Şimdi Ara

Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
3
Favori
20.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ok. Teşekkürler. Ereyon dan alıcam sanırım. Yine en bilindik yer orası. Net şekilde Bosch Türkiye 3 yıl garantili de yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

O nasıl bir Bosch tren sesi gibi o kadar paraya değmez o makine .... görüntü ve ışıklandırması iyi
    Aynı paraya Miele W 1912 modeli alınırdı 2.590 tl
    http://www.mielebeyazesya.com/?urun-162-W-1912-Camasir-makinesi.html

. Gayet sessiz cihaz.Lütfen yazmak için yazmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 4 Haziran 2014; 20:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• charnel kullanıcısına yanıt
    Hocam ben webden siparişten aldım resmi bosch garantili 3 yıl. Saat akşama doğru 5:30 gibi geldi servisi aradık 18:20 de bitti işi ve bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Bizim makinenin yıkama videosu . Yorum yaparsanız çok sevinirim
    http://m.youtube.com/watch?v=Snu5owdIY7o

Hayırlı olsun. Her şeyi güzel ama şu çamaşırların tambura çarpma sesi çok rahatsız edici bosch bunu neden düşünmüyor anlamıyorum. Su jeti de olsa çok daha iyi olurdu bence çünkü deterjanın büyük kısmı su jeti olmayınca pompa motorunun olduğu kısımda kalıyor, gerçi bosch buna önlem olarak önce ön yıkama bölmesinden orayı suyla doldurup daha sonra ana yıkama bölmesinden deterjanı alıyor ama yine de olması faydalı olurdu çünkü ön yıkamada farklı bir yerden su alma ihtimali yok yani deterjanın büyük kısmı direkt pompa kısmında kalmış oluyor.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla boschlarda yıkama öncesi pompayı kapatıyor suyu öyle alıyor

• Broşürlerde öyle bir özellik yazıyor ama ben onun gerçekte olduğunu düşünmüyorum
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Adı da ecoball du sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Broşürlerde öyle bir özellik yazıyor ama ben onun gerçekte olduğunu düşünmüyorum

Bahsettiğiniz özellik çoğu makinede var. Pompa ve kazan arasındaki hortumda plastik bir top var. Pompa ve tahliye hortumunda kalan su pompa durunca kazana geri dönmeye çalıştığı için bu topu yukarı itip kazanın altını kapatıyor. O kısma deterjan kaçağı olmuyor. Deterjan tam olarak kullanılıyor yani :)

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Çalışma mantığını bilmiyorum tam olarak ama pompa durduğunda içinde kalan su fazla bir miktar değil ki sadece su tahliye hotumunun makineden çıkış seviyesine kadar olan hizadaki su ve onun da bu anlattığınız olayı gerçekleştirmesi bana pek mümkün görünmedi ki eğer pompada kalan su topu yukarı ittirip tıpa görevi görerek kazanın su çıkışını kapasa bile makine su almaya başladığında kazanda pompadakinden daha fazla su olacağından top yine aşağı inecektir.
  • Ecoball tasarruf topu tamamen başka bir şey Ben 3 boyutlu aquaspar su ve enerji tasarruf sistemi diye hatırlıyorum ama tam bilgiye ulaşamadım.
  • Ben eco ball diye biliyordum yarın broşure bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 4 Haziran 2014; 21:50:26 >
  • quote:

Ecoball tasarruf topu tamamen başka bir şey Ben 3 boyutlu aquaspar su ve enerji tasarruf sistemi diye hatırlıyorum ama tam bilgiye ulaşamadım.

Ecoball yikamada tahliye kısmını kapayan sistem bosch ta mevcut 3d duslama ayrı birşey yıkamada paletlerin camasiri 3 taraftan duslamasidir.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    3 boyutlu aquaspar ın içinde paletlerin duşlaması var yalnız o 3 özellikten biri ikincisi sanırım körükten direkt suyu vermesiydi üçüncüsü de makine su almaya başlamadan önce kazandaki makanizmanın devreye girip suyu kaçırmamasıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgim çok eski o yüzden doğru olup olmaması konudan kesin bir şey söyleyemiyorum.
  • http://www.boyutpedia.com/default~ID~2138~aID~68010~link~daha_yasanasi_bir_dunya_icin.html

Ben yanlış hatırlamışım ecoball suyun yıkamaya katılmadan tahliye borusuna gitmesini önleyen sistemmiş.

Benim aklıma şu geldi ecoball diyince http://eco-ball.biz/download/Brosur-Ecoball-front.jpg

• quote:

Çalışma mantığını bilmiyorum tam olarak ama pompa durduğunda içinde kalan su fazla bir miktar değil ki sadece su tahliye hotumunun makineden çıkış seviyesine kadar olan hizadaki su ve onun da bu anlattığınız olayı gerçekleştirmesi bana pek mümkün görünmedi ki eğer pompada kalan su topu yukarı ittirip tıpa görevi görerek kazanın su çıkışını kapasa bile makine su almaya başladığında kazanda pompadakinden daha fazla su olacağından top yine aşağı inecektir.

Sistemi görmeden önce bende sizin gibi nasıl olur öyle? Diye soruyordum hep. Ama bir yerde çalışırken gördüm. Topun içinde hava olduğu için borunun içinde yüzüp yukarı çıkıyor ve kazanın altını kapatıyor. Yukardan gelen su da topu yüzdüreceği için aslında makine su aldıkta top daha güçlü bir şekilde kapatıyor kazanın altını. Pompa çalışıncada vakum gücüyle çekilip geri açıyor kazanın altını. Hatta miele çamaşır makinelerinde bu kapanma garanti olsun diye program başında 5-10 saniye pompa çalıştırıp sonra su alıyor mieleler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 4 Haziran 2014; 22:20:18 >

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Evet ben topun içindeki havayı hiç hesaba katmadım doğru içerdeki su arttıkca top daha fazla yukarıya çıkmaya çalışacak ve daha sıkı kapatacak şimdi mantıklı geldi
  • quote:

Evet ben topun içindeki havayı hiç hesaba katmadım doğru içerdeki su arttıkca top daha fazla yukarıya çıkmaya çalışacak ve daha sıkı kapatacak şimdi mantıklı geldi

Aslına bakarsanız su jeti olmayan makinelerde 50'c nin altında sıcaklık seçtiğinizde toz dererjanların bir kısmı çözünmüyor özellikle kısa programlarda. Ben bu yüzden degerjanı çekmeceden değilde direkt kazanın içine çamaşırların arasına döküyorum. Böylece tamamı yıkamaya katılıyor.

• quote:

3 boyutlu aquaspar ın içinde paletlerin duşlaması var yalnız o 3 özellikten biri ikincisi sanırım körükten direkt suyu vermesiydi üçüncüsü de makine su almaya başlamadan önce kazandaki makanizmanın devreye girip suyu kaçırmamasıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgim çok eski o yüzden doğru olup olmaması konudan kesin bir şey söyleyemiyorum.

Yok öyle birşey 3d sen kasıt paletler :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Yok öyle birşey 3d sen kasıt paletler :))))

3d aquaspar'ın anlamı alttan üstten ve önden duşlamak. Buda alttan kazandaki su üstten pedalların duşlaması öndende su jetinin duşlaması anlamına geliyor ama bosch sadece su alımında önden su verdiği için 3d denemez 2d aquaspar denebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

Sistemi görmeden önce bende sizin gibi nasıl olur öyle? Diye soruyordum hep. Ama bir yerde çalışırken gördüm. Topun içinde hava olduğu için borunun içinde yüzüp yukarı çıkıyor ve kazanın altını kapatıyor. Yukardan gelen su da topu yüzdüreceği için aslında makine su aldıkta top daha güçlü bir şekilde kapatıyor kazanın altını. Pompa çalışıncada vakum gücüyle çekilip geri açıyor kazanın altını. Hatta miele çamaşır makinelerinde bu kapanma garanti olsun diye program başında 5-10 saniye pompa çalıştırıp sonra su alıyor mieleler :)

Benim makinedede top sistem var program başında dediğiniz gibi pompa çalışıyor sonra su alıyor. Ayrıca su jetide mevcut gram deterjan ziyan olmuyor..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.