Şimdi Ara

Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
20.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

3 boyutlu aquaspar ın içinde paletlerin duşlaması var yalnız o 3 özellikten biri ikincisi sanırım körükten direkt suyu vermesiydi üçüncüsü de makine su almaya başlamadan önce kazandaki makanizmanın devreye girip suyu kaçırmamasıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgim çok eski o yüzden doğru olup olmaması konudan kesin bir şey söyleyemiyorum.

Yok öyle birşey 3d sen kasıt paletler :))))

3d aquaspar'ın anlamı alttan üstten ve önden duşlamak. Buda alttan kazandaki su üstten pedalların duşlaması öndende su jetinin duşlaması anlamına geliyor ama bosch sadece su alımında önden su verdiği için 3d denemez 2d aquaspar denebilir

Bence 3 paleten dolayi öyle denmiş olabilir. Egerki öyleyse benim cihaz 5D oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 boyutlu aquaspar ın içinde paletlerin duşlaması var yalnız o 3 özellikten biri ikincisi sanırım körükten direkt suyu vermesiydi üçüncüsü de makine su almaya başlamadan önce kazandaki makanizmanın devreye girip suyu kaçırmamasıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgim çok eski o yüzden doğru olup olmaması konudan kesin bir şey söyleyemiyorum.

3d aquaspar'ın anlamı alttan üstten ve önden duşlamak. Buda alttan kazandaki su üstten pedalların duşlaması öndende su jetinin duşlaması anlamına geliyor ama bosch sadece su alımında önden su verdiği için 3d denemez 2d aquaspar denebilir

Bence 3 paleten dolayi öyle denmiş olabilir. Egerki öyleyse benim cihaz 5D oluyor :)

Su jeti olan makinelerde 3 boyutlu duşlama olmayanlarda 2 boyutlu duşlama var diye yazar özelliklerinde genelde. 3. Boyut su jetinin önden duşlaması. Sizin makineniz Vestel yanlış hatırlamıyorsam. Vestellerde su jeti çıkışı iki tane ama ikiside önde. Panasoniclerde ön körüğün çevresinde 6 tane su jeti çıkışı var oda 8 boyutlu oluyor sizin dediğinize göre :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Su jeti olan makinelerde 3 boyutlu duşlama olmayanlarda 2 boyutlu duşlama var diye yazar özelliklerinde genelde. 3. Boyut su jetinin önden duşlaması. Sizin makineniz Vestel yanlış hatırlamıyorsam. Vestellerde su jeti çıkışı iki tane ama ikiside önde. Panasoniclerde ön körüğün çevresinde 6 tane su jeti çıkışı var oda 8 boyutlu oluyor sizin dediğinize göre :)

Aynen 2,tane bende

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Evet annem de yıkamanın başında koymuyor deterjanı suyunu biraz aldıktan sonra koyuyor. Anneannemdeki su jetli arçelikte öyle bir dert yok ama o da deterjanı camın yüzüne püskürtüyor, deterjan taneleri camın kenarlarına yapışıp kalıyor. Su jeti de basit bir şey değil düz mantık yapınca arçelik gibi oluyor gerçi sonradan düzeltmişler onu.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 4 Haziran 2014; 23:18:49 >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    2 boyutlu olanı neydi peki
  • quote:

2 boyutlu olanı neydi peki

2 boyutlu olanda alttan kazanda olan su ıslatır. üstten iste paletlerin içine dolan su kazan döndükçe paletlerle birlikte yukarı çıkar ve paletlerin üstündeki deliklerden çamaşırların üstüne dökülür

Su jetli makineler arasında benim gördüğüm su jeti en etkin çalışan makine gorenje premium serisi makinelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 4 Haziran 2014; 23:25:51 >
  • O zaman 3 boyutluda körükten direkt kazana verilen su, pedalların ıslatması ve kazandaki su var, 2 boyutluda körükten direkt kazana su verilmiyor tek fark bu. Yani 3 boyutlu sadece pedalların ıslatması olmuyor.
  • quote:

O zaman 3 boyutluda körükten direkt kazana verilen su, pedalların ıslatması ve kazandaki su var, 2 boyutluda körükten direkt kazana su verilmiyor tek fark bu. Yani 3 boyutlu sadece pedalların ıslatması olmuyor.

Aynen öyle. Boyuttan kasıt suyun temas etme yönü. Zaten piyasadaki çoğu makinenin pedalında delik olduğu için en az 2boyutlu duşlama yapıyorlar. Bir tek mielenin pedallarında delik yok :)

Bosch 2boyutlu aquaspar su ve enerji tasarruf sistemi diye yazıyordu çok üstün bir şey gibi, en ufak özelliği o ürün kataloglarında baya üstün teknoloji harikasıymış gibi tanıtıyordu :)) Bulaşık makinelerinde de dönüşümlü yıkama tekniği diye bir özellik var alt pevanaden su püskürürken üst duruyor, üst pervaneden püskürürken alt duruyor ben bunu bosch da var sanıyordum baya övünmüştü katalogda ama bizim bekoda da hiç bir yerde yazmadığı halde varmış yıkarken makineyi dinleyince fark ettim
  • quote:

Bosch 2boyutlu aquaspar su ve enerji tasarruf sistemi diye yazıyordu çok üstün bir şey gibi, en ufak özelliği o ürün kataloglarında baya üstün teknoloji harikasıymış gibi tanıtıyordu :)) Bulaşık makinelerinde de dönüşümlü yıkama tekniği diye bir özellik var alt pevanaden su püskürürken üst duruyor, üst pervaneden püskürürken alt duruyor ben bunu bosch da var sanıyordum baya övünmüştü katalogda ama bizim bekoda da hiç bir yerde yazmadığı halde varmış yıkarken makineyi dinleyince fark ettim

Dönüşümlü yıkamanın bekoda olduğunu bilmiyordum. Ama bence harika bir teknoloji. Özellikle alt sepet yıkanırken pompanın gücü iki pervane yerine tek pervaneye verildiği için mükemmel bir yıkama gücü oluşuyor. Bizim arçelikte yok. Keşke olsaydı dediğim bir özellik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 5 Haziran 2014; 0:08:08 >

Ben de aldığımız zaman bilmiyordum çünkü hiçbir yerde böyle bir bilgi yok bekonun kendi sitesinde broşürlerinde filan ama kulağımı makineye verip dinleyince fark ettim. 1 dakika üst taraf püskürtüyor 1 dakika da alt taraf bu şekilde program sonuna kadar devam ediyor. Bu özellik bence de çok faydalı hem daha az su kullanılıyor hem suyun basıncı iki sepete ayrı ayrı ayrı ayarlanıyor ve alt sepette gerçekten yüksek basınçta yıkama sağlanabiliyor. Anneannem gilin 15 yıllık boschda da yok. Bizim bekonun modeli D5001E
  • hayırlı olsun hocam, 0'dan 100'e kaç saniye de çıkıyor makina ?
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Hocam ecoball u doğru demişim o zaman dimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makineyi dün 2.400/9 taksit aldık, bugün teslim edip kuracaklar. Uygun bir zamanda kurutucusunu da alıp beraber kullanmayı düşünüyoruz.

• sercos kullanıcısına yanıt
    Alın hocam . İkisiyle kombin yaparsınız. Bu arada hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. İnşallah sizde memnun kalırsınız . Biz şuan acayip derecede memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 9 Haziran 2014; 16:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Hocam ecoball u doğru demişim o zaman dimi?

Doğru demişsin ;)

• batu25 kullanıcısına yanıt

• Bu hunharca gülüşü ben hakettim

• Arkadaşlar yün battaniyeyi yorgan programında yıkıyorum . İyi mi yaptım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Arkadaşlar yün battaniyeyi yorgan programında yıkıyorum . İyi mi yaptım ?

keşke yünlüde yıkasaydınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.