Şimdi Ara

BOSCH KGE58BI44N(SİEMENS KG58EBI44N) İNCELEMEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
11
Favori
32.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Servis +4 yıl garanti ye 190 lira istiyor. Satıcı 109 demişti. Profesyonel değiller. Servisin satıcının hiçbir konuda bilgileri yok. Arçelik ten ötesi yalan arkadaşlar. Şimdiden çok mutsuzum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bosch gurubu buzdolabı-çamaşır ve bulaşık makinesine +4 yıl uzatma 530 TL ödedim. Birde servis kurulum yapıldığı gün uzatırsanız indirimli bu fiyat dedi. Yarın veya daha sonra yaparsanız dahada yükselir dedi o fiyatı da sorgulattı 700 küsür fiyat çıktı. Kurulum esnasında 3'ünü de 530 TL'ye uzattık garantilerini. Bilmiyorum doğru mu yaptık bana fiyat çok fazla geldi. Garanti uzatan arkadaşlar burada mı ?
  • Sırf bu sorundan dolayı geri iade edip arçelik alıcam. Kurulum yaptırdığım için geri alamıyorlarmış. 15 gün içinde yasal olarak iade edebilirim diye biliyorum. Bilen varsa yazabilir mi? Pzrtsi tüketici haklarına başvuracam. Başbakanlığa şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedelpiero -- 13 Mart 2016; 9:49:31 >
  • Merhaba arkadaslar,

Bir bucuk ay once evlilik icin satin aldigim bosch kge58bi44n buzdolabini ayrilik nedeniyle satiyorum. Urun sifirdir. Almayi dusunen varsa Ankara ici bana ozel mesaj gonderebilir. Magazadan alacagindan 400-500 lira daha ucuza satacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkarsi -- 16 Mart 2016; 20:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

Arkadaşlar bu Siemens olayına girdiğime pişmanım galiba ankastre ve bu buzdolabını aldım. Satıcı buzdolabına 109 liraya +4 yıl garanti dedi. Servis 190 diyor. Beyler risk aldım ama daha ilk günden mutsuzum keşke arçelik olayına gitseydim.

Arkadaşa aynen katılıyorum. Buzdolabı alacaksanız gidin Arçelik alın, Vestel alın ama SAKIN ama SAKIN evinize BSH grubu sokmayın.
    Çok olumsuz bir tecrübe yaşamaktayım şu an KGE58BI44N ile (Bosch); zamanla da gelişmeleri size bildireceğim. Keşke Candoğan arkadaşı daha önceden tanımış olsaydım (neyse ki çamaşır makinesinde son anda direkten döndük ki AEG aldık) da buzdolabında böyle saçma sapan bir ürünü almasaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decwankel

quote:

Arkadaşlar bu Siemens olayına girdiğime pişmanım galiba ankastre ve bu buzdolabını aldım. Satıcı buzdolabına 109 liraya +4 yıl garanti dedi. Servis 190 diyor. Beyler risk aldım ama daha ilk günden mutsuzum keşke arçelik olayına gitseydim.

Arkadaşa aynen katılıyorum. Buzdolabı alacaksanız gidin Arçelik alın, Vestel alın ama SAKIN ama SAKIN evinize BSH grubu sokmayın.
    Çok olumsuz bir tecrübe yaşamaktayım şu an KGE58BI44N ile (Bosch); zamanla da gelişmeleri size bildireceğim. Keşke Candoğan arkadaşı daha önceden tanımış olsaydım (neyse ki çamaşır makinesinde son anda direkten döndük ki AEG aldık) da buzdolabında böyle saçma sapan bir ürünü almasaydım.

Sorun nedir acaba

• decwankel D kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Hocam yanlış bilmiyorsam candoğan bey de bahsettiğiniz Bosch buzdolabını kullanıyor.
    Siz sorunu yazsanız daha sağlıklı olur çünkü bahsettiğiniz ürün lowfrost seriden en çok tercih edilen model.

• thedelpiero T kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bir aylığına ek garanti fiyatlarında kampanya yapmışlardı, siz o ara bu bilgiyi alıp daha sonra mı ek garanti aldınız acaba? Çünkü daha sonra fiyatı normale çektiler.

Serdar Çetin

• thedelpiero T kullanıcısına yanıt
    Açıp kurduğunuz bi ürünü iade edemezsiniz. 15 gün olayı da internetten aldığınız ürünler için geçerli. O da kutusu açılmamak kaydıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: decwankel

quote:

low frostlari forumda tanitan ve bircok kisinin almasini saglayan candogan arkadasimiz ki bende onun actigi konuya istinaden hem aileme hemde yeni evlenicem kendime low frost aldim, ailemdeki profilo ve cok memnunuz, kendime bosch kge58aw40n aldim. beyaz renk olarak bosch un en iyi low frost modeli.

sunu soyleyebilirim candogan in anlattigi model ile suan ki low frostlar arasinda ciddi kalite farki var, benim beyaz almam gerekiyordu ancak beyazi cok kotu olmus, pürüzlü hep, beko bulasik makinesi aldim o da beyaz ama bosch u 2 ye katlar beyaz kaplamasi. raf kalitesi cekmeceleri de eski kalitesinde degil malesef.

henuz kullanmaya baslamadigim icin konu acamadim, eger vaktim olursa ozellikle buzdolabi kge58aw40n ve bulasik makinesi BM 8008 icin baslik acip incelemesini yayinlamak istiyorum belki almak isteyenlere fikir olur.

