buzdolabının her sene çözdürülmesi gereken buzunu çözdürürken (low frost özelliği bunu gerektiriyor) buzdolabının arkasındaki gaz kanalları çatladı ve artık çalışmıyor zaten sürekli sorunlu olarak kullandığım buzdolabı artık mefta bu yaşadığım sorun üzerine böyle bir konu açmak istedim ben yandım başkaları yanmasın
almayı düşünen varsa şu altta yazdıklarımı göze alsın
ömrü garanti bittiği an bitebilir servis ücretleri çok pahalı motor değişimi mesela 700 gövdeye fazladan garanti vermiyor arçelik bekoda 10 yıl en üst raf ve kapak rafları iyi soğutmuyor arkaya değen ürünler donuyor dolabın arkasına bişey değdirmeyin buzlukta buzlanma oluyor
Merhabalar Adının değiştirilerek söylendiği;'Low Frost' teknolojisinin çalışma şeklini açıklamak isterim.Yan,arka ve üst duvar içlerinde bulunan metal soğutucu borular sayesinde işlemini yapar.Low Frost teknolojisinin eksik yanı aslında net hacmi 500lt olan buzdolabının kullanım alanında belli bir düşüşün olacağıdır.Çünkü yan ve arka duvarlardan ürünlerin 2-4cm ayrı koyulması gerekmektedir.Aslında No Frost teknolojisindeki üfleme ile soğutma durumu yaşanmadığı için dolabın içindeki hava nemli olmaktadır.Bunun avantajı ise sıkça yemek yapılan evde yemeklerin daha uzun süre tazeliğini korumasıdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme