Şimdi Ara

Bosch WGA142x0TR Kart Yanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 07.02.2021 pazarı pazartesiye bağlayan gece yaşadığım anlık elektrik gidip gelmeleri sonucunda çamaşır makinemin kartı yandı. Sabah hanım banyoda yanık kokusu var dediğinde farkettik bu durumu. Pazartesi hemen servis talep ettim. Gelen arkadaş kartın komple yandığını ve elektrik nedeniyle olduğundan garanti kapsamına girmediğini söyledi. Yeni kartı 860 TL olarak sipariş ettik. Değişim sonrası yanan kartı servise vermeyi düşünmüyorum ve kaymakamlıktan tüketici hakem heyetine bu sorunun ücretini TREDAŞ'tan talep etmek istediğimi belirten bir dilekçe yazacağım.

Ekstradan nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Başına gelmiş veya bilirkişi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Edit 1 (12.02.2021): Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve araştırıldığını söyledi. Bu esnada servis aradı ve kartımın geldiğini bildirdi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümü, firmadan cevap beklediğimi söyledim. ''Çünkü sen gelip taksan kartı benden para alacaksın.'' dedim. ''E tabi'' dedi. Böyle diyince o zaman tekrar randevu oluşturursun ona göre geliriz, servis fişini de iptal ediyorum dedi. Müşteri hizmetlerinin demesine göre araştırılıyormuş bakalım.

Edit 2 (25.02.2021): Kavga ede ede BOSCH genel merkezden aldığım yanıt ''Olumsuz'' oldu. Elektrik kaynaklı olduğu için ücretsiz onarım yapamayacaklarını söylediler. Veryansın ede ede ''tamam getirsinler takılsın'' dedim. Bugün arkadaşlar geldi kartı taktılar cihaz açıldı ancak bu sefer de motor arızası verdi. Çalışma esnasında suyu alıyor ancak kazan dönmüyor. ''Kartla beraber motoru da götürmüş'' deyince servis elemanı, ''e böyle olur mu astarı yüzünü geçecek'' dememle ''o kolay abi onu garantiden hallederiz siparişini geçeyim hemen'' dedi. Bu sefer de motorun garantiden değişimini bekliyoruz.

Bu da çıkan kartın fotoğrafı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nTaG -- 25 Şubat 2021; 14:53:22 >

• Geçen hafta benimde aeg çamaşır makinemin besleme kartı yandı anlık voltajdan gitmiş yenisi 780 tl idi stoklarda yoktu yurtdışından siparişle 1 ayda gelecekti onun yerine 150 liraya onarımla yanan direnç ve çipleri değiştirdiler haloldu.

Yanan kartı asla servise vermeyin onarım yapıp başkasına satarlar. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

Geçen hafta benimde aeg çamaşır makinemin besleme kartı yandı anlık voltajdan gitmiş yenisi 780 tl idi stoklarda yoktu yurtdışından siparişle 1 ayda gelecekti onun yerine 150 liraya onarımla yanan direnç ve çipleri değiştirdiler haloldu.

Yanan kartı asla servise vermeyin onarım yapıp başkasına satarlar. Geçmiş olsun.

Teşekkürler. Daha 7 aylık makine olduğundan kartı tamir yoluyla yaptırmayı düşünmedim ama sizin de dediğiniz gibi değiştirilen kartı vermeyi düşünmüyorum servise. BOSCH'a müşteri memnuniyeti adı altında değişim talebi istediğimi ilettim şikayetvar'dan. Eğer oradan olumlu dönüş alamazsam TREDAŞ'a dilekçe vermeyi düşünüyorum.

• Tredaş'a vermiş olduğum dilekçe reddedildi. Buna istinaden Tüketici Hakem Heyetine başvuruyu Tredaş için mi yapmalıyım yoksa BOSCH için mi yapmam uygun olur ?

• Elektrik kaynaklı olduğunu siz de belirtmişsiniz. Bu durumda garantiden yapılmasını zaten beklemeyin. Ama elektrik dağıtım şirketinden tazmin etme hakkınız var elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Logixx 8 Güç Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.