Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Resimleri merakla bekliyorum. Bizim makinede geldiğinde inceleme açıcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 29 Nisan 2014; 9:55:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Biz alıcaktık . Yok neymiş göz boyamaymış yok neymiş deterjan kuruyup gözenekleri tıkıyacakmış ( aslında korkuyordum bende tıkamasından ) neyse onun yerine dün bosch way28762tr aldık

hayırlı olsun. bosch alacak olsaydım bu model olurdu. bana göre en iyi makineyi almışsınız.
  • elmaci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Bende boschta en sevdiğim 2. Model . İdos tan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 29 Nisan 2014; 11:47:48 >
  • Bu modelin siemens'te eslenigi WM12Y841TR midir?

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Hocam eski yorumunuz biliyorum. Makinemizi aldık . . Resimi burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_74094331/mpage_16/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 8 Mayıs 2014; 17:46:03 >
  • quote:

Hocam eski yorumunuz biliyorum. Makinemizi aldık . . Resimi burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_74094331/mpage_16/tm.htm

Hayırlı olsun.
    Güle güle kullanın.
    Memnun olursunuz inşallah makineden.

İnşallah hocam . Şu an hep olumlu izde . Kaç puan verirsiniz derseniz ise 10'da 10 veririm

• quote:

İnşallah hocam . Şu an hep olumlu izde . Kaç puan verirsiniz derseniz ise 10'da 10 veririm

Biz de çok memnunuz.
    Makine uzun ömürlü olsun yeter. Performans gayet iyi.
    Aynen 15-20 sene yeter . Şimdi çamurlu kot var onu yarın gelince çamur kiri programında yıkamayı düşünüyoruz

• Alacaklar ses konusunda abartı büyük beklentilere girmesin.
    Makine çalışırken sessiz ama su alma sesini henüz kesememişler. ölçüldü.
    yıkama sesi hakikaten 49 db geçmiyor
    sıkma sesi hakikaten 71 db geçmiyor
    ama su alma sesi 53-54 db çıkıyor
    dediğim gibi ben ses olayına takmıştım. Genel olarak da beğendim. Alacaklara da tavsiye ederim. (Daha bir yıkama yapıldı daha detaylı tecrübelerimi paylaşırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paries -- 18 Mayıs 2014; 22:56:37 >
  • 24841 tr bosch bayiden şu anda 2500 tl ye aldık.
  • sormak istediğim bir şey var. way 24841 tr makina aldık kuruldu eve. şöyle bir sorun var makina yüklü iken sıkmada hafif titreme yapıyor. elimle sallıyorum makinayı ayakları ayarlı gözüküyor boşluk yok başka bir sorun mu var acaba yoksa tekrar servisin gelip ayar mı yapması lazım?
  • laciverth kullanıcısına yanıt
    Bizdede aynı durum var bu da bayağı makinenin sesini arttırıyor. Bizimkinin sorununu zeminden düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: laciverth

sormak istediğim bir şey var. way 24841 tr makina aldık kuruldu eve. şöyle bir sorun var makina yüklü iken sıkmada hafif titreme yapıyor. elimle sallıyorum makinayı ayakları ayarlı gözüküyor boşluk yok başka bir sorun mu var acaba yoksa tekrar servisin gelip ayar mı yapması lazım?

Titreme hafif bir titreme ise bu durum normal kafanıza takılmasın. Darbe emilmesi ve sessizliğin sağlanması için gövdenin de bir miktar titremesi lazım. Bu titreme en dengesiz sıkmalarda maksimum 4-5mm sağa sola titreme şeklindeyse durum normal. Ayaklar dengesiz olsa zaten anlarsınız makine gürültülü titrer ve yerinden hareket eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 6 Haziran 2014; 10:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

sormak istediğim bir şey var. way 24841 tr makina aldık kuruldu eve. şöyle bir sorun var makina yüklü iken sıkmada hafif titreme yapıyor. elimle sallıyorum makinayı ayakları ayarlı gözüküyor boşluk yok başka bir sorun mu var acaba yoksa tekrar servisin gelip ayar mı yapması lazım?

Titreme hafif bir titreme ise bu durum normal kafanıza takılmasın. Darbe emilmesi ve sessizliğin sağlanması için gövdenin de bir miktar titremesi lazım. Bu titreme en dengesiz sıkmalarda maksimum 4-5mm sağa sola titreme şeklindeyse durum normal. Ayaklar dengesiz olsa zaten anlarsınız makine gürültülü titrer ve yerinden hareket eder

çamaşırlar sulu sıkma gibi bir şey yapıyor arada o zaman makina sağa sola esneme yapıyor 4- 5 mm ama sıkmada titreme çok çok az.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

çamaşırlar sulu sıkma gibi bir şey yapıyor arada o zaman makina sağa sola esneme yapıyor 4- 5 mm ama sıkmada titreme çok çok az.

Sanırım yıkamada yaptığı 100 devirde köpürtme işlemini kastediyorsunuz Bu aşamada dengeleme yapılmadığıiçin kazan sağa sola çok sallanabilir Bu aşamada gövdeninde 4-5 mm sallanması normal bir durum arıza veya ayak dengesizliği değil içiniz rahat olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 6 Haziran 2014; 13:48:18 >

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Bizim makinede ben hiç köpürtme işlemi göremedim

• quote:

Bizim makinede ben hiç köpürtme işlemi göremedim

Modeller farklı ya programlarda farklı olabilir. Laciverth Sulu sıkma gibi birşey yapıyor dediği için köpürtme olayını söylüyor diye düşündüm was24765 te var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 6 Haziran 2014; 17:07:14 >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Ama hiç öyle boschlarda duymamıştım. Bir vestel çift su jetlilerden duymuştum

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.