LCD ekran üzerinden okunabilir, elektronik ısı ayarı HighDoor (yüksek kapı), Bombeli Otomatik defrost kapı kapama yardımı özelliği yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar Dikey kapı kolu Tatil modu yarım yük için ekonomi tuşu Çocuk kilidi Görsel ve işitsel uyarı sistemi Kapı menteşesi - sağ, Değiştirilebilir
SOĞUTUCU BÖLÜMÜ
HydroFresh Teleskopik Chiller bölümü (-2°C - + 3°C) LED aydınlatma 2 adet yüksekliği ayarlanabilir, 4 adet emniyetli cam raf 1 adet geniş kapı rafı
Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu 1 adedi büyük olmak üzere, 2 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi dondurucu takvimi dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
TEKNİK BİLGİLER
enerji verimlilik sınıfı: A+ kWh/yıl: 343 toplam brüt hacim: 505 l soğutucu bölmesi net hacim: 373 l dondurucu bölmesi net hacim: 70 l dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg elektrik kesintisinde saklama: 20 saat boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
güzel dolap fiyatı da biraz düşük olsa mükemmel olurdu
Bu makinelerde buz kırma sesi varsa sinir bozucu olabiliyor.Bir araştırın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: igav
Bu makinelerde buz kırma sesi varsa sinir bozucu olabiliyor.Bir araştırın derim.
Bu modelin benzeri (P71NE) olanını 2 yıldır kullanıyorum. "Gecenin bir vakti PAT diye bir ses beni aşırı rahatsız" eder diyenlere tavsiye etmiyorum. Ama 2 yıldır performansından memnunum.