Şimdi Ara

Bosch Termosifon sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 1 ay önce Bosch 65 lt Termosifon aldım.Güzel ve kullanışlı bişey.Çabuk ısınıyorum.Yanlız bugün Termosifona bir baktımki ısı göstergesi 49 derecede.Yalnız ben kapatmıştım ve şalteride sıfırdaydı.Kendi kendine niye açıldı bu cihaz?2 gündür kapalı duruyordu.

• arkadaşım seni diğer topicte bu termofisonu önerirken okumuştum...
    neymiş arızası kendi kendine mi düzeldi yoksa servis mi çağırdın?

model numarası nedir?
  • sigorta baglantısında toprak ucu yanlış baglanmışsa olabilir
  • Bu cihazlar arada bir iç aksamda küf/mantar oluşmaması için kendiliğinden 60 dereceye kadar çalışırlar,anormal bir durum yok.
  • on-off durumuna göre manuel olarak off durumuna getirilmiş ise,kendi kendine on durumuna gelelerek sistemin çalısmasının, mantıklı olarak izahı akla zaradır.teknik olarak bu böğle, ancak devrede meydana gelebilecek bir olumsuzluğun sonucu belki ? ama buda sağlıklı bir durum olamayacağı için arıza hemen belli olur,ayrıca bir ay önce alandığı için deformasyonda olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 4 Mart 2009; 20:13:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Bu cihazlar arada bir iç aksamda küf/mantar oluşmaması için kendiliğinden 60 dereceye kadar çalışırlar,anormal bir durum yok.

Aynen, cihazda sorun yok Özelliği gereğidir. Kendilerini dona ve bakteri üremesine karşı korurlar. Bu yüzden Bosch termosifonları şalterden kapatmayın.
  • Evet.öyleymiş.Kullanımı çok rahat iyiki almışım dedirtiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Kombi C6 Arızası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ben 1 ay once 60 lt bosch marka termosıfon aldım bıze 3kısı rahatlıkla yıkanabılrısınız dedıler ama yıkanamıyoruz bır kısı gırdımı sıcaklık hemen dusuyr su soguyor acaba bız mı yanlıs kullanıyoruz yoksa termosıfon mu arızalı bılgısı olanlar cevap verırıse sevırnırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: huvel2

arkadaslar ben 1 ay once 60 lt bosch marka termosıfon aldım bıze 3kısı rahatlıkla yıkanabılrısınız dedıler ama yıkanamıyoruz bır kısı gırdımı sıcaklık hemen dusuyr su soguyor acaba bız mı yanlıs kullanıyoruz yoksa termosıfon mu arızalı bılgısı olanlar cevap verırıse sevırnırım

Duş başlığınızı debi düşüren modelle değiştirmenizi öneririm. Sudan da tasarruf etmiş olursunuz. Bu arada 60lt ile en fazla 2 kişi yıkanır zaten, satıcı çok abartmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.