• Low Frostu gezdiğim neredeyse bütün bayiiler kötüledi resmen yerlerde süründürdüler bu low frost modelini ama ben ısrarla buradaki kullanıcıların yorumlarından ve tecrübelerinden şaşmadım o kadar yıldırma girişimlerine karşı gittim bu BOSCH KGE58BI44N modelini aldım. 3 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum inşallah uzun yıllar diğer arkadaşlar gibi bende sorunsuz bir şekilde kullanırım :)
  • ben de bosch un low frost alttan donduruculu modelini aldım. ilginç bir buzdolabı, alt raflar iyi soğutuyor, üst raflara çıktıkça soğuma azalıyor, en üst raf nerdeyse hiç soğutmuyor.
  • 17 sene evde, 6 sene yazlikta kullandığım bosch buzdolabını dün arkadaşıma verdim. Maaşallah taş gibi hala çalışıyordu.
    Samsung 6 senelik buzdolabında yazliga götürdüm.

Şimdi eve yeni bir buzeolabi alicam
    Buradaki yorumlardan etkilendim.
    Sanırım samsung alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOMAN

17 sene evde, 6 sene yazlikta kullandığım bosch buzdolabını dün arkadaşıma verdim. Maaşallah taş gibi hala çalışıyordu.
    Samsung 6 senelik buzdolabında yazliga götürdüm.

Şimdi eve yeni bir buzeolabi alicam
    Buradaki yorumlardan etkilendim.
    Sanırım samsung alicam.

hocam ben kesinlikle tavsiye etmem, olurda makinada bi ariza cikarsa rezil ederler seni, garantisi bittikten sonra bozulursa cikan tamir fiyatina yeni makine alirsin.

bende camasir makinesi var, kazan koruk contasi yirtildi, ismi afilli gelio ama makinenin kapagini acinca cikan lastik varya yuvarlak, iste o

kac para dedi servis o parcaya bilio musun :)
    sadece parca parasi 518tl, arcelikte en pahalisi 50tl :)

baska samsung servisini aradim 200tl dedi

bu arada 518tl diyen servis 8 haftada yurtdisindan gelecek dedi :))

al sen al samsung al :)

• Siemens KG58EBI44N Modelini 6/9/2016 tarihi itibariyle kullanmaya başladım. Annemlere 3 sene önce yine siemensin low frost beyaz A++ olan 30n modelini almıştık. Özellikle elektrik faturalarında gözle görülür farklar oluştu. Eski buzdolabı vestel no frost modeliydi. Eskileri bilirsiniz dolabı tıka basa doldururlar :)) eee haliyle uyarılarıma rağmen annem, no frostun dolap içi hava dolaşımını engellediği için dolap fazla dayanamadı..... 3 yıldır kullandığı 30 n low frosttan gayet memnun.

15 yıllık Arçelik nf dolabım, 6 ayda bir dolabın soğutmaması nedeni ile 1 veya 2 gün dolap boşalır, fiş çekilir, bu sürede gizli buzlanma nedeniyle oluşan tıkanıklıklar giderilir, tekrar çalışmaya başlardı. Sanki 24 saatin tamamında çalışıyor ve susmuyor izlenimi verirdi, Buzdolabının yanını elimle yokladığımda ısı hakimdi (buz dolabımı , ısıtıcımı çözemedim). Kağıt üstünde yıllık 450 kw sarfiyat görünse de, bu sarfiyatın uygulamada çok daha fazla olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu tür sorunlardan dolayı simens a+++ 196 kw olan modeli aldım. İlk izlenimlerim gayet olumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESED

Siemens KG58EBI44N Modelini 6/9/2016 tarihi itibariyle kullanmaya başladım. Annemlere 3 sene önce yine siemensin low frost beyaz A++ olan 30n modelini almıştık. Özellikle elektrik faturalarında gözle görülür farklar oluştu. Eski buzdolabı vestel no frost modeliydi. Eskileri bilirsiniz dolabı tıka basa doldururlar :)) eee haliyle uyarılarıma rağmen annem, no frostun dolap içi hava dolaşımını engellediği için dolap fazla dayanamadı..... 3 yıldır kullandığı 30 n low frosttan gayet memnun.

15 yıllık Arçelik nf dolabım, 6 ayda bir dolabın soğutmaması nedeni ile 1 veya 2 gün dolap boşalır, fiş çekilir, bu sürede gizli buzlanma nedeniyle oluşan tıkanıklıklar giderilir, tekrar çalışmaya başlardı. Sanki 24 saatin tamamında çalışıyor ve susmuyor izlenimi verirdi, Buzdolabının yanını elimle yokladığımda ısı hakimdi (buz dolabımı , ısıtıcımı çözemedim). Kağıt üstünde yıllık 450 kw sarfiyat görünse de, bu sarfiyatın uygulamada çok daha fazla olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu tür sorunlardan dolayı simens a+++ 196 kw olan modeli aldım. İlk izlenimlerim gayet olumlu.

Merhaba,
    Güzel ürün, iyi günlerde kullanın.
    Ne kadar mal oldu acaba?

• Teşekkür ederim. N11 aracılığı ile 2504 liraya alındı.

• Niye sürekli artıp duruyor bunlar anlamadım bende düşünüyorum ama Bosch Siemens pahalı olduğu için Profilo BD3058L3VV modelini almayı düşünüyorum. İnternetten kupon-puan ile 1400 civarına geliyor. Ne diyorsunuz ?

http://www.ereyon.com.tr/urun/profilo-bd3058w3vv-lo-frost-buzdolabi.aspx#Reviews

http://urun.n11.com/buzdolabi/profilo-bd3058w3vv-508-lt-a-low-frost-buzdolabi-P56537244

• en son 2490 fiyat aldım yetkili satıcıdan , Ankarada varmı son zamanlarda almış olan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.