Forumu ve ürün yorumlarını araştırdığım kadarıyla Bosch 9kg 1200 devir A+++ çamaşır makineleri arasında bu iki model özelinde bir kıyaslama bulamadım. Bilgili arkadaşlardan yönlendirme alabilirsem çok memnun olurum.
Farkettiğim kadarıyla, WGA142X0TR kodlu ürün daha yeni bir model, Serie 4 makineler arasında yer alıyor, yıllık güç tüketimi diğer modele göre biraz fazla. WAT24581TR kodlu ürün ise Serie 6 makineler arasında ve motoru daha dayanıklı ve güç tüketimi biraz daha az.
ikisinde de i-Dos özelliği yok ikisinde de leke çıkartma özelliği var.
Benim farkedemediğim farklar ve tavsiyeleriniz varsa, öğrenmek isterim.
Sağlıklı günler dilerim.
Bende ayni durumdayim..142 modelin yorumlari iyi..bunu alacak gibiyim..
142 de ek olarak suda bekletme özelliği varmış,
ama tip olarak gösterge paneli ve ayar düşmesinin görselliği olarak 24581 daha hoş görünüyor.
Heralde tam alımı yapacağım zaman fiyat durumuna göre ikisinden birini seçip alacağım
Bodch servisle gorustum..142 de 3-4 tane ekstra program varmis..diger ozellikler ayni dedi..24480 uretimi bitecekmis..digeri daha guncelmis..
WAT24581TR tavsiye etmiyorum dokunmatik ekranı bozuluyor , algılamama yada hatalı bölge algılaması var. garantiden ekran değişti sanırım 2. kez değişecek.
Yakın zamanda evleneceğim çamaşır makinesi konusunda yardımcı olur musunuz. Aşağıdaki modeller iyi olanlar sanırım ;
Samsung WW90J5475FW/AH A+++ 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi
Bosch WGA142X0TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Profilo CMG120DTR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Bosch WAT24480TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Bosch WAT24581TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
quote:
Orijinalden alıntı: Tugi136
Yakın zamanda evleneceğim çamaşır makinesi konusunda yardımcı olur musunuz. Aşağıdaki modeller iyi olanlar sanırım ;
Samsung WW90J5475FW/AH A+++ 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi
Bosch WGA142X0TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Profilo CMG120DTR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Bosch WAT24480TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Bosch WAT24581TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Hocam aldınız mı bunlardan birini? Ben de WGA142X0TR tercih edeceğim sanırım. Umarım iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi
Hocam aldınız mı bunlardan birini? Ben de WGA142X0TR tercih edeceğim sanırım. Umarım iyidir.
Alıntıları Göster
Haftaya alacak gibiyim.
Hocam aldınız mı makineyi? Bende alacağım ama kararsız kaldım...
Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım tavsiye bekliyorum.
Bende tavsiye bekliyorum onere bileceginiz ürün varmı
Arkadaşlar tavsiyede bulunabilecek olan yokmu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme