Şimdi Ara

BOSCH KGN86AI42N veya ARÇELIK 2476 CEI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buzdolabı bakıyorum kendime bu 2 modelı begendım BOSCH KGN86AI42N veya ARÇELIK 2476 CEI kullanan arkadaşların yorumlarını alabılırmıyım
    özellikle bosch için.
    Birde bosch un almanya üretimli modelı degılmış.Alman üretimi olan bu sevıyede buzdolaplarınada açığım

• Ben de Bosch'un bu modelini almayı planlıyorum. Takipteyim :)
    Bosch'da üstten donduruculu olan modelleri genelde G.Kore üretimi.
    Almanya üretimine hiç rastlamadım.
  • Buzdolaplarinda yokmu alman uretimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malesef boschun boyutları olmada bizim eve kapilar 80 cm bu 86 cm daha kapidan girmesi mumkuj degil.Bende bu modele dondum artik KGN76AI32N varmi kullanan

• Arceliklerde 2-3 yıl içerisinde kronik şişme sorunu oldugu söyleniyor. Bosch daha sorunsuz ve iç aksamı daha kaliteli gibi ancak birebir aynısını 750-1000₺ daha ucuza almak isterseniz profilo bd3086i3an modelini hiç düşünmeden alabilirsiniz, ikiz kardeşidir. Bir küçük boyunun model numarası ise profilo bd3176i3an 'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 26 Mayıs 2018; 21:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KGN76AI32N modelini bugun media markt da 4300 tl 4 taksit olarak satin aldim pzt getirip kuracaklar.Hemen yan tarafındaki bosch bayii pesin 4500 istedi inanilir gibi degil

• Suan memnunum urunumden gercekten şık ve genis ama.bir sorum var normal fabrika isi ayari -18 ve 4 derece ama buzluk icin bence -18 biraz fazla soguk gibi geldi -16 yapsam bir sorun olurmu sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

Suan memnunum urunumden gercekten şık ve genis ama.bir sorum var normal fabrika isi ayari -18 ve 4 derece ama buzluk icin bence -18 biraz fazla soguk gibi geldi -16 yapsam bir sorun olurmu sizce
    Yaz için ideal hatta içi dolu ve daha da sıcaklar olduğunuda -20 bile yapabilirsiniz. Bu arada 86 cm genişlik fakat kapakları söktüklerinde rahatlıkla giriyordu (ben öyle soktum mutfağa) İyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.