Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku2304

Olabilir hocam. Ama hiç öyle boschlarda duymamıştım. Bir vestel çift su jetlilerden duymuştum

Bizim Aristonda da var. Yıkamanın yarısını köpürtme yaparak geçiriyor. Yünlü programda ise bütün program 100 devirde dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim 841 model makina daha alalı 15 gün oldu. çamaşırı yakamıyor. başlat düğmesi kapağı kapatınca yanıp sönüyor. o düğmeye basınca da gösterge paneli gidip geliyor. ayarını mi bozduk anlamadım durup dururken böyle bir sıkıntı. şimdi servis gelse beyni değişmesi lazım derse bizim alalı 30 günü geçmediği için haklarımız neler

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Yünlü yıkaması aristonda en beğendiğim özellik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bizim 841 model makina daha alalı 15 gün oldu. çamaşırı yakamıyor. başlat düğmesi kapağı kapatınca yanıp sönüyor. o düğmeye basınca da gösterge paneli gidip geliyor. ayarını mi bozduk anlamadım durup dururken böyle bir sıkıntı. şimdi servis gelse beyni değişmesi lazım derse bizim alalı 30 günü geçmediği için haklarımız neler

Anakartta arıza olabilir servis çağırın degisim isteyin,15 günlük cihaza tamir olmaz

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    şimdi denedik çalıştı. servis pazartesi gelirmiş o da ayrı rezalet. ama daha sonra tekrar böyle olmayacağı belli değil. başımızı ağrıtacak bu makina anlaşılan. şans işte

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

şimdi denedik çalıştı. servis pazartesi gelirmiş o da ayrı rezalet. ama daha sonra tekrar böyle olmayacağı belli değil. başımızı ağrıtacak bu makina anlaşılan. şans işte

Anlık bir voltaj dalgalanması olduysa program işleyişini bozmuş olabilir. Böyle durumlarda fişi çekip bir kaç dakika sonra takmak ve tekrar çalıştırmak en iyi kontrol etme yolu.

• Teşekkürler cevaplarınız için. Birde makinada otomatik ve hassas otomatik diye program var. Bu programı hangi durumlarda kullanmalıyım? Herşeyi otomatik yapar diyor el kitabında ama diğer programlardada otomatik yapmıyormu? Tam anlamıyla bu program ne işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: laciverth

Teşekkürler cevaplarınız için. Birde makinada otomatik ve hassas otomatik diye program var. Bu programı hangi durumlarda kullanmalıyım? Herşeyi otomatik yapar diyor el kitabında ama diğer programlardada otomatik yapmıyormu? Tam anlamıyla bu program ne işe yarar.

Oto programı az kirli günlük çamaşırlardan kullanmanız önerilir. Oto hassa ise ipekli narin yünlü çamaşırlar icin

• Bu makineyi almak isterim de çok para...
    Hocam oto programı tam annem için. Pamuklu programını 2 saat 48 dakika görünce 5 kilo atıp speed perfecti seçiyor 1 saat 5 dakikaya iniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Hocam oto programı tam annem için. Pamuklu programını 2 saat 48 dakika görünce 5 kilo atıp speed perfecti seçiyor 1 saat 5 dakikaya iniyor

Sende oto programı yok

Maalesef i doslarda var. Ama almanyadaki modellerde idos olmayan modellerde vardı

• soldaki çiçek ve sıvı kap resimli yere yumaşatıcı koydum sağdaki yere sıvı deterjan koydum 10-12 yıkama yapmışızdır deterjan ekleyin diye ikaz çıktı baktım yumuşatıcı koyduğu bölümde azalma var ekledim. Şimdi iki sorum var
    1. ben doğru bölmeye doğru ürün mü koydum
    2. sıvı deterjan hiç azalmamış görünüyor. Makine benim sıvı deterjan koyduğumu otomatik algılayıp deterjanı çekmesi gerekmez mi (acaba deterjan azalmıştırda ben mi anlamamışımdır dicem ama max taydı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paries

soldaki çiçek ve sıvı kap resimli yere yumaşatıcı koydum sağdaki yere sıvı deterjan koydum 10-12 yıkama yapmışızdır deterjan ekleyin diye ikaz çıktı baktım yumuşatıcı koyduğu bölümde azalma var ekledim. Şimdi iki sorum var
    1. ben doğru bölmeye doğru ürün mü koydum
    2. sıvı deterjan hiç azalmamış görünüyor. Makine benim sıvı deterjan koyduğumu otomatik algılayıp deterjanı çekmesi gerekmez mi (acaba deterjan azalmıştırda ben mi anlamamışımdır dicem ama max taydı)

Menüden girerek yumuşatıcı dozajiji düşürün sıvı deterjan olayında ise deterjan dozajı az olabilir arttirin yada idos1 yada 2 kapalidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 8 Haziran 2014; 17:59:49 >
  • kullanım klavuzunu okuma fırsatı bulamadım. idos 1 veya idos 2 nin kapalı olduğunu nerden anlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paries

kullanım klavuzunu okuma fırsatı bulamadım. idos 1 veya idos 2 nin kapalı olduğunu nerden anlıyoruz.

İdos 1 ya 2 tuşuna basin ekranda yazar

• sorunu anlamış olma ihtimalim var. yıkamaların bir çoğunda +3 durulama yapmıştım. galiba durulamalarda yumuşatıcı alıyor. haliyle yumuşatıcı bitti. tabi bu sıvı deterjanın neden azalmadığını tam açıklamıyor.
    idos 1 ve idos 2 tuşlarına basar ve bakarım sağol.
  • Arkadaşlar bu nasıl kopmuş olabilir ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Arkadaşlar bu nasıl kopmuş olabilir ???

Çamaşır yükleme çıkarma sırasında fermuar takılıp kopmuş olabilir.Servis değişir ama garantiye girermi bilmem

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.