Şimdi Ara

bosch was20762tr/01

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bosch marka çamaşır makinem var 4 yıldır sorunsuz kullanıyordum
    şuan ekranda F57 hata kodu belirdi ve makine çalışmıyor. araştırdım ama çok fazla rastlanan bir arızamıdır bilmiyorum pek bişey bulamadım internette sade bir yerde anakart arızası olduğunu okudum ama tek bir site oda yetkili değil.
    bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bana.

• arsenlupen1983 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Hata kodları kullanma kılavuzunda yazıyor. Benim makinamda F61 yazıyor , kullanma kılavuzuna baktım motor arızası diyor.

Şu kodlarla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 9 Şubat 2014; 14:27:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Geçmiş olsun. Hata kodları kullanma kılavuzunda yazıyor. Benim makinamda F61 yazıyor , kullanma kılavuzuna baktım motor arızası diyor.

Şu kodlarla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?

sizin aldığınızda var mıydı bilmiyorum ama şu an motar garantileri 10 yıl bence servisi çağırın baksın derim
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    Benim makinem 7 senelik. Eski fırçalı motorlardan. Motor sorunlu zaten, arka arkaya çok yıkama yapmaktan motorun bir parçasında sorun varmış.

Arada bir kere ekranda F61 ve F16 yazıyıp ötmeye başlıyor. Kullanma kılavuzunda modele göre değişiklik olabilir diyor sorun nedir bulamadım.

• quote:

Benim makinem 7 senelik. Eski fırçalı motorlardan. Motor sorunlu zaten, arka arkaya çok yıkama yapmaktan motorun bir parçasında sorun varmış.

Arada bir kere ekranda F61 ve F16 yazıyıp ötmeye başlıyor. Kullanma kılavuzunda modele göre değişiklik olabilir diyor sorun nedir bulamadım.

tam modelini hatırlıyormusunuz bizdede was20761tr muadili olan siemens 12s761 var ondan soruyorum bizimkidemi gidici :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 9 Şubat 2014; 15:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenlupen1983

merhaba arkadaşlar bosch marka çamaşır makinem var 4 yıldır sorunsuz kullanıyordum
    şuan ekranda F57 hata kodu belirdi ve makine çalışmıyor. araştırdım ama çok fazla rastlanan bir arızamıdır bilmiyorum pek bişey bulamadım internette sade bir yerde anakart arızası olduğunu okudum ama tek bir site oda yetkili değil.

Bosch çamaşır makinenizin verdiği F57 hata kodu; Bosch çamaşır makinenizin ana kartı arızalı olduğunu göstermektedir. Servis çağirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 9 Şubat 2014; 16:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

quote:

tam modelini hatırlıyormusunuz bizdede was20761tr muadili olan siemens 12s761 var ondan soruyorum bizimkidemi gidici :)

Wm10s360tr modeli. Sizin fırçalı motorlu mu ? Eğer öyleyse bozulma ihtimali var elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch WAS20461
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Wm10s360tr modeli. Sizin fırçalı motorlu mu ? Eğer öyleyse bozulma ihtimali var elbette.

evet bendekide fırçalı ama sanki fırçalı yada invertör olması çok önemli değil gibi yukarıda was20762tr/01 modeli sessiz olarak tabir edilen yeni motor o da bozulmuş,bizimki şimdilik alındığı gibi ilerde ne olur bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 9 Şubat 2014; 19:07:52 >

Benim makinem bozulsun. Sizin ki sağlam kalsın o zaman.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenlupen1983

merhaba arkadaşlar bosch marka çamaşır makinem var 4 yıldır sorunsuz kullanıyordum

Yabancı sitelerde biraz dolaştım hocam ya anakart yada motor arızasından bahsetmişler
  • quote:

yok sizinki de bozulmasın :) iyi günlerde de kullanın
  • quote:

quote:

yok sizinki de bozulmasın :) iyi günlerde de kullanın

Hocam Gülçin hanım çamaşır makinesi tamamen bozulsun diye yıllardır bekliyor ama bir türlü Hakkın rahmetine kavuşmuyor makine
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Valla bnmde bozulmuyor dedim forumda hatırlarsınız inanmazsınız ama su kaçırdı o 4100 çamaşır makinesinin resmini bu linkte görebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_63509691/mpage_8/tm.htm
    Yok gerçekten benim makinam bozulsun.

Çok gürültülü çalışıyor. Yeni makina almak istiyorum 11,12 kg civarı.

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Evet 3 sene olacak neredeyse.

Dün bozmak için tamburun içine tuz ruhu bile devirdim. Ama yine bızulmadı.

Eninde sonunda bozucağım ama.

• Bence siz en iyisi kazamış gibi içine ağır bir tane havlu sıkmaya geçince birşey olacak diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Valla bnmde bozulmuyor dedim forumda hatırlarsınız inanmazsınız ama su kaçırdı o 4100 çamaşır makinesinin resmini bu linkte görebilirsiniz

Evet hocam resimleri görmüştüm bu akşam su alttan geldiyse pompa ile kazan bağlantısından gelmiş olabilir kazan çok sallanıyor demiştiniz belki bağlantı yerinden oynamıştır belkide çok eski olduğundan makine ve kazan çok sallandığından yılların verdiği yıpranmayla yırtılmış olabilir kazan pompa bağlantı borusu körüklü yapıda oluyor bu boru zamanla deterjan kireç kalıntıları ve kazanın aşırı sallanması sonucu zarar görmüş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Bence siz en iyisi kazamış gibi içine ağır bir tane havlu sıkmaya geçince birşey olacak diye düşünüyorum

Pamuk yorgan bile yıkadım. Amortisörler bozuk zaten çok sesli sıkıyor.

Yakında makinaya banyo yaptırıcam. Sonrada fön makinesiyle kurutayım çok kirlenmiş.

• Bizim makine içinde bugün maşallah dedim akşam çalıştırdık çok su kaçırdı . . Kısacası şom ağzımı açtım .
    Şurada o sayfayı bir okuyun sonuna kadar en sonda bnm makinenin resmini göreceksiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.