Şimdi Ara

Bosch-Siemens vs ECA-Emas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süren araştırmalarım sonucunda termosifon al(ama)ma maceramda geldiğim aşama şudur:
    Alınabilecek termosifonlar Bosch,Siemens, ECA, Emas.
    ECA, Bosch ve siemens de kazan kısımlarını emas'a ürettiriyorlarmış. aslında emas marka termosifon da var ama ECA ile aynı özelliklerde. hatta aynı yerde üretiliyorlar anladığım kadarıyla.
    kullanıcı yorumlarında en çok kullanılanın Bosch marka olduğunu gördüm. Bu da markanın satış başarısı sanırım.
    ECA satan bir yer de buldum aslında ama ellerinde yokmuş, ne zaman olacağını da bilmiyorlar. emas verelim dediler :)

Bosch-siemens/ ECA- emas arasındaki fiyat farkı çok ciddi. açıkçası ECA veya Emas almaya karar verdim ama satın alırken bu kadar zor bulunan firmanın servisi nasıldır bliemiyorum.
    servis ağı yoğunluğu ve kalitesi sebebiyle de Bosch-siemens grubuna 250 tl gibi bir fark vermeli miyim bilemiyorum?

bulunduğum ilde bosch 60 lt analog göstergeli termosifon için aldığım en iyi fiyat 490 tl/ 10 taksit.
    ECA yı da internette buldum 337 tl
    Emas da 350 civarı.
    siemens internetteki fiyat 570 tl.

bir de artık titanyum alaşımlı olmayan kazan üretilmiyor sanırım. o eski tip herkesin övdüğü kazanlar tarih olmuş anladığım kadarıyla.

bilgilerinize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ECA Şofben FL Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.