Şimdi Ara

Bosch WAT28480 Siemens WM14T480 Profilo CMG140DTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evdeki Arcelik 16 yıllık Camasir makinamizin emekli edilip deniz kenarina yerlesme dilekcesi vermesini takiben yeni bir camasir makinasi ihtiyaci dogdu. Emeklilik dilekcesini yeni makinayi alana kadar kabul etmedik ama cokda uzatmak istemiyoruz. Forum sayfalarini bayagi bir okudum ve I-dos ihtiyacimiz olmadigina, super hizli 15-30 dakikalik programdan vaz gecemeyecegimize ayrica minimum 8 tercihen 9 kg bir makinaya ihtiyacimiz olduguna karar verdik. Kurutma makinamizin Bosch olmasi nedeniyle de alacagimiz makinanin BSH urunlerinden biri olacagi belli.

Sormak istedigim soru su Bosch WAT28480, Siemens WM14T480 ve Profilo CMG140DTR modelleri arasinda ben bir fark goremedim. Bu makinalar dıs tasarim ve hedef kitleleri haric program, isleyis, servis, omur, kullanım acisindan aynimidir? Gozumden bir sey kacirmiyorum degilmi?

Herkese tesekkurler

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elturco kullanıcısına yanıt
    3'ü de aynı kalite diyebiliriz ufak tefek aksamlarında farklılık gösteriyor benim tavsiyem profilo almanız fiyat olarak diğerlerinden daha avantajlı program seçenekleri güzel garantiyi 7 yıl yaparsanız içiniz daha rahat eder bende wat24460 modelini kullanıyorum çok memnunum.
  • Tesekkurler @Z1mBaBwE

Mediamarkt haftasonu kampanyasindan siemens alindi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elturco kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inceleme yaparsanız forum için faydalı olur.
  • Makinayi (siemens) alali 5 ay olmus. Bu 5 ay icinde gozlemlediklerim soyle listelenebilir.

1. Makina eski arcelik makinaya gore oldukca sessiz
    2. normal programlar kullanilirsa eger arcelikten oldukca uzun
    3. camasirin kirlilik derecesine ve turune gore hizli, normal yada eco seceneklerini secmek guzel bir ayricalikmis.
    4. elektrik ve su tuketimi konularinda test yapamadim, zira yaz donemi zaten elektrik tuketimimiz dusuyor ancak bahce nedeniyle su tuketimi artiyordu. Her iki kalemde de ne dikkate deger bir dusus ne de artis gozlemledim.
    5. tambur hacmi eskiye gore daha genis oldugundan daha az yikama sayisi oluyor.

simdilik bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siemens kg57naw24n buzdolabı
    10 yıl önce açıldı
    BOSCH-SIEMENS-PROFILO
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.