Şimdi Ara

Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
3
Favori
20.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam peki makinede yıkama sonrası çamarşırlada delik yırtık vs bişeyle karşılatınız mı? benim samsung 3 senelik daha yırtmadığı tişört elbise çamaşır kalmadı. hanım isyanlarda. bana bu makineyi gösterdi ama onun da tek derdi artık çamaşır yırtmayan bir makine.
  • sinansxx S kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar çamaşır yırtan bir makinemiz olmadı, bu da yırtmıyor. Sizin makine de bir sorun var sanırım.
  • biz de öyle düşündük. kaç kere de eve servis geldi ama ustalar çapak vs hiçbişey yok dediler tamburu bile söktü baktı. pantalonların fermuarındandır diyolar ama deliklerden belli elmas kazanın izi gibi.
     Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr)
    Kessinlikle yırtma yok . 1400 deviri kaç kez kullandık . Yok . Yorganı bile 1200 de sıktırdım yok . İçiniz rahat olsun . Bu makineyi alabilirsiniz. Hatta ara sıkmasını da buraya koyayım. içiniz rahat etsin.
    https://m.youtube.com/watch?v=YPds9zp_X-Y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video için çok teşekkürler. sıkarken sallanmıyor bile makine. benim samsung 800 devirde taklamı atıyo napıyosa banyoya bi giriyorum üstündeki herşey yerde. paramla rezil olmuşum resmen...
    bu arada komşulardan birinde WAQ2048 model varmış. bir sene önce aldık çok memnunuz dedi. ben çok anlamıyorum açıkcası makina işinden. way28762tr ile waq2048 i kıyaslamak yanlışmı olur
    Birisi türk birisi hakiki alman. Daha basiti ne olsun . Hem de kat kat sessiz . Aslında makine titriyor ama anlaşılamıyacak kadar az. Adam ayarlayamamıştı ayaklarını. Zaten , bence samsung almak rus ruleti gibi birşey. Alman ürünlerinden şaşmıyacaksın . ( bosch way ve was serisi , ve miele w5xxx serisi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 25 Ağustos 2014; 15:55:50 >
  • hocam cevapların için çok teşekkür ederim. WAQ serisinin fiyatı beni cezbetti. WAY alman diyosun. olmuşken en iyisi olsun zaten çilesini doldurdu eşim yeterince
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinansxx

biz de öyle düşündük. kaç kere de eve servis geldi ama ustalar çapak vs hiçbişey yok dediler tamburu bile söktü baktı. pantalonların fermuarındandır diyolar ama deliklerden belli elmas kazanın izi gibi.
     Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr)

Aynı deliklerden bizim makine de yapıyor ama t-shirtlere, sırf bu yüzden yeni makine aldırtıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin makinenin markası nedir?
    bu size gösterdiğim sadece bardağı taşıran son damla. tişörtlerdeki delikler bizim için olağan artık. deliksiz çıkınca şaşırıyoruz
    Ayynen . En iyisi way ve was serisidir

Bizimki profilo üretimi aeg. 18 yıllık uzunca bir süredir de bu sorun olmaya başladı. Benim için de bardağı taşıran nokta daha yeni aldığım t-shirtlerimi delmesi oldu. Giyecek bir şeyim kalmadı doğru düzgün bu delmesi yüzünden yeni yeni şeyler ev giysisi oldu.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Hocam, makineniz yırtmaya mı başladı?

• Evet maalesef delik açıyor, aslında uzun süredir var ama ben makineden şüphelenmedim kendim takmışımdır bir yere diyordum ama yeni alıp dışarıda bir gün giyip yıkattığım şeylerde olmaya başlayınca makinenin yaptığı kesinleşti artık yeni makine arayışlarına başladım. Lg düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Evet maalesef delik açıyor, aslında uzun süredir var ama ben makineden şüphelenmedim kendim takmışımdır bir yere diyordum ama yeni alıp dışarıda bir gün giyip yıkattığım şeylerde olmaya başlayınca makinenin yaptığı kesinleşti artık yeni makine arayışlarına başladım. Lg düşünüyorum.

arcelikten vaz mı gectiniz ?
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik evet ilk sırada lg var arçeliğe göre çok daha fazla donanımlı bir modelini araştırıyorum.

bende arastıyorum evdeki bazı arızaları var ama hala camasır yıkıyor düsündügünüz lg nin modeli ne?
    Bence pek lg bakmayın . En ideali bosch - siemens grubudur ( diye düşünüyorum ) . Ama düşüncenize saygı duyuyorum. Sadece dengeleme sorunu olması kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 26 Ağustos 2014; 21:47:09 >
  • LG ninde 9-12 kg lık cihazları gayet iyi

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Hocam bencede başarılı ama plastik kapı aksamı ve dengesiz sıkması kötü. Lg leri incelerken çatur çıtır ses geliyordu kapıdan. Ama bunları düzeltse ne iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Hocam bencede başarılı ama plastik kapı aksamı ve dengesiz sıkması kötü. Lg leri incelerken çatur çıtır ses geliyordu kapıdan. Ama bunları düzeltse ne iyi olur

Her modelde yok öyle birşey

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.