Şimdi Ara

BOSCH NO FROST ALDIK MAĞDUR OLDUK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch no frost buzdolabı aldık daha taksitlerini ödemeyi bitiremeden 2 kere tamir oldu kopresörü. Buna rağmen firma yetkilileri hiç utanmadan ve yüzleri kızarmadan ürünlerinin iyi olduğunu savunuyorlar. Web sayfalarında forumlarda Bosch'un no frostu hakkında bir sürü şikayet var ve hepsinde de firma kompresörleri değiştirip duruyor ürünü yenisiyle değiştirmemek için. Bence bu çok büyük rezillik hem paramız gitti hem sinirlerimiz bozuluyor hem de bir sürü yiyecek bu yaz gününde çöpe gitti. Laftan sözden anlamayan ve yüzsüzce bir sürü müşterilerinin kompresörlerini değiştiripr duran Bosch firmasını bozuk ürün üretip insanları mağdur ettikleri için kınıyorum.

• arkadaşım size baştan bu kötü malı almayın desek belki bizi dinlemezdiniz biraz araştırsaydınız türkiş bosch almazdınız
  • çok haklısın arkadaşım da forumun bu bölümünü okumamıştım ben... bir ürünü almadan araştırma yapmakta büyük fayda var haklısın.
  • bana da bu işlerden anlayan bir arkadaş türkiye'ye gelen bosch'ları hiç kimseye tavsiye etmediğini söylemişti. zaten birkaç tane doğru dürüst marka vardı piyasada artık bosch'a da mı güvenemeyeceğiz anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 22 Temmuz 2006; 2:40:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

arkadaşım size baştan bu kötü malı almayın desek belki bizi dinlemezdiniz biraz araştırsaydınız türkiş bosch almazdınız

Türk boschlar nasıl ki ? bir de boschun para kaybetmektense insanların güvenini kaybetmeyi seçtiği görülüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpha06

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

arkadaşım size baştan bu kötü malı almayın desek belki bizi dinlemezdiniz biraz araştırsaydınız türkiş bosch almazdınız

Türk boschlar nasıl ki ? bir de boschun para kaybetmektense insanların güvenini kaybetmeyi seçtiği görülüyor

arkadaşım almayın burada bir tek o firmada çalışan bir arkadaş alın diye kendini parçalıyor o paraya ne güzel ürünler var şu an wirhpool'lar geldi hemen alın burada üretime geçmeden harika mallar ben senelerdir kullanıyorum 4*4 lük ürünlet
  • Artık çoğu ürün çin menşeiili kendi ülkesinde yapılan makinayı bulmak çok zor artık

edit : yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 19 Temmuz 2006; 14:52:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BOSCH'un Türkiye'de fabrikası yok mu ? burada birşey üretmiyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpha06

BOSCH'un Türkiye'de fabrikası yok mu ? burada birşey üretmiyor mu ?

burada çerkezköyde sanırım buzdolabı,çamaşır makinesi,fırın fabrikaları var şimdidide bulaşık makinesi fabrikası kuruluyormuş klimalarınıda elektra yapıyordu degiştirmedilerse üretemeyen marka olunca ona buna yaptırıyorlar tabii, ama olsun general elektrikte klimayı samsung a yaptırıyor
  • EVET ARKADAS BENDE DUMUSTUM BOSCH UN NO FROSTUNUN SORUNLU OLDUĞUNU HATTA BİZZAT MAĞDURLA DA KONUSTUM.SORUN ÇIKARTIYO DEMEDİ BANA AMA İÇİNDEKİ YİYECEKLERİ ONCA KORUMAYA ALMIŞ İNANILMAZ KURUTUYOMUS YİYECEKLERİ.ARASTIRMA KONUSUNA KATILIYORUM.BEN Bİ HAFTADIR ARASTIRIYORUM ÇOK YOL ALDIM BİLGİ KONUSUNDA...

KİMSE ARASTRIMADAN BİRSEY ALMASIN....
  • Ben Bosch'u iyi bilirdim, demek bildiğim gibi değilmiş.

Başka bir bildiğim de Siemens ile Bosch'un Arçelik ile Beko gibi kardeş oldukları.Bu konuda bilgisi olan varmı?
  • ONLAR BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BOSCLA SİEMENS BİRLESTİ SONRA TÜRKİYEYE GELİP PROFİLOYU SATIN ALDI.SİMDİ HEPSİNİ AYNI FABRİKADAN PROFİLONUN FABRİKASINDAN ÇIKARIYOLARMIŞ.AMA SİEMENSİN BULASUK MAKİNALARI TÜRKİYEDE SİMDİLİK FABRİKA OLMADIĞI İÇİN DISARIDAN GELİYOMUS.
  • Bosch'un Türk olanları denilen gibi çerkezköyde Profilo fabrikasında üretiliyor.
    Evdeki beyaz eşyalarım Bosch marka. Buzdolabı bazen enteresan sesler çıkarıyor ama düzeliyor. Memnunum genel olarak, özellikle servislerinin ilgileri(ve bilgileri) yüksek. Arçelik servisten sonra ilaç gibi geldi.

Siemens ile Bosch birleşimi Türkiyeyle alakalı bir durum değil. İyi mi kötü mü oldu tartışılır tabi. Bence bir yararı yok.

Bosch'un ana servisi ve müşteri temsilcilerinin üst kademeleriyle konuşursanız sonuç alırsınız diye düşünüyorum. Arçelikte işe yaramıştı en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ben Bosch'u iyi bilirdim, demek bildiğim gibi değilmiş.

Başka bir bildiğim de Siemens ile Bosch'un Arçelik ile Beko gibi kardeş oldukları.Bu konuda bilgisi olan varmı?

ewet dogru al boshc u vur sıemens e
  • Evet bosch, siemens ve profilo.

Bosch eskisi gibi iyi bir marka değil. Aldığımız buzdolabı aldığımız günden beri sorun çıkarıyor ve Bosch ürünü değiştirmiyor. Düşünün eğer sorun üründen kaynaklı olmasa 15 kez servis çağırdık hiç birine ödeme yapmadık. Bile bile buzdolabını değiştirmiyorlar. Düzgün bir cevapları da yok. Dolaba herşeyi günlük koyuyoruz çünkü maksimum 3 günde kahvaltılıklar bozuluyor, sebzeler için rafın altına kağıt havlu seriyoruz, böylece bozulma sürelerini biraz uzatabildik. Bu konuda bir blog açtık. Çünkü 444lü hatlarıyla 100lerce kez konuştuk ama bir sonuç alamıyoruz. Bosch almayın, başınız ağrımasın. Bence buzdolabında en iyi marka Samsung.
    http://boschmagduru.blogspot.com.tr/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.