merhaba arkadaşlar. başlıktaki buzdolabını yeni aldım. salı günü yani 11/07/2023 te kurulumu yapıldı. kurulumun üzerinden 72 saat geçmesine rağmen buzdolabı bir türlü istediğim gibi soğutmuyor. raflar en fazla 4 dereceye kadar soğuttu super ayarında. 0 derecebölmesi ise maksimum geceleri 2 gündüzleri 4 derece. servis yarın test cihazı kuracak. Bu marka/seri buzdolabıyla benzer bir problem yaşayan oldu mu? Siz nasıl çözdünüz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercin -- 14 Temmuz 2023; 19:26:48 > |
BOSCH KGN56XIEON yeni aldım çok iyi soğutmuyor
-
-
Bosch kayseri yetkili servis geldi test cihazı koydu 3 gün kayıt yaptı bu cihaz. buzdolabını her açtığımda cihazın üzerinde ki sıcaklığı kontrol ettim. sadece bi defa bütün gece kapısı hiç açılmadığı için 5,9 derece gördüm. oysa buzdolabı 4 dereceye ayarlı. gündüzleri 7 derecenin altına düşmedi. gösterdiği en düşük sıcaklığı baz alırsak bile olması gerekenden %50 daha fazla sıcaklık var içerde. gündüzleri bu oran %100e yakın. maalesef bosch bu buzdolabının normal olduğunu iddia ediyor. demekki bütün buzdolapları bu şekilde yetersiz soğutuyor.
dolabın 0 derece bölmesine değinmedim bile. orası asla 0 derece olmuyor. 1 derece bile olmuyor. dolabı 2 derecede çalışıtırıp super moduna alırsanız en fazla 2 derece görürsünüz.
-
tüketici mahkemesine iade için başvuru yaptım. markaya olan güvenim tamamen sarsıldı. tüketici mahkemesine vereceğimi bildiği için kayseride ki servis bilerek ve isteyerek servis fişi vermedi oyaladı beni.
-
Sonuç ne oldu hocam, ben de XXL buzdolabı arıyorum, sizin başlığınıza denk geldim.
-
Son durum nedir hocam? Bende xxl buzdolabı aldım lakin bence iyi performans sergilemiyor. Soğukluk değerleri hiç beklediğim gibi değildi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X