Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bosch Way Serisi Çamaşır Makinesi İncelemesi (way28762tr) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
20.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yook pompa çok sessiz videoda öyle geldi . Bizim arçelik harhar har nasıl ses çıkartırdı. Bazı boschlarda fazla ses çıkıyordu. Korktum bende ama bizimki hiç öyle değil. Ruhunuz duymuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Yook pompa çok sessiz videoda öyle geldi . Bizim arçelik harhar har nasıl ses çıkartırdı. Bazı boschlarda fazla ses çıkıyordu. Korktum bende ama bizimki hiç öyle değil. Ruhunuz duymuyor

Bizim komşumuzdaki was24765 te de pompa aynı böyle ses yapıyor ben olsam pompayı filtreden ayırıp makinenin arka tarafında bir yerde iyice izole ederdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    İşte ben onu yapamam

• quote:

İşte ben onu yapamam

Demek istediğim üreticilerin yerinde olsam öyle yapardım :)

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış anlamışım. Bende olsam bayağı izole ederdim pompa sesini keserdim. Heryere izole ederim. ( kazan çevresi , yan duvarlar , alt taban , üst taban kısacası heryeri )

• Bizim makinenin yıkama videosu . Yorum yaparsanız çok sevinirim
    http://m.youtube.com/watch?v=Snu5owdIY7o

• quote:

Bizim makinenin yıkama videosu . Yorum yaparsanız çok sevinirim
    http://m.youtube.com/watch?v=Snu5owdIY7o

Gayet sessiz cihaz bu arada idosu 2300e bimexte buldum elime para gecsn kesin alicam

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Alın hocam. Yalnız sizin de incelemenizi beklerim. Bizimki az önce ara sıkma yaptı . Kazana köpük öyle vurdu ki noluyor lan diyerek yerimden fırladım baktım.şu an malesef ek durulama yapıyor. Annemde az koymuştu bu sefer ama köpürdü nedense

• quote:

Alın hocam. Yalnız sizin de incelemenizi beklerim. Bizimki az önce ara sıkma yaptı . Kazana köpük öyle vurdu ki noluyor lan diyerek yerimden fırladım baktım.şu an malesef ek durulama yapıyor. Annemde az koymuştu bu sefer ama köpürdü nedense

Sikmada Kopuk olayı boschta ve arcelikte çok oluyor benim vestelde rastlamadım hic.Daha az deterjan koyun

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç deterjan koymayalım . zaten az deterjan koymuştuk neden böyle oldu acaba

• quote:

O zaman hiç deterjan koymayalım . zaten az deterjan koymuştuk neden böyle oldu acaba

ne kadar koydunuz (kac ml).
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Toz deterjan koyduk ama koyduğumuz çamaşır 5 kilo ama deterjan bir avuçtan daha az

• quote:

Toz deterjan koyduk ama koyduğumuz çamaşır 5 kilo ama deterjan bir avuçtan daha az

öyle sıkar artık ek durulama ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

quote:

Yumuşatıcı kullanın kopuk yok olur

• Merhabalar ,

Ürünü inceledim güzel görünüyor. Bosch için genelde yorumlar iyi zaten. Yeni ev için bende eşya bakıyorum acaba anlayan arkadaşlar şu aşağıdaki makinayla karşılatırabilirler mi ? Miele ile ilgili daha bir tek kötü yorum görmedim. Fiyatları biraz yüksek ama sizce değer mi ?

http://www.mielebeyazesya.com/?urun-172-W-1914.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

quote:

Yumuşatıcı kullanın kopuk yok olur

Benim bosch yumusatıcı olmadan köpük akıtır. yumusatıcı olunca sadece su akıyor.
  • xuadrox kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel ürün . Çok sağlam miele nasıl olsa . Ama o özelliksiz makineye kalkıp 2000- 3000 tl vermem şahsen . Sizi en iyi w5000 li seri kurtarır

• Bugün BOSCH bayisine gittim. Almayı düşündüğüm WAY28762 yi sordum.

En son peşin peşin 2.470 TL

Taksitli 2.650 TL fiyat verdiler.

İnternette 2.100-2.200 TL lere satılıyor. Ama bir türlü garanti olayından, veya herhangi bir sorun çıkıp çıkmayacağından emin olamadım. Ne tavsiye dersiniz.

Gördüğüm kadarı ile bedavacim.com, webdensiparis.com, ereyon.com gibi sitelerde Bosch Türkiye garantisi yazıyor. Gönlüm bayiden almaktan yanaydı ama fiyat farkı çok fazla.

Bu sitelerden alınca da, kurulumunu Bosch yetkili servisi gelip ücretsiz yapacaktır değil mi?
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Merhaba

İnternetten almaya bu kadar çekinmeyin; zira nereden alırsanız alın, Bosch garantisindedir ve kurulumu yetkili servis gelip yapar. Hakkında iyi yorumlar olan bir yerden alırsanız da sorun yaşama ihtimaliniz az olur.

Bahsettiğiniz bedavacım.com ve webdensiparis.com sitelerini duydum ama hiç alışveriş yapmadım. ereyon.com sitesinden de alışveriş yaptım ve bence güvenilir bir sitedir.
  • O nasıl bir Bosch tren sesi gibi o kadar paraya değmez o makine .... görüntü ve ışıklandırması iyi
    Aynı paraya Miele W 1912 modeli alınırdı 2.590 tl
    http://www.mielebeyazesya.com/?urun-162-W-1912-Camasir-makinesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 4 Haziran 2014; 3:54:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.