Şimdi Ara

DAİKİN KLİMA KOKU SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daikin 18000 inverter klimamı 2 senedir sorunsuz kullanmaktaydım . Oda değişikliği nedeniyle klimamı diğer odaya taşıttım . Servisi montajını yaptı , havalar serin olduğu için kullanmadık.ilk gün akşama kadar çalıştı hiçbir sorun yoktu 2 gündür klima ilk çalıştığında ayak kokusu gibi kötü bir koku yayılıyor. Servisi aradım yüksek ayarda çalıştırıldığında bu kokunun olabileceği söylendi (26-27) derece gibi , bu klima 2 yıldır hiç düşük derecede çalışmadı 24 dereceyle açılır 27 dereceye çekilip saatlerce buz gibi çalışır hiç koku olmazdı.Birde şimdi klimadan dışarıya akan borudan hiç su gelmiyor. Servis bunun nem ile alakalı olduğunu söylüyor. Dışarısı 40 derece , daha ne zaman nem alacak. Acaba bu koku montaj sırasında yapılan bir hatadan gider suyunu atamadığı için olabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Drenaj hattında montaj kaynaklı hata olsa idi, o meşhur ata sözümüz mutlaka vuku bulurdu. ''Su akar Yolunu Bulur''

Hava 40 derece olabilir ancak nemli olmayabilir bu anormal bir durum değil. şu an benim bulunduğum ortam 31.3 derece ve nem oranı ise sadece %33. Yani montaj hatası düşüncemizi bir kenara bırakabiliriz.

Koku durumu ise aslında arabalarımızda da karşılaştığımız, soğutma kesildiğinde ortaya çıkan o yüksek nemli gibi ve kötü kokulu üflediği havadan bahsediyor olmalısınız ki bu da zaten genelde yaşanan durumdur.

Sorun şu ki anlattığınıza göre 2 sezon çalışmış olan bu klimanın bakımları yapıldı mı? Daha önce de defalarca dile getirmiştik, içeriğindeki nemli ortam nedeniyle klimalarımız bakteri üremesine çok müsait ortamlardır. koku seviyesinin daha üst seviyelere çıkmasının sebebi bu da olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airfel Mobil Klima sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daikin klima vakum hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daikin Klima Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.