Şimdi Ara

Bosch MUMS2VM00 - MUMS2VM40 İçli Köfte Aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annem için bu cihazı aldım ancak içli köfte aparatı mevcut değil. İnternette bakındığım yerlerde No 6-8-10-12 olarak farklı parçalar mevcut ancak bir çoğu tükenmiş durumda. Uyumlu mu diye bu parçayı sorgulattığım zaman bu makine ile uyumlu olmadığı yazıyor. Aynı sorunu yaşayanlar nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi?

• Bosch servisle görüşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisle, bosch ile ve parça satış yapan merkez depoları ile görüşmem sonucunda aparata ait ID veya kod isteminde bulundular. Mevcut parçalardan ilgili modele uyumlu şekilde bir parça öneremiyorlar. Son yıllarda modelde değişim sebebiyle elimde bulunan cihazın model kodu sistemde bulunan cihazlarla uyuşmuyor. Stok kodları MUM Serie 2 (MUMS2) VM00 veya VM40 türevi şeklinde bir model ile bağıntılı değil. Cihaz ve parçalarını, yedek parçaları satan, tamir yapan 50'den fazla dükkan ile görüştüm. Aluminyum döküm bir parça ve Braun marka bir cihazla girişleri aynı boyda olduğu için plastik bir aparatı dahi satın aldım ancak uymadı. Aynı durum ile karşılaşan birisi umuduyla buraya yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diominer -- 3 Temmuz 2023; 1:38:56 >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.