Şimdi Ara

Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
20.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem teknoloji hem de sağlamlık iyi olsun denirse bence ilk sırayı AEG alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Hem teknoloji hem de sağlamlık iyi olsun denirse bence ilk sırayı AEG alır.

Aeglerde tambur körük arasındaki mesafe bana çok fazla geldi oradan kazana bir şeyler kaçma olasılığı ya da o kısma çamaşır sıkıştırma olasılığı çok yüksek bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anneme aeg l98699fle2 ( hatırlamıyorum ama bu idi sanki ) alıcaktım . Annem ( aeg evime sokmam diye bağırdı) bizde vazgeçtik bosch aldık. Kesinlikle daha kaliteliydi o .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Hem teknoloji hem de sağlamlık iyi olsun denirse bence ilk sırayı AEG alır.

Aeglerde tambur körük arasındaki mesafe bana çok fazla geldi oradan kazana bir şeyler kaçma olasılığı ya da o kısma çamaşır sıkıştırma olasılığı çok yüksek bence.

Tambur ağzı çamaşırlar lastik kısmına taşmasın diye yassı ve geniş tutulmuş. Çamaşırlar en fazla tambur ağzına kadar uzanabililiyor. Lastiğe doğru taşamıyor bile. O yüzden çamaşır kaçması mümkün değil. 2 yıldır hiç o tarz bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ancak LG'de lastiğe çamaşır taşırıp delme sıkıntısı yaşayanları duydum.

Bizim aegden bu çamaşırları delme sorunu yüzünden kurtulmak istiyorum lg düşünüyordum ama o da deliyorsa hangi marka alıcaz sizin aegde delme zarar verme olmuyorsa aklım aeg ye kayıyor ama onu da net dışında alıcak yer yok sivas'da.

• Bosch Miele Mercedes AEG BMW benim gözümde 😎😎

• Benim gözümde miele rolls royce.

• Miele Mercedes, AEG Audi, Electrolux Volvo, Bosch Volkswagen, Samsung Hyundai, Arçelik de Fiat benim gözümde

Vestel'e de Kia mı desek :))
    Aaa en önemlileri var . Regal = lada , altus = tata

• quote:

Miele Mercedes, AEG Audi, Electrolux Volvo, Bosch Volkswagen, Samsung Hyundai, Arçelik de Fiat benim gözümde

Kia fiat tan kat kat iyidir 😎😎

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Miele Mercedes, AEG Audi, Electrolux Volvo, Bosch Volkswagen, Samsung Hyundai, Arçelik de Fiat benim gözümde

Kia arçelik fiat vestel olmalı o zaman

• quote:

quote:

Kia'yı pek iyi bilmediğimden emin olamadım hehehehe
  • quote:

quote:

Mercedes-audi ve bmw hemen hemen aynı kalitededir. Hatta almanyada audinin imajı diğer iki markadan da bir nebze daha üstte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 30 Ağustos 2014; 1:11:05 >

• Konuyu araba muhabbetine çevirdik
  • Konu garip bir yere gidiyor sayemde 😎😎😀

• Aaa bakın hooverı unuttuk . Tüh tüh tüh . Onada mahindra diye söyleyelim

• Bence bu saçmalığa son verin.

• @batu25

Merhaba Batu Bey;

LG lerin 6 motion larında sıkma başlangıcında çok kötü ses çıkaran modelleri var dikkatli olun iyi araştırın mekanik aksam pek kaliteli değil herhalde ben bir kaç video koymuştum yeni 6 motion larla ilgili sıkmada çok kötü durumdaydı.

Bu ara AEG ler çok övülüyor mesela 9 kg 1600 devir olan model sanırım modeli L98699FL2 idi ama tam emin değilim modelinden. Yalnız AEG lerle ilgilide beyazlarda temiz yıkamama lekeli bırakma gibi sorunlar okudum. Birde ara sıkmalarda vuruntu gibi ses geldiğini söyleyen ve çok tıkırtılı sıktığını söyleyenler var.

Bende eşime makine alacağım 1,5-2 yıla kadar inşallah Allah kısmet ederse. Araştırmadayım şuan. Evde şimdi Bosch WAY24840TR I-DOS kullanıyorum ama çok daha iyi makine almak istiyorum. Gözüm Miele WKR 570 WPS te ama çok pahalı ama değerse biraz paraya kıyıp almayı düşünüyorum. Dediğim gibi araştırmadayım.

Siz de iyice araştırıp alın makinenizi sonra başınız ağrımasın. Hangi makineyi alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

@batu25

Merhaba Batu Bey;

LG lerin 6 motion larında sıkma başlangıcında çok kötü ses çıkaran modelleri var dikkatli olun iyi araştırın mekanik aksam pek kaliteli değil herhalde ben bir kaç video koymuştum yeni 6 motion larla ilgili sıkmada çok kötü durumdaydı.

Bu ara AEG ler çok övülüyor mesela 9 kg 1600 devir olan model sanırım modeli L98699FL2 idi ama tam emin değilim modelinden. Yalnız AEG lerle ilgilide beyazlarda temiz yıkamama lekeli bırakma gibi sorunlar okudum. Birde ara sıkmalarda vuruntu gibi ses geldiğini söyleyen ve çok tıkırtılı sıktığını söyleyenler var.

Bende eşime makine alacağım 1,5-2 yıla kadar inşallah Allah kısmet ederse. Araştırmadayım şuan. Evde şimdi Bosch WAY24840TR I-DOS kullanıyorum ama çok daha iyi makine almak istiyorum. Gözüm Miele WKR 570 WPS te ama çok pahalı ama değerse biraz paraya kıyıp almayı düşünüyorum. Dediğim gibi araştırmadayım.

Siz de iyice araştırıp alın makinenizi sonra başınız ağrımasın. Hangi makineyi alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz lg videolarını izlemiştim gerçekten başarısızlardı ama her modelde aynı sorunların olmaması nedeniyle ve hem donanımlı hem de fiyatının da uygun olmasından dolayı lg düşündüm. Benim araştırdığım model LG F14A7FDS5 kore üeretimi olan bir model ve hiç olumsuz yorum okumadığım bir model. Umarım gerçekten de sorunsuzdur çünkü servisle uğraşmak benim yaşadığım yerde sıkıntılı olabilir.

AEG forumda çok tavsiye edilse de ben ısınamadım açıkcası tıkırtılı sıkması ve servisin buna ilginç yöntemler deneyerek daha doğrusu deneme yanılma yoluyla çözüm üretmeye çalışması da hoşuma gitmedi. Temiz yıkamama sorununu hiç duymadım pek araştırmadığım için ama öyle bir şey de varsa annem aynı çamaşırı 2-3 defa yıkar bu da yaptığı tasaarrufun hayli hayli fazlası bize geri su ve elektrik faturasını kabartarak geri döner. Ve daha önceki mesajlarımdan birinde de yazmıştım körük ve tambur ağzı arasındaki neredeyse bir parmak genişliğindeki boşluk beni tamamen soğutan şey olmuştu, candoğan62 bunun sorun oluşturmadığını söylemişti ben de ikna oldum, ama temiz yıkamadığı için alınmaz.

Bosch ürünleri nedense suya alerjileri varmış gibi davranıyorlar. Çok az su alarak yıkama yapmaları benim makinelerine sıcak bakmama sebebim. Bosch un mekanik aksam gerçekten kaliteli fakat suyu biraz daha fazla kullansa çok iyi olacak ve bir diğer neden de donanım olarak pek bir artılarının olmayışı. Ne su jeti var ne buhar jeti var ama deterjanını kendisi alan i-dos modellerinin fiyatı şuan almış başını 3 bin liraya doğru gidiyor. Benim de böyle donanımsız makineye de 3 bin lira vermeye vicdanım elvermez.

Sizin dediğiniz miele modeli benim de hoşuma gitti ama şimdilik bizim de bütçemiz miele alabilecek durumda değil maalesef. Bu durumda lg üzerinde biraz daha araştırma yapmam gerekiyor. Özellikle bizim için önemli olan çamaşıra hasar vermeden temiz yıkaması. Ve biraz donanımlı bir makine olması. İleride de makineyi belki banyoya aldırabilirim o yüzden elektronik aksamının da biraz sağlam olması gerek ve şahit olduğum kadarıyla da oldukça sağlam. Dayımların evinde lg üretimi 7kglık bir model var yaklaşık 10 yıldır Antalyanın neminde hep banyoda kullanıldı son bir yıldır mutfakta ama elektronik aksamda 10 yılda hiç sorun çıkarmadı. Bu sene bilyeleri dağılmış çok üzüldüm. Lg ye sıcak bakmamdaki sebeblerden biri de dayımlardaki modelin yazdığım koşullarda hiç servis yüzü görmeden çalışması olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.