Şimdi Ara

bosch tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Netteki kombi sitelerinden kombi almadim
    zebza aldi diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netten 4 defa kombi aldım hiç birinde sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Netten 4 defa kombi aldım hiç birinde sorun yaşamadım.

dglgazmarketcom önermişsiniz bi konu da. (link atmayı beceremedim o yüzden böyle yazdım)
    buderus bayisi diye link vermişsiniz hatta. bende bu sitede buldum kombiyi.
    güvenlimidir acaba?
  • ozgursbs kullanıcısına yanıt
    O siteden daha evvel alışverişim olmadı ama eski bir firma olduğundan üstelik demirciler çarşısında şubesi olan bir firma olduğundan sorun çıkacağını zannetmiyorum üstelik telefonla aradığınızda stok güvencesi de vermişler şahsen alırdım.
  • riske girmek istemedim. ferroli için iflas ettiğini bile söyleyenler oldu. el değiştirdi diyenler oldu. kombiyi bulup alsam bile belki gerçekten iflas gibi bir durum varsa yarın öbür gün yedek parça yada servis sıkıntısı olur diye düşünüp, buderus u072 almaya karar verdim.
    direk bir bayii ye gidip elden alım yaptım.

bu maceralı kombi alımının sonuna geldik. :) hayrını görürüm inş. tekrar teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara.
  • ozgursbs kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Özellikle sıcak su verimi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
  • arkadaşlar merhabalar,
    bundan yaklaşık 4 yıl önce buradan birkaç arkadaşımızın tavsiyesi ile memleketteki eve ferroli (modelini şimdi hatırlayamıyorum) almıştım. Kombiden hiçbir sıkıntımız olmadı. Yakıt tasaruufu ve sessizliği ile dikkate değer bir ürün imiş.
    Şimdi sizlerden isteğim sessiz, yoğuşmalı ve f/p açısından uygun bir cihaz tavsiyesidir. Önerilerinizi bekliyorum
  • doktor35 D kullanıcısına yanıt
    f/p premix yoğ tam sessiz premix yoğ bosch condens 2500w öneririm maximum seste 36-38dB ses çıkartır
    ayrıca yine tam sessiz termoteknik logic ve ariston genus premium evo gibi seçenekler var
    termoteknik logic yıl sonuna kadar 5 yıl garantilidir ve çok sessizdir 33-34dB

http://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-bosch-condense-2500-w-24kw-wbc-24-1-dc-fiyati,4204928.html
    http://termoteknik.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=2&id=15&id2=63&gclid=CJXW8YmW58gCFUv3wgodshMK4w
    http://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-termoteknik-logic-26-35-fiyati,595099.html

• Sayın disintegration, cevabınız için öncelikle teşekkür ediyorum.Forumdan epey uzak kaldığımdan forumu biraz karıştırınca ferrolinin kapanacağı gibi türeden haberler okudum. Doğruluk derecesini bilemiyorum.

Ancak bundan 4 yıl önce almış olduğum ferrroli econcept (biraz araştırınca forumu modelini buldum :) ) sorunsuz kullanımı, sessizliği ile bütün ev halkının ve ağabeyimin de beğenisini toplamış durumdadır.

Memleketteki evime aldığım (ev son kat dış duvar ve çatı yalıtımlı ve kuzeybatı cepheli)kombi yaklaşık net 150 m2 yi çok rahatlıkla ısıtma işlemini yapabiliyor ve fatura ise gayet uygun geliyor.

Diğer yandan Ağabeyim de ise ara kat de olmasına rağmen yoğuşmalı olmayan kombi (markasını bilmiyorum) kullanıyor evinin m2 si aynı ve kuzeybatı cepheli dir. Faturası ise ferroli kombi takılan eve göre iki kat gelmekte.Ben bu durumdan ağabeyimi de kurtarmak istediğimden bir kombi daha almak istiyorum.

Umarım sorunumuzu anlatabilmişimdir. Bütce olarak 1800 TL yi geçmeyen tam yoğuşmalı, sesiz, f/p açısından üst seviyede bir kombi arıyorum. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor35 -- 30 Ekim 2015; 0:04:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.