teslim aldım ve cuma günü servis gelip montajı tamamladı. Henüz dolabı deneme fırsatım olmadı ama satış öncesi ve sonrası ilgisi için Serdar Bey'e teşekkür ediyorum.
  • KG58EBI44N almayi planladigim buzdolabi kullananlarin memnuniyeti devam ediyor mu acaba? Koku ses sikinti yasayan var midir?

• Siemens Kg58ebı44n 2500 TL 9 taksit aldım. Cumartesi kurulum yapılacak. Durumla ilgili sizi bilgilendireceğim. Eski kullanıcılar da yorum yazarsa güzel olur.

• Hayirli olsun ben henuz alamadim 1 2 hafta icinde bosch olanini almayi planliyorum acaba bosch siemens bir fark var mi

• childishfears C kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fark yok. Sadece birinin üzerinde siemens birinin üzerinde bosh yazıyor. Servis boyut görüntü herşey aynı
  • Ama bu buzdolabı low frost.
    No frost almak lazım sanırım.
  • koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    No frost ile low frost farkını iyi araştır forumdan hocam ikna olacaksın benim gibi :)
  • Arkadaşlar bu Siemens olayına girdiğime pişmanım galiba ankastre ve bu buzdolabını aldım. Satıcı buzdolabına 109 liraya +4 yıl garanti dedi. Servis 190 diyor. Beyler risk aldım ama daha ilk günden mutsuzum keşke arçelik olayına gitseydim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